![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Care este nervu' ala a lui Ioan ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() La fel si pentru cei care cred ca Fericitul Augustin ar fi eretic. Ca a avut idei care au facut rau, asta e clar. Dar daca Biserica in intelepciunea ei a hotarat sa-l treaca in calendar, atunci daca il faci mereu praf, iar esti in afara ortodoxiei. Daca stii ca esti caldicel, nu-i mai face pe ceilalti fanatici. Ca prima data despre tine ( si probabil si despre mine ) scrie pe undeva ca o sa ne scuipe din gura Dumnezeu, ca nu suntem nici calzi nici reci. Deci e foarte posibil ca primii care am luat-o pe un drum gresit suntem noi, si pentru ca nu ne putem schimba, ne deranjeaza "fanatismul " celorlalti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu te prinde moartea cu trairile constiintei tale si stricate, care isi inchipuie magari si toiege cu aripi de porumbel sau confundand cei pe care Biserica i-a fericit cu cei pe care i-a anatemizat, ca atunci "esti sigur de sine osandit", daca nu e deja prea tarziu.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.08.2016 at 20:59:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ia uite ce cretini :
https://www.youtube.com/watch?v=13Yf...&feature=share Astia sigur sunt cititorii bloggerilor ortodocsi si marii traitori de pe fb. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nervul vag (cranian X).
Nu e nerv spinal, iese din cutia craniana prin foramenul jugular. Cateva lamuriri aici: http://anatomie.romedic.ro/nervul-vag-x P.S. Tinind cont ca e nerv cranian, se intelege acum ca i-am intins o cursa "medicinistei". Daca facea distinctia intre un nerv spinal si un nerv cranian, ar fi sesizat deindata ca nu poate fi vorba despre nici o vertebra, caci nervii cranieni nu au originea aparenta la nivel spinal. Dar e limpede ca nu are nici o treaba cu medicina... In fine, a fost o simpla gluma care, insa, ne-a lamurit, sper, cu ce trollisor avem de-a face. Medicinista, auzi...:))))) Last edited by ioan67; 11.08.2016 at 21:10:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu demonstreaza nimic, ca nici daca eu as fi stiut si m-ai fi intrebat, nu ti-as fi raspuns.Ca nu scrie nicaieri in regulament ca trebuie sa dam examen in fata colegilor.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
"Militant" e un compliment. Poate vrei sa zici "inept" sau "orb". A propos, sa va zic o picanterie: stiti ca sefu' acelei gasti de calugarasi din Athon care fac spume la gura (stii tu, "ierarhii nu mai au Har" - asta e perla lui Longhin, no, nu e athonit, dar e din gasca) este un mare cipofob? Unu' Gavriil, monah la schitu nu stiu care sau chilia habar nu am.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru noi sunteti ca Arie. Bine ca nu au zis ca-i ca Osho ca se umplea Facebook-ul de citate din IPS. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se vede ca e un ascet, prin posturi mari si aspre a dobandit aceasta indrazneala. Doar vantul ce-i infoaie camasa si ii da aspect de balon care sta gata sa pocneasca. Si nici ala din stanga nu e mai prejos, imi place cum isi agita dojenitor manutele grasute, a la Michelin, cu astfel de crestini, supermarketu' -ala cu mancare multa, proasta si ieftina, nu va da niciodata faliment.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.08.2016 at 23:04:33. |
|