Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2016, 18:45:39
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bublisor Vezi mesajul
O sa ma retrag de ce acest forum
Care este nervu' ala a lui Ioan ?
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 20:56:36
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Bre, ce e cu tine? Era adresata lui igorete prima parte, a doua tie.Si nu, nu ii consider pe Augustin sau Aquinas eretici,spre deosebire de dom'absolvent de teologie de pe malul Begai. Nici cu el nu am nimic, doar ca stilul sau urla a ipocrizie si fanatism dulceag de la o suta de parseci. Si tipul asta imi aduce aminte de "iscoada" din "Razvan si Vidra", dar si de schismaticii raspopiti rascolnici din Rusia. Un cockteil ce ma calca pe nervi. Mai ales dulcegaria ipocrit-evlavioasa... Eu cel putin stiu ca sint un caldicel cu vocatie catre erezii foarte personale (vezi dronele :) ), si nu ma cred sau dau drept altceva, si nici nu incerc sa ma schimb, pentru ca nu am motivatia necesara.
Pai e o diferenta intre a nu spune intr-una despre Aquinas ca ar fi eretic ( cum fac eu ) si a nu crede ca-i eretic. Mie nu-mi place sa spun asta intr-una ca nu poti avea un dialog la care participa si catolici daca le spui intr-una ca ei si teologii lor or sa ajunga in fundul iadului. :) Dar daca nu crezi ca ar fi eretic atunci inseamna ca nu prea esti ortodox.
La fel si pentru cei care cred ca Fericitul Augustin ar fi eretic. Ca a avut idei care au facut rau, asta e clar. Dar daca Biserica in intelepciunea ei a hotarat sa-l treaca in calendar, atunci daca il faci mereu praf, iar esti in afara ortodoxiei.
Daca stii ca esti caldicel, nu-i mai face pe ceilalti fanatici. Ca prima data despre tine ( si probabil si despre mine ) scrie pe undeva ca o sa ne scuipe din gura Dumnezeu, ca nu suntem nici calzi nici reci. Deci e foarte posibil ca primii care am luat-o pe un drum gresit suntem noi, si pentru ca nu ne putem schimba, ne deranjeaza "fanatismul " celorlalti.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 20:56:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Ooo, neputinciosule ! :) Sigur, e părerea ta și o respect. Vei da socoteală Domnului Hristos pentru ea, nu mie. Dar cum eu te-am iertat deja, de la El am învățat, te-a iertat și El.
Numai să nu te prindă moartea cu trăirile conștiinței acesteia stricate, catolice, că atunci "ești singur de sine osândit" - Tit 3, 11.

Să trăiești ! :)
Poate mai bine un romano-catolic sincer decat un sectar care se crede ortodox, analfabet in teologie desi pretinde ca are doua facultati in domeniu.

Sa nu te prinde moartea cu trairile constiintei tale si stricate, care isi inchipuie magari si toiege cu aripi de porumbel sau confundand cei pe care Biserica i-a fericit cu cei pe care i-a anatemizat, ca atunci "esti sigur de sine osandit", daca nu e deja prea tarziu.

Last edited by AlinB; 11.08.2016 at 20:59:34.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 21:00:38
Senior Member

Implicit

Doamne ia uite ce cretini :

https://www.youtube.com/watch?v=13Yf...&feature=share

Astia sigur sunt cititorii bloggerilor ortodocsi si marii traitori de pe fb.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 21:06:19
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Care este nervu' ala a lui Ioan ?
Nervul vag (cranian X).
Nu e nerv spinal, iese din cutia craniana prin foramenul jugular.
Cateva lamuriri aici:
http://anatomie.romedic.ro/nervul-vag-x

P.S. Tinind cont ca e nerv cranian, se intelege acum ca i-am intins o cursa "medicinistei". Daca facea distinctia intre un nerv spinal si un nerv cranian, ar fi sesizat deindata ca nu poate fi vorba despre nici o vertebra, caci nervii cranieni nu au originea aparenta la nivel spinal. Dar e limpede ca nu are nici o treaba cu medicina... In fine, a fost o simpla gluma care, insa, ne-a lamurit, sper, cu ce trollisor avem de-a face. Medicinista, auzi...:)))))

Last edited by ioan67; 11.08.2016 at 21:10:10.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 21:13:36
Senior Member

Implicit

Nu demonstreaza nimic, ca nici daca eu as fi stiut si m-ai fi intrebat, nu ti-as fi raspuns.Ca nu scrie nicaieri in regulament ca trebuie sa dam examen in fata colegilor.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 21:57:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Doamne ia uite ce cretini :

https://www.youtube.com/watch?v=13Yf...&feature=share

Astia sigur sunt cititorii bloggerilor ortodocsi si marii traitori de pe fb.
Pai astea sunt roadele anti-ecumenismului militant, cultivant cu grija de mai bine de un deceniu..
Vechi 11.08.2016, 22:00:11
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai astea sunt roadele anti-ecumenismului militant, cultivant cu grija de mai bine de un deceniu..
"Militant" e un compliment. Poate vrei sa zici "inept" sau "orb". A propos, sa va zic o picanterie: stiti ca sefu' acelei gasti de calugarasi din Athon care fac spume la gura (stii tu, "ierarhii nu mai au Har" - asta e perla lui Longhin, no, nu e athonit, dar e din gasca) este un mare cipofob? Unu' Gavriil, monah la schitu nu stiu care sau chilia habar nu am.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 22:18:20
Senior Member

Implicit

Pentru noi sunteti ca Arie. Bine ca nu au zis ca-i ca Osho ca se umplea Facebook-ul de citate din IPS. :)
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 22:59:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pentru noi sunteti ca Arie. Bine ca nu au zis ca-i ca Osho ca se umplea Facebook-ul de citate din IPS. :)
Imi place crestinul ala din stanga care il abordeaza si-i cere socoteala.
Se vede ca e un ascet, prin posturi mari si aspre a dobandit aceasta indrazneala.
Doar vantul ce-i infoaie camasa si ii da aspect de balon care sta gata sa pocneasca.

Si nici ala din stanga nu e mai prejos, imi place cum isi agita dojenitor manutele grasute, a la Michelin, cu astfel de crestini, supermarketu' -ala cu mancare multa, proasta si ieftina, nu va da niciodata faliment.

Last edited by AlinB; 11.08.2016 at 23:04:33.
Reply With Quote
Răspunde