![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca se intampla asa , ce faci ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Politia e una, jandarmii alta.
P.S. Vad acuma ca amicul Iuliu l-a votat și pe Ponta. Vezi, Iuliu, de aia te-am intrebat daca ai copii: nu ca sa-ti țin vreo lecție de moralitate de genul "gandeste-te la copii", ci pur și simplu ca sa aflu dacă te-ai înmulțit.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Comitetul Executiv Național al PSD a fost convocat joi, ora 12.00, la Palatul Parlamentului, în contextul în care Guvernul a adoptat, marți, OUG pe Justiție de modificare a Codului penal și un proiect de lege privind grațierea, transmis Parlamentului, fapt ce a generat proteste masive în stradă.
Ședința de joi a Comitetului Executiv Național al PSD este prima de după cea convocată pentru validarea de către acest for a lui Sorin Grindeanu ca prim-ministru și a membrilor Cabinetului, ca miniștri.
|
||||
|
||||
![]()
Cândva m-am uitat pe pagina lui Capsali. N-am rezistat multă vreme, discursul lui mi-a displăcut și i-am înțeles mai bine pe cei care l-au criticat oarecum aici, pe forum, când eu mă gândeam să-l votez, la europarlamentare mi se pare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu sper sa-ti traiasca toti copiii si mai sper ca macar ei or sa invete sa pretuiasca libertatea si sa discearna adevarul de minciuna. Ca la tine e tarziu. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pe timpuri securistii aveau nume de foioase si conifere: Gorun, Brad si asa mai departe. Acum de cand s-au taiat padurile, am ramas cu Grindeanu. Tot e bine ca nu am exportat tot materialul lemnos." :) Eu nu am fost niciodata membru la nici un partid. M-am dus o singura data in anii 90 la PAC, am impaturit niste brosuri, m-am plictisit si am plecat. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Că-i sare țandăra era, poate, ultima dintre probleme. Opiniile lui nu mi-au plăcut.