Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2017, 13:58:11
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Ce v-am zis, raman astia fara cordonul de Jandarmi.

https://www.dcnews.ro/mobile/sindica...te_531165.html
Man ai grija ca nimic din ceea ce ti se infatiseaza nu este.Absolut nimic nu este ceea ce se pretinde a fi.Ai grija de tine si stai departe de toate acestea.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 13:58:58
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da maestre Corut, sa traiti :)
Si daca se intampla asa , ce faci ?
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 13:59:48
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Politia e una, jandarmii alta.

P.S. Vad acuma ca amicul Iuliu l-a votat și pe Ponta.

Vezi, Iuliu, de aia te-am intrebat daca ai copii: nu ca sa-ti țin vreo lecție de moralitate de genul "gandeste-te la copii", ci pur și simplu ca sa aflu dacă te-ai înmulțit.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 14:02:07
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In sfarsit o remarca la obiect.

Deci de gratiere am scapat? De tot? Esti sigur?

Apropo de dezincriminarea abuzului..cum arata textul inainte, cum arata acum sa vedem ce am avut si ce-am pierdut.

Asta nu e un argument, cu argumentul asta poti desfiinta toate legile.
Nu stiu daca de tot si sincer nici nu ma intereseaza. Imi pare bine daca li s-a facut munca mai grea procurorilor si cred ca e un progres. E simplu de ce. Daca in alte tari nu exista infractiunea asta, ma gandesc ca stiu aia de ce nu exista. La fel si cand vorbim despre imunitate.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 14:02:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Cred ca ordonanțele vor fi retrase :)

Comitetul Executiv Național al PSD a fost convocat joi, ora 12.00, la Palatul Parlamentului, în contextul în care Guvernul a adoptat, marți, OUG pe Justiție de modificare a Codului penal și un proiect de lege privind grațierea, transmis Parlamentului, fapt ce a generat proteste masive în stradă.

Ședința de joi a Comitetului Executiv Național al PSD este prima de după cea convocată pentru validarea de către acest for a lui Sorin Grindeanu ca prim-ministru și a membrilor Cabinetului, ca miniștri.
Vechi 01.02.2017, 14:03:18
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Te-ai uitat macar pe pagina lui Capsali, fost candidat ANR ca sa vezi ca si el sustine aceleasi lucruri pe care le sustin si eu acum aici ? A votat si el PSD ?
Cândva m-am uitat pe pagina lui Capsali. N-am rezistat multă vreme, discursul lui mi-a displăcut și i-am înțeles mai bine pe cei care l-au criticat oarecum aici, pe forum, când eu mă gândeam să-l votez, la europarlamentare mi se pare.
Vechi 01.02.2017, 14:04:40
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Politia e una, jandarmii alta.

P.S. Vad acuma ca amicul Iuliu l-a votat și pe Ponta.

Vezi, Iuliu, de aia te-am intrebat daca ai copii: nu ca sa-ti țin vreo lecție de moralitate de genul "gandeste-te la copii", ci pur și simplu ca sa aflu dacă te-ai înmulțit.
Pana nu-i useristul si un pic fascist nu se lasa. Tu crezi ca partea adversa nu are si ea ingrijorarile ei ? Ca nu va priveste ca pe niste mutanti ? Dar ar trebui sa nu ne dam frau liber tuturor frustrarilor, mai ales pe un forum ortodox.
Eu sper sa-ti traiasca toti copiii si mai sper ca macar ei or sa invete sa pretuiasca libertatea si sa discearna adevarul de minciuna. Ca la tine e tarziu. :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 14:07:32
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cândva m-am uitat pe pagina lui Capsali. N-am rezistat multă vreme, discursul lui mi-a displăcut și i-am înțeles mai bine pe cei care l-au criticat oarecum aici, pe forum, când eu mă gândeam să-l votez, la europarlamentare mi se pare.
Nici eu nu sunt 100% de acord cu el, cred ca ii sare tandara repede dar asta e alta problema. Poate era normal sa nu-l votezi. Eu l-am votat ( adica am votat ANR desi nici despre ANR nu cred ca ar fi vreo alternativa reala ci astept sa se creeze alte partide romanesti) pentru ca era singurul partid cu care as fi putut vota. Sincer am avut dubii cand MM a inceput sa spuna cum o sa blocheze el cu PNL, PSD sa ajunga la putere, dar am zis sa fiu cinstit si totusi l-am votat daca am promis.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 14:13:55
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Si chiar dacă ai votat cu ei nu-o bai , e dreptul tău .
Da , poate am fost cam categoric si cam dur in exprimare si imi cer scuze .
Eu recunosc ca din 90 de pe vremea lui Câmpeanu am votat cu P.N.L si sunt si membru cotizant al partidului la filiala sector doi :)
Pe asta nu l-ai vazut pe pagina mea ?

"Pe timpuri securistii aveau nume de foioase si conifere: Gorun, Brad si asa mai departe. Acum de cand s-au taiat padurile, am ramas cu Grindeanu. Tot e bine ca nu am exportat tot materialul lemnos." :)

Eu nu am fost niciodata membru la nici un partid. M-am dus o singura data in anii 90 la PAC, am impaturit niste brosuri, m-am plictisit si am plecat. :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 14:22:11
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nici eu nu sunt 100% de acord cu el, cred ca ii sare tandara repede dar asta e alta problema.
Că-i sare țandăra era, poate, ultima dintre probleme. Opiniile lui nu mi-au plăcut.