![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Totusi, au fost multe discriminari de natura sexuala de-alungul istoriei, care socotesc eu, au facut mult rau. Cred ca se refera si la asta, chiar daca nu doar la asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
iar sa spui ca toate astea au fost si s-au dus nu sterg amintirea celor care-au fost. In cel mai bun caz, prin schimbarea atitudinii, pot aduce iertarea, si incet, incet, uitarea... dar altfel domina acelasi conflict, care ar fi mult mai bine sa nu fie.
|
|
|||
|
|||
![]()
noapte buna, copilasi! cu totii avem lectiile noastre de invatat, ca de aia suntem aici, luptand inca cu dualitatea nostra.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spui tu nu se afla in invatatura ortodoxa. 1. Dumnezeu nu are sex, nici macar nu este androginul din religiile orientale, in plus este o fiinta spirituala, nu materiala. 2. Barbatul si femeia sunt fizic si spirituali completi in sine, nu e nevoie de nu's ce chinezarie yin-yang pentru a fi impliniti. Ca Dumnezeu i-a conceput pentru lucruri diferite si o anumita colaboare in materie de reproducere e o alta chestiune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca sa cred in Dumnezeu trebuie sa traiesc sentimentul religios autentic. E rationament circular - ca sa cred in Dumnezeu trebuie sa ma autoconving ca el exista. N-are niciun sens. Citat:
Care sunt acele intrebarile existentiale? Citat:
Daca cineva crede in ceva fals, doar pentru ca ofera niste raspunsuri si un anume confort, atunci nu gasesc nimic moral sau bun in acea credinta. Iar ateismul nu este o religie. Ateul nu crede in zei, deci cum ar putea fi un ateu religios? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sint intrebari la care omenirea nu va afla niciodata raspunsul si trebuie sa ne obisnuim cu acest gind. Daca te linisteste cu ceva, gindeste-te ca foarte probabil nici Dzeu nu stie de cine a fost creat sau daca a fost creat de cineva sau daca exista un alt Dzeu existent in cu totul alte dimensiuni decit el, si intrebarile fara raspuns pot continua la infinit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|