![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai e logic, dar nu pentru ca PNL -ul ar avea merite ci ca pana atunci lumea o sa se sature iar de PSD cum s-a saturat si acum de PNL nu pentru ca PSD -ul ar fi fost mai breaz.
|
|||
|
|||
![]()
Dar de unde ideea asta ca daca am facut o gluma as fi votat psd ? Nu mi-ar fi fost rusine sa recunosc dar nu l-am votat. Spre exemplu iti spun ca intre Iohannis si Ponta l-am ales pe Ponta. Chiar daca am fost total dezamagit de prestatia lui ca PM, de faptul ca a fost o sluga docila a stapanilor mai mari sau mai mici, a fost modul meu de a ma disocia de "revolutia" de atunci. Asa cum spunea si Cristian, noi nu avem prea multe lucruri in comun.
Asa ca nu mi-ar fi fost rusine sa recunosc daca as fi votat PSD. Dar nu l-am votat pentru ca : 1) Mi-a fost teama ca Dragnea o sa cada la pace cu Iohannis si nu o sa se schimbe nimic. 2) Cred ca PSD e deja un partid compromis care nu mai poate schimba nimic, tocmai pentru ca a tacut prea mult timp in loc sa se fi batut de la inceput ca sistemul asta numit de unii binom sa ajunga ce a ajuns. Pentru ca acum e tarziu, prostiile pe care le fac zilele astea sunt in opinia mea in beneficiul opozitiei si nu al lor si nu cred ca va trece mult timp pana cand vom avea iar un guvern ciolosist impus de afara. ![]() Asa ca nu ai dreptate sa ma acuzi. Chiar nu i-am votat si am spus si aici ca eu cred ca pe fond au dreptate adica sistemul asta construit de Basescu si facut cadou ambasadei ar trebui sa cada dar ca nu cred ca ar fi in stare sa o faca. ![]() Daca era pesedeul ala vechi, chiar al lui Nastase, ii votam fara nici un stres. Ca la mine moralitatea e la pamant, eu ma indignez mai greu. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica PSD-ul a fost votat de majoriatea si nu poate o minoritate sa decida pentru o majoritate. Cum razboiul este o continuare a politicii cu dar cu arme, nu este exclus un razboi civil cu arme in toata regula.Gandeste-te ca rusii de abia asteapta o astfel de ocazie de anarhie si haos pt a anihila Deveselul. Si cum poate s-o faca? Pai sustin financiar si militar un partid.S-a mai intamplat in trecut se poate intampla si in viitor. Deci nu te astepta la alegeri anticipate sau cine stie ci victorii, asteapta-te la razboi civil( asa cum ii spuneam cu 2 luni inainte lui Oitza_Disperata) |
|
|||
|
|||
![]()
Ce v-am zis, raman astia fara cordonul de Jandarmi.
https://www.dcnews.ro/mobile/sindica...te_531165.html |
|
|||
|
|||
![]()
Ce ar fi fost o conspiratie daca nu ar fi amestecati rusii ? Ca dupa ce l-au pus presedinte pe Trump a sosit timpul sa se ocupe si de cei de langa ei si acum fac planuri sa anihileze Deveselul nostru. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da , poate am fost cam categoric si cam dur in exprimare si imi cer scuze . Eu recunosc ca din 90 de pe vremea lui Câmpeanu am votat cu P.N.L si sunt si membru cotizant al partidului la filiala sector doi :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci de gratiere am scapat? De tot? Esti sigur? Apropo de dezincriminarea abuzului..cum arata textul inainte, cum arata acum sa vedem ce am avut si ce-am pierdut. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, și prim-vicepreședintele Frans Timmermans, au avertizat Guvernul României să nu submineze lupta împotriva corupției. Comisia Europeană atrage atenția asupra posibilelor regrese și va examina ordonanțele de urgență privind Codul penal și grațierea.
"Lupta împotriva corupției trebuie să avanseze, nu să fie subminată. Urmărim cu foarte mare îngrijorare evoluțiile recente din România. Ireversibilitatea progreselor realizate în lupta împotriva corupției este esențială pentru a permite Comisiei Europene să ia în considerare eliminarea treptată a monitorizării României în cadrul Mecanismului de cooperare și verificare (MCV). Raportul Comisiei privind Mecanismul de cooperare și verificare (MCV), publicat săptămâna trecută, a salutat bilanțul pozitiv realizat de către procurorii și judecătorii din România în abordarea corupției la nivel înalt. Totodată a precizat că orice alte măsuri care subminează acest progres, sau au ca efect slăbirea sau restrângerea domeniului de aplicare al corupției ca infracțiune, va avea impact asupra evaluărilor viitoare. În acest context, Comisia Europeană atrage atenția asupra posibilelor regrese și va examina în detaliu ordonanțele de urgență privind Codul penal și Legea cu privire la grațieri.", au transmis cei doi oficiali europeni printr-un comunicat de presă pe site-ul Comisiei Europene.