![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Adică, exact ceea ce spuneam. Că n-ai fost, și n-ai înțeles ce înseamnă să fi rocker. La fel cum n-ai înțeles ce înseamnă să fi creștin.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact, oricum rockerii cred ca sunt superiori, deci si filozofi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe timpul parintelui Serafim, miscarea punk era in plina glorie. Dar e acelasi lucru, doar ca se spune ca aia-s mai violenti. Daca ai fost intr-un grup de asta atunci o sa stii ca printre rockeri sunt si destui "punkisti". Chiar si eu am ajuns la Politie de vreo 2 ori si nu eram nici prea violent, nici nu prea era politie pe vremea aia. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astea da amintiri din copilărie! Creangă e mic copil. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum sa luam problema pusa de tine. De ce se face sfintirea casei? (preotul de aici spune ca de cel putin patru ori pe an). Din cate inteleg in acel club se tineau mai mult concerte rock. Unele trupe avand chiar versuri cu tenta satanista, ca acel grup. Daca pomenesti chiar si in joaca numele vrajmasului isi ofera "ajutorul". Unele trupe au chiar versuri de invocare. Nu spun ca si trupa care concerta in acea seara avea astfel de versuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. M-am referit la rockul mai dur, de tip heavy metal si altele. Bon Jovi e tot rock, dar nu se compara, pare inofensiv. Last edited by catalin2; 04.11.2015 at 22:10:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: