![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
asa e .Acum e aproape ora 6, dar te invit sa iei cuvantul.
|
|||
|
|||
![]()
Întrebare: Unde a dispărut topicul despre mâncarea gătită duminica?... Glumeam... asta oricum e o enigmă
![]() Întrebare pe bune: care este a doua solie îngerească din cartea Revelației? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
intrebare: Care sunt ereziile teologice privitoare la Sfanta Treime din primele cinci secole d.Hr, condamnate de sinoadele ecumenice? Last edited by ioanna; 24.10.2011 at 18:39:50. |
|
||||
|
||||
![]()
ereziile din primele 3 secole au fost numeroase.
Ca o prima clasificare le putem imparti in : 1.erezii hristologice 2.erezii pnevmatologice 3.erezii hristologice. dar ca sa amintesc cateva erezii, acestea ar putea fi: Adopționism ,Aftartodochetism,Apolinarianism,Arianism Bogomilism Dochetism,Donatism Gnosticism Luciferianism Maniheism,Marcionism,Mesalianism,Monarhism,Monofiz ism,Montanism Nestorianism Patripasianism,Priscilianism,Psilantropism Sabelianism,Socianism
|
||||
|
||||
![]()
ups, acum am vazut ca se referea strict la cele referitoare la sfanta Treime.
Voi aminti cateva mai cunoscute: 1.monarianism 2.subordinatianism 3.macedonianism
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ok, poti prelua stafeta :) |
|
||||
|
||||
![]()
Care e diferenta de varsta intre AAron si Moise?
|
|||
|
|||
![]()
Trei ani.
Când au început a grăi lui Faraon, Moise era de optzeci de ani, iar Aaron , fratele lui, de optzeci și trei de ani. (Ieșire 7:7)
|
||||
|
||||
![]()
Raspunsul corect iti aduce dreptul de a posta o noua intrebare.
Suntem numai ochi si urechi!:)
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt cu alea simple. Ce este conținutul doxologiei îngerilor, la Nașterea Domnului?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|