![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am pus o poza pe fb cu Turcescu atunci cand a recunoscut ca lucra la secu si a facut o emisiune cu colegii lui de la B1. Si am scris " Prima sanctiune in cazul lui Turcescu! Mustrare in fata colectivului. " :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca as fi, ti-as tine isonul.
|
|||
|
|||
![]()
Ce anume?
Ca poate totusi demonstrezi ca nu poti pricepe si esti scuzat. Citat:
Este despre o gratiere care nu rezolva nici o problema. Este despre dezincriminarea coruptiei. Dar ce sa faci, iarasi tehnica de deturnare a discutiei in combinatie cu tehnica placii stricate..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 12:50:02. |
|
|||
|
|||
![]()
La fel si eu, daca as fi, as avea acelasi discurs ca tine. Din fericire nu-s. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar demonstrațiile stradale fac parte din democrație. Ele sunt interzise doar în societățile totalitare, care nu vor țină seama de vocea poporului, ci să-l controleze.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu pricepi, esti scuzat, dar in cazul ti-as recomada un consult neurologic, pentru ca nu cu multa vreme in urma erai alt om.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
off topic necesar
la sfarsitul lui iunie 90 a avut loc un congres al studentilor, la acest congres lui CT Popescu i s-a interzis accesul in sala. acesta a publicat un articol/protest in "adevarul', articol in care nu s-a multumit doar cu reprosul adresat studentilor, scriind pe larg despre evenimentele din 13-15 iunie scrie la un moment dat, citez exact: "nu toti meritau tratamentul minerilor" pasajul respectiv i-a permis lui basescu sa-i spuna lui CTP ca i-a aplaudat pe mineri. CTP i-a replicat lui basescu ca...Minte! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ce sa sustii ? Ca pesedistii sunt corupti si ataca justitia corecta care in sfarsit functioneaza. De unde stim ca functioneaza ? Pai ii baga la parnaie pe pesedistii corupti. :)
|
|