![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ia-o incet; drumul e lung si sunt sarcini multe de dus. Nici nu stii ce singura am fost o vreme, doar cu Dumnezeu; dar bunul Dumnezeu s-a indurat si mi-a trimis coechipieri bine echipati. Sunt fericita si ii multumesc din tot sufletul! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar sfinti nu sunt pe aici. Acum, ce ma incalzeste pe mine, daca tu ai cu un pacat mai mult ca mine? Nu ma incalzeste deloc, caci eu de ale mele voi da socoteala, si tu de ale tale, si fiecare de ale sale. De aceea nu trebuie sa ne preocupe pacatele altora; dar cand le vedem si la altii, gandul sa ne duca la ale noastre, din care avem din belsug, sa le deplangem si sa ne pocaim. Ce binecuvantare e pentru o casa ca mama sa se fi pocait de cele rele! Putina suferinta, pe care o meritam, si mult bine! Un gand bun de la soacra...la fiica. |
|
|
||||
|
||||
|
Ory , să fi veselă, am văzut prima soacră îmblânzită !
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 12.07.2009 at 02:17:35. Motiv: Și de stau să cuget mai bine, soacra mea este poate în multe privințe mai inimoasă și mai tolerantă ca propria-mi mamă . Așa că. . . |
|
|
||||
|
||||
|
Evolutia mea a fost exact inversa fata de a ta.Am debutat in adolescenta si inca mult timp dupa aceea inconjurat de multa lume.Dornic sa consum toate viciile lumi ,mici si mari si sa fiu mai mereu in centrul atentiei tuturor.La un moment dat viata mea s-a schimbat brusc.Desi mi-a fost greu ,f. greu a trebuit sa ma despart de cei dragi.Cel mai mult m-a durut ca a trebuit in mod brutal sa renunt la copiii mei.Chinuindu-ma un timp mi-am adus aminte ce m-au invatat parintii:in tot deauna exista D.zeu care nu lasa pe nimeni.L-am regasit dupa multi,multi ani.De atunci traiesc cu el si ma chinui sa merg cit mai aproape.Nu stiu cit pot dar il strig continuu.Cel mai des il rog sa ma ierte.Desi teologia ne invata ca rugaciunile sunt diferite(de lauda,de multumire si de cerere)am invatat de la mai batrini ca cel mai bine este sa te rogi pt. iertare si sa o lasi mai incet cu cererile,caci stie El negresit ce si cind iti trebuie si iti da .Tu doar sa fi atent sa accepti darul lui si sa nu te rasgindesti.
Cu siguranta ca asa cum spuneai si tu ,pina la sfirsit(daca la asta te refereai)mai este multa lupta.Asa cred... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da, sa-I cerem iertare, ca mult gresim, cu voie si fara de voie. MA BUCUR CA AI REVENIT IN RANDUL NOSTRU. |
|
|
|||
|
|||
|
Comentariul tau e inexact si off-topic!
Esti sigur ca nu te-a muscat un tantar, paianjen, ceva... ca te manifesti foarte ciudat. In ultima vreme nu te recunosc; cu regret trebuie sa-ti spun acest lucru. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Dom-le eu am stranie impresie ca nu prea fac parte din categoria oamenilor inteligenti.
Am terminat o facultate nu prea grea dar nu in anii care ar fi trebuit si asta pentru ca am fost fortat sa o termin ca altfel nu cred ca as fi terminat-o. Pentru mantuire e nevoie de Sfintele Taine si de legea lui Dumnezeu nu de facultati.Nici macar de carti duhovnicesti nu e nevoie afara de Sfanta Scriptura,Dogmatica Sfantului Ioan Damaschinul si cartea de rugaciuni. Mai apoi nu e neaparat daca cineva termina o facultate sa fie si intelept. Au fost suficienti inventatori mari care nici macar nu au terminat vreo facultate. |
|
|
||||
|
||||
|
Cred ca cel mai bine este sa tac si sa-mi cer iertare.Daca ar mai fi de adaugat ceva or mai aparea momente oportune. Mai bine mai tirziu decit...mai devreme. O noapte cu pace si un somn odihnitor iti doresc !
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat: