![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
@Vsovivi: la teorie ești bun (sanchi).
Ia spune, idolul tău, Băse, cu câte voturi a fost ales? Numărul respectiv ce majoritate a reprezentat? Cât din cât? Nu uita: AMR 11!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar dacă vreți un sfat cu cine să votați, atunci celor ce se prezintă la vot le spun așa: 1. Dacă mergeți să-l judecați pe Băsescu și votul vostru va fi o sentință, atunci să nu uitați ce a făcut bine și ce a făcut rău pentru voi și pentru România. 2. Dacă mergeți la vot pentru ceea ce credeți atunci căutați să credeți Adevărul. 3. Dacă mergeți să votați în funcție de ce vă place la el și ce nu vă place atunci priviți-l în ochi. 4. Dacă mergeți din strategie și viclenie politică atunci căutați să vă urmăriți propriile interese politice. 5. Dacă mergeți să vă răzbunați pentru salarii, pensii, TVA, că nu a făcut ce doreați voi, atunci amintiți-vă ce a promis și ce a făcut. 6. Dacă vreți să scăpați de el ca motiv al tuturor conflictelor și scandalurilor și vinelor, ca țap ispășitor, atunci nu uitați ce va învățat Dumnezeu. 7. Dacă v-ați săturat și plictisit de Băsescu după 8 ani atunci comparați cu perioada de 3 luni în care vă conduce Antonescu și Ponta. 8. Dacă vreți să mergeți la vot pentru tombolă, și 'zâne' și baloane și jucărele atunci votați cum vreți voi și păcăliți-i pe cei ce vă ispitesc și mituiesc și vă promit marea cu sarea și cu sirenele. Eu stau acasă, dar dacă mă îndeamnă sufletul să fac dreptate după 66 ani de comunism și 22 de ani de pradă atunci voi merge și voi vota NU demiterii! Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 10:09:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(Dacă stai acasă, indiferent de ce opinie ai, NU CONTEZI!)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci chiar un președinte poate fi ales cu 1000 de voturi pentru la 99 contra, dacă atâția se prezintă în alegerile prezidențiale turul II, dar un referendum validat exprimă o voință suverană majoritară din totalul de electori! Numai cui îi pasă de teorie are ce să aplice practic! Un idol este o minciună lacomă, Băse este un erou binecuvântat! ![]() Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 10:21:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trăiască regele Mihai, președintele legitim Băsescu și poporul român creștin suveran. Amin!Amin.Amin. Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 10:28:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu vorbesc aici de simetrie: 5 l-au pus, 5 îl dau jos. Adică dacă tu ești putoare și stai acasă, durându-te-n cot de ce se întâmplă în jurul tău, pe mine de ce să mă afecteze?
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cine-i TRU?
![]() De MRU am auzit (ăl' de era s-o ia pe coajă pe la TM), dar TRU?
|
|||
|
|||
![]()
Traian Radu Ungureanu.
|
|
||||
|
||||
![]()
A da. Doi șpanchii. Corect doamna Adriana.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|