![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De parcă de 3 ani de zile n-au fost portocaliii tăi iubiți la butoane. Ăia de au furat de au rupt, uită-te la Apostu al vostru!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Deci nu e vorba de Apostu sau alții care plătesc la pârnaie pentru o vorbă lansată de serviciile conduse de PSD : '' nu mă dau jos din pat pentru nu știu ce sumă... de parcă ei se dau jos din funcții și pensii speciale și alte privilegii din bani publici'' ci e vorba că: Ne-au furat suveranitatea și directă și aia prin interpuși căci pușcăriabilii au dat lovitură de stat în parlament și nu aplică referendumul validat cel cu 300p și o cameră de 3 ani și chiar referendumul care vine pentru demiterea președintelui și care dacă nu se va valida pentru demitere îl va continua ei cum vor ei și nu cum este constituțional ca președintele să-și reia imediat mandatul! Deci situația e gravă, ÎN ROMÂNIA NU MAI ESTE SUVERANITATE ȘI DEMOCRAȚIE ci dictatură! (articol 2 punct 2 din constituție!) Vrem să știm cine a tras în noi după 22 și cine ne-a bătut în 90-91-92, și de ce am fost în sclavie 42 de ani și în jefuire timp de 22 de ani și vrem să vedem de ce nu mai avem suveranitate nici prin rege, nici prin interpuși și nici directă! Jos dictatura trădătorilor ce de 66 de ani distrug acest popor creștin! Last edited by vsovivi; 17.07.2012 at 13:07:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă vrei să știi cine te-a bătut în '90 vezi cine era ministrul transporturilor atunci când au venit minerii cu rapidul în București.
Îți dau eu o mână de ajutor: acu' e suspendat și strigă "hoții!".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adică tu susți exact ca papagalul baalfa Bantonescu cel vestit că cică Băsescu a adus minerii căci era ministru al transporturilor în 90-91? Buni sunteți de păcălit, păi cine era prim ministru? Petre Roman! În ce partid erau ei amândoi? În FSN și apoi în PD până în 2000, împreună! Deci numai un idiot cretin și foarte credool ar crede asemenea bârfe stupide că cică Băsescu l-ar fi subminat pe Petre Roman și ăsta ca prostu' deși prim-ministru informat de toate serviciile habar nu avea că tocmai Băsescu îi chemase pe mineri și-i adusese cu trenurile și apoi le-a mulțumit că au plantat floricele prin piață și au scăpat țara de un guvern reformist și pro occidental cum se pretindea nea Petrică și puloverele lui ăla rouj... fiu al lui Valter, mare comunist nomenclaturist. Deci nu e mai comod să tăceți din gură decât să ne umpleți de rușine după ce v-ați făcut de cacao alături de trădătorii de neam și de țară în fața întregii gLumi? ![]() Vai vouă că nici acum nu vă crapă obrazul... e gros rău și plin de slănină iar de gușă ce să mai zic... doar Năstase ajutat de polițistul de ispravă i-a plătit ei, adică gușii, precum merita! Vai nouă cu așa credoolitate bine întreținută prin viclenie de către mercenarii avocaților răutății cu casele lor de presă și de pariuri care dau premii la tombole și clovni și baloane! Vai nouă că tâmpiți mai suntem! Vai vai și iar vai! Last edited by vsovivi; 17.07.2012 at 14:09:09. |
|
||||
|
||||
![]()
Nuuu. Iliescu a făcut toate singur singurel, pe ascuns și fără știrea și ajutorul nimănui. Nici măcar al lui Băse. Nu, nu!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vedeți că răpirea suveranității și lovitura de stat continuă? Ei nu mai au cale de întors... ne cheamă la referendum cu premii și tombole, cu clovni și cu balonașe: mită și ispită și superstiție, și fiindcă oamenii nu vor să vie la vot vor să desfințeze pragul de 50%+1, dar defapt nu de aia vor să desfințeze pragul ci fiindcă le este lene să fure mult și vor să fure puțin și să facă mai mult, căci una e să furi cu câte voturi trebuie ca să depășești majoritatea și alta e să furi cât să validezi un referendum, deci sunt hoți foarte leneși și ergonomici, adică nu vor să fie hoți degeaba ci d'jabba.(aia în lanț e Românikaa) Dar fiecare impostor și trădător își va primi ceea ce merită de la popor și de la Dumnezeu: uite cam așa! Last edited by vsovivi; 17.07.2012 at 15:07:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Daaa. E nașpa rău: AMR 12.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Să-mi spui d-ta, pentru cine votez. Iaca mai e un sfert de ceas și se închide alegerea... Eu... Pentru cine votez?...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acum nu ai de ales decat intre DA si NU. Peste trei luni eventual ne putem pune intrebarea asta, sau, in cel mai rau caz, peste doi ani.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă azi se votează în parlamentul pușcăriabililor ce au confiscat țara anularea pragului de 50%+1 din totalul de electori pentru validarea referendumului atunci se pot trage două concluzii mari și late: 1. Nu mai există fundament pentru voință populară suverană! Referendumul nemaifiind validat de o majoritate sigură atunci nu mai avem o voință majoritară clar exprimată care obligator trebuie aplicată ci ea devine doar o părere consultativă astfel că voința unei minorități exprimată la vot sub numele de referendum nu mai este obligatorie pentru parlament și statul Român și decizia nu se mai atașează obligator constituției decât prin decizia interpușilor, rămânând la latitudinea lor, deci rămâne suveranitatea prin referendum la cheremul parlamentului, adică a interpușilor aleși ce ne reprezintă, și dacă se aplică sau nu este doar voința lor pe baza unei consultări și nu a unei voințe majoritar exprimată. 2. Se aplică o voință a unei minorități ca voința unei majorități! Dacă se consideră cam absurd că oricâți participă la vot avem o voință majoritară a poporului, adică un referendum, deși poate să nu fie căci pot participa 5 oameni din care 4 să voteze pentru și 1 contra, atunci avem o voință minoritară exprimată care prin această modificare legislativă ea devine obligator aplicată imediat ca un referendum deși s-a exprimat doar o minoritate, deci iarăși apar interpretări și iarăși parlamentul, adică interpușii, pot să aplice sau nu, deci rămâne la latitudinea lor dacă să considere validă o voință minoritară; sau dacă se aplică referendumul independent de voința interpușilor și a CCR atunci prin lege o minoritate impune o voiță majorității. Deci practic din argumentele 1. și 2. rezultă fără echivoc că suveranitatea majoritară nu mai este clar exprimată ci interpretabilă de către o altă autoritate, interpuși, CCR, parlament, presă, deci a fost confiscată de la popor prin încălcarea prin lege anticonstituțională a articolului 2 punctul 2 din Constituție, căci CCR trebuia doar să constate validitatea și parlamentul să aplice imediat voința majoritară din totalul de electori, exprimată, ce a fost validată fără orice alte interpretări! Concluzie: absența pragului de stabilire a cvorumului de 50%+1 din totalul electorilor cetățeni români la referendum este ANTICONSTITUȚIONALĂ raportându-ne la Constituția României!..conform articolului 2 punct 2. Precis parlamentarii pușcăriabili majoritari nu se vor încurca cu respectarea Constituției și astăzi vom asista la eliminarea pragului întrucât, nu-i așa, majoritatea 'legitimă' decide! Modificarea pragului de 50%+1 la referendum este echivalentă cu modificarea anticonstituțuională a CONSTITUȚIEI! Deci lovitura de stat prin 'legi' și intoxicări continuă! Ei nu mai au cale de întoarcere și nu se vor opri de la furtul la urne!.. până ce nu vor ieși majoritar și în alegerile din iarnă. Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 09:47:57. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|