Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2011, 09:29:53
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Doamna ne sugereaza ca stinca ar fi studiul
Eu n-am citit nimic de stâncă în pasajul acela... Dar poate dumneavoastră ați avut brusc o revelație... mai știi?
Vechi 28.12.2011, 09:43:47
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Eu n-am citit nimic de stâncă în pasajul acela... Dar poate dumneavoastră ați avut brusc o revelație... mai știi?
N-am avut nici o revelatie. Domnul nostru ne-a spus ca trebuie sa credem si sa ne incredem in El si e suficient.

Pe de alta parte, doamna White a risipit multa cerneala pentru a ne indemna sa nu ne rugam pentru aproapele nostru.
Vechi 28.12.2011, 09:48:18
Banned

Implicit

Citat:
N-am avut nici o revelatie.
Înseamnă că a fost doar o năzărire de moment. Acum vă dați seama că nu scrie nimic de stâncă în acel pasaj...

Citat:
Domnul nostru ne-a spus ca trebuie sa credem si sa ne incredem in El si e suficient.
Și Biblia nu este cuvântul Lui? Ba spune mai mult: că El Însuși (Hristos) este Cuvântul!

Citat:
Pe de alta parte, doamna White a risipit multa cerneala pentru a ne indemna sa nu ne rugam pentru aproapele nostru.
Vă risipiți dumneavoastră degeaba energia, promovând o minciună. EGW n-a îndemnat la așa ceva. Câte cărți de-ale ei ați citit? Puteți da un singur citat în care să afirme asta?
Vechi 28.12.2011, 09:58:16
Senior Member

Implicit

Citat:
1. Și Biblia nu este cuvântul Lui? Ba spune mai mult: că El Însuși (Hristos) este Cuvântul!

2.Vă risipiți dumneavoastră degeaba energia, promovând o minciună. EGW n-a îndemnat la așa ceva. Câte cărți de-ale ei ați citit? Puteți da un singur citat în care să afirme asta?
1. Da, Biblia este Cuvintul Lui. Iar noi nu putem intelege nici macar o frintura din acest necuprins numit Cuvintul. Iar Domnul si sfintii Lui ne-au aratat calea: credinta, speranta si dragostea.
2. Atita vreme cit ne indeamna sa nu ne rugam pentru cei decedati inseamna ca ne indeamna sa nu ne rugam pentru aproapele nostru.
Vechi 28.12.2011, 10:01:51
Banned

Implicit

Citat:
2. Atita vreme cit ne indeamna sa nu ne rugam pentru cei decedati inseamna ca ne indeamna sa nu ne rugam pentru aproapele nostru.
Sucită logică mai aveți... Cei decedați, sunt mai degrabă "departele" nostru decât aproapele, căci între vii și morți e o prăpastie imensă!
Pe de altă parte, ea îndeamnă la rugăciuni pentru aproapele nostru... Ați dovedit că habar nu aveți despre subiect. N-ați răspuns, câte cărți de-ale ei ați citit...
Vechi 28.12.2011, 10:15:12
Senior Member

Implicit

Citat:
Sucită logică mai aveți... Cei decedați, sunt mai degrabă "departele" nostru decât aproapele, căci între vii și morți e o prăpastie imensă!
Pe de altă parte, ea îndeamnă la rugăciuni pentru aproapele nostru... Ați dovedit că habar nu aveți despre subiect. N-ați răspuns, câte cărți de-ale ei ați citit...
Nu am logica, am citit Sfinta Scriptura care ne spune in mai multe locuri despre trup, suflet si duh ca formind fiinta noastra. Tot in Sfinta Scriptura ni se spune ca dupa moarte cei buni merg in sinul lui Avram, cei rai intr-un loc al suferintei. Dumneavoastra spuneti ca este ca si cum n-am mai exista sub nici o forma; astfel contraziceti Sfinta Scriptura inca o data.

Referitor la cartile de Ellen White citite, v-am spus ca mi-au fost strecurate citeva si m-am decis sa le ard si sa nu le citesc. Imi sint suficiente afirmatiile dumneavoastra de pe acest forum ca sa-mi dau seama ca Ellen White s-a aflat pe un drum gresit, iar adeptii ei la fel.
Vechi 28.12.2011, 10:21:50
Banned

Implicit

Citat:
Referitor la cartile de Ellen White citite, v-am spus ca mi-au fost strecurate citeva si m-am decis sa le ard si sa nu le citesc.
Exact cum presupuneam.... n-ați citit nimic, dar formulați opinii savante despre cărțile ei.

Citat:
Imi sint suficiente afirmatiile dumneavoastra de pe acest forum ca sa-mi dau seama ca Ellen White s-a aflat pe un drum gresit, iar adeptii ei la fel.
Nu sunt suficiente afirmațiile mele... Afirmațiile dvs. sunt "suficiente" pentru a ne forma o idee despre Biserica Catolică? Ar fi o catastrofă!
Am dat doar un singur citat, pe care dumneavoastră ați încercat să-l atacați. Cu cea mai proastă armă: minciuna.
Vechi 28.12.2011, 10:34:19
Senior Member

Implicit

Citat:
1. Nu sunt suficiente afirmațiile mele... Afirmațiile dvs. sunt "suficiente" pentru a ne forma o idee despre Biserica Catolică? Ar fi o catastrofă!
2.Am dat doar un singur citat, pe care dumneavoastră ați încercat să-l atacați. Cu cea mai proastă armă: minciuna.
1.Dupa cum cred si adventistii, catolicii se mintuiesc. Daca ma aflu pe un drum corect nu ma intereseaza ce fac adventistii sau altii. Cind adventistii imi spun ca gresesc, nu trebuie sa o studiez pe fondatoarea religiei adventiste pentru a-mi da seama daca au sau nu dreptate. Ii pot studia pe adeptii ei. (Nu trebuie sa il studiez pe Lenin pentru a-mi forma parerea ca comunismul e gresit, de exemplu).
2. A nu fi de acord cu un citat nu inseamna minciuna. As vrea sa va intreb unde am mintit.
Vechi 28.12.2011, 10:50:17
Banned

Implicit

Citat:
1.Dupa cum cred si adventistii, catolicii se mintuiesc.
Mare atenție! Nu toți, la grămadă...

Citat:
Daca ma aflu pe un drum corect nu ma intereseaza ce fac adventistii sau altii.
Mi se pare bună această atitudine. Dar ce vă faceți dacă nu sunteți pe drumul cel corect?

Citat:
Cind adventistii imi spun ca gresesc, nu trebuie sa o studiez pe fondatoarea religiei adventiste pentru a-mi da seama daca au sau nu dreptate.
Corect, însă nu puteți formula păreri despre scrierile "fondatoarei" din moment ce n-ați citit nicio carte de-a ei.

Citat:
A nu fi de acord cu un citat nu inseamna minciuna. As vrea sa va intreb unde am mintit.
1.
Citat:
Doamna ne sugereaza ca stinca ar fi studiul

2.
Citat:
ne indeamna sa nu ne rugam pentru aproapele nostru.
Vechi 28.12.2011, 11:05:45
Senior Member

Implicit

1.
Citat:
Corect, însă nu puteți formula păreri despre scrierile "fondatoarei" din moment ce n-ați citit nicio carte de-a ei.
Noi vorbeam despre un citat al fondatoarei, nu despre o carte, citat pe care ni l-ati pus la dispozitie. Ce ne spune acel citat:
Citat:
"Cei care vor să stea în picioare în timp de primejdie trebuie să înțeleagă mărturia Scripturilor
Ce ne spune Domnul nostru ca trebuie sa facem in timp de primejdie?
24. De aceea, oricine aude aceste cuvinte ale Mele și la îndeplinește asemăna-se-va bărbatului înțelept care a clădit casa lui pe stâncă.
25. A căzut ploaia, au venit râurile mari, au suflat vânturile și au bătut în casa aceea, dar ea n-a căzut, fiindcă era întemeiată pe stâncă.
26. Iar oricine aude aceste cuvinte ale Mele și nu le îndeplinește, asemăna-se-va bărbatului nechibzuit care și-a clădit casa pe nisip.
27. Și a căzut ploaia și au venit râurile mari și au suflat vânturile și au izbit casa aceea, și a căzut. Și căderea ei a fost mare.

Va dati seama ca orice crestin il urmeaza pe Domnul sau

2. Am citit de mai multe ori pe acest forum afirmatii de-ale dumneavoastra despre inutilitatea rugaciunii pentru cei decedati. Daca nu doamna White v-a indemnat la aceasta ci ati afirmat aceste lucruri din proprie initiativa, atunci va rog sa reveniti la ceea ce va indeamna fondatoarea religiei dumneavoastra si sa va rugati pentru cei decedati. Le veti face o mare bucurie aratindu-va iubirea fata de ei.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre moarte si pomenirea mortilor AnnaEnache Intrebari utilizatori 42 13.06.2012 09:43:28
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. bitza Generalitati 28 20.03.2011 02:05:27
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Marturii despre moarte Iustin44 Generalitati 14 31.03.2009 23:59:56
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase mara2008 Generalitati 1 20.05.2008 15:07:31