![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar daca totusi vrei sa te lupti in "idei" cu ei ,fa-o ! (dar e ca si cum i-ai explica unei masline tehnologia producerii cauciucului. )
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa nu spuna crestinii "uite, niciun ateu nu ne contrazice deci, ne dau dreptate". Daca n-am intra ati crede ca tot ce spuneti este unanim acceptat cand realitatea este cu totul alta. Si as mai adauga faptul ca de foarte multe ori, suntem atacati prin tot felul de metode abjecte. Evident, simtim nevoia sa ne aparam impotriva prejudecatilor crestinilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E in interesul tau sa demonstrezi ca nu te minunezi la facaturi. Si in locul tau n-as face apel la majoritate sau ignoranta. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu din presa am aflat. studiul a fost facut in 2004 de o echipa de 45 de cercetatori de la Oxford. in anul acela icoana plansese cu lacrimi adevarate in fata a zeci de oameni.
|
|
||||
|
||||
![]()
pai ai zis ca anul trecut s-a intamplat, nu in 2004
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai afirmat ca s-a dovedit ca sunt falsuri. vroiam sa vad dovezile care iti sustin afirmatia. te rog eu sa nu mai afirmi ceva daca nu poti sustine. eu nu am vazut ca cineva le-a catalogat drept false. mirul de la multe a fost analizat si e real. in biserica ce vroiai sa curga? whisky?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai retineam. tatal meu stia mai bine. l-am intrebat ceva mai devreme.
|
|
||||
|
||||
![]()
E la biserica Madona Dudu din Craiova.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
da-mi surse ca sa ma documentez. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|