![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai vazut pe mine sa spun ca sint vocea LUI DUMNEZEU de ma intrebi? Cind pui eticheta unui om cred ca deja il judeci ear asta nu vine de la DUMNEZEU nu crezi? Esti glumet cu aceasta imagine sau chiar iti place tie. Comicule. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper ca am inteles eu prost. Eu am specificat ca oamenii pot gresi care formeaza biserica pentru ca chiar si cei care sint SF mai gresesc ca doar HRISTOS este fara de greseala sau pacat nu si ceilalti oameni. Sint ortodox dar asta nu ma opreste a cauta . Celelalte biserici au multe lucruri adaugate care nu le poate sustine biblia si asta ma face sa ramin ortodox (dreapta credinta). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.pravaliacucarti.ro/-Vieti...3-c-255-p.html Cauta la pag.689>,,Viata si nevointele Sfantului Proroc Maleahi".Capitolul incepe la pag 689 si se termina la pag.703. Interpretarea la ceea ce intrebi tu incepe la pag.701(penultimul alineat).Sorry pt ca nu iti scriu eu interpretarea dar este destul de lunga si sunt un pic in graba.Cel de Sus sa fie alaturi de tine Last edited by Scotianul; 06.06.2010 at 03:28:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar treaba ta care este ?
Tu dirijezi oamenii in functie de credinta ta sau le lasi liberul arbitru pe care la dat DUMNEZEU orcarei fiinte pe care a creato. Eu cred ca tot timpul avem de invatat si de descoperit lucruri noi pe care inca DUMNEZEU nu lea dat lumii . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci e posibil ca cei care sint in cer sau in iad sa se manifeste in noi cu duhul si puterea lor si sa ne conduca spre ce vor ei . Cum ramine cu liberul arbitru atunci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
=> mai ai si alte adevaruri adevarate sa ne transmiti?