Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.10.2009, 08:04:28
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Intr-un necaz poti bate campii?...doar daca nu ne lasa nervii...(Si bietele doamne, trebuiau sa ingenuncheze, sa faca metanii la intrebarea ta?....ai si ras la raspunsul lor.... tu esti o.k.,stii binele si raul, ai proclamat:spune-ti o minciuna....tu tot timpul spui adevarul?...Nu prea esti delicata, Marina!!!)
Nu stiu daca ai citit si mesajul meu, eu ma bucur mult pt. sanatatea mamei tale...
Doamne-AJUTA!
Acum am inteles la ce doamne te referi... dar tu nu ai inteles ceea ce am vrut sa spun.Nu am ras de ele !!!!! Tu ai luat mot a mot exprimarea mea, ca le-am raspuns razand... pur si simplu am vrut sa exprim ca le-am spus-o sub forma de gluma, faptul ca tocmai au scos o mica minciunica, ptr ca nu au avut curajul sa spuna :DA, MI-E RAU, am problema asta si asta...acum ai inteles? Dupa ce le-am aratat ca nu ma pot amagi cu zambetul formal, atunci au inceput sa isi deschida sufletul

Last edited by MarinaAlca; 17.10.2009 at 08:08:13.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 09:08:59
antoniap
Guest

Implicit

Intrebarea topicului cred ca se poate referi la oricare dintre cele doua planuri ale existentei noastre (social sau duhovnicesc). Nu exista o precizare in acest sens. Asa ca nu trebuie sa ne suparam pe cei care au cautat sa-si arate neputintele duhovnicesti si au lasat in seama lui Dumnezeu rezolvarea celorlalte. Nu cred ca e o greseala, caci scris este: ,,Blestemat este cel care isi pune nadejdea in om!"
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 13:31:16
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Cele mai mare necazuri ale mele (atat sociale, cat si duhovnicesti) provin din LENE!
Cat despre ultimele afirmatii, eu una cred ca este o stransa legatura intre neputintele duhovnicesti si cele sociale. Daca ti-e dor de Dumnezeu, nu mai ai timp sa iti fie dor si de casa, masa, bani...eu ii inteleg pe oamenii acestia (dar-ar Dumnezeu sa fie cat mai multi!), desi eu, in lenea si nesimtirea mea, nu simt acest lucru .
Vechi 17.10.2009, 18:46:01
florinna01
Guest

Implicit

problema mea principala estea aceea ca nu am o locuinta !!!!in rest mai sunt si alte probleme secundare nu foarte stringente dar totusi se numesc probleme
Reply With Quote
Vechi 18.10.2009, 00:25:15
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Implicit

Antonia, ai putea posta aici Acatistul nefacutului chip al Mantuitorului nostru Iisus Hristos? L-am cautat cu Google insa n-am gasit nimic.
Doamne ajuta!
Vechi 18.10.2009, 04:01:26
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit Multumesc Costel

<nu e important sa stim de unde vine suferinta, ci sa stim cum sa o primim fara sa ne revoltam. Omul trebuie sa creada ca suferinta are un sens pentru el, chiar daca pe moment nu intelege. Cel care intelege si stie cum sa suporte suferinta, nu mai sufera. >
Fumoase vorbe,si adevarate.
Asta am invatat eu pe acest forum binecuvantat de la voi cei ce santeti frati adevarati frati crestini.
Multumesc tie si celor ce m-au invatat si au fost si sant langa mine mereu cu intelegere si rabdare,ce ma invata in continuare, imi explica tot ceea ce nu stiu,nu inteleg si nu ma lasa sa ma pierd pe drumu spre mantuire.
Ma voi ruga pentru ei si pentru noi toti oameni din tot sufletul meu.
Doamne ajuta!
Vechi 18.10.2009, 07:35:06
getasart's Avatar
getasart getasart is offline
Member

Data înregistrării: 12.08.2005
Locație: Roman- Neamt
Implicit

Cele mai mari probleme ale mele,provin din cauza pacatelor mele,facute din tinerete ,si pina acum;Bolile,durerile sufletesti,necazurile familiale,toate,sunt primite de la Bunul Dumenzeu,sa ma trezeasca la realitate;Pentru acest lucru,ii multumesc din inima lui Dumnezeu; Vreti sa stiti ceva?;daca trece o zi si nu am dureri,ma inspaimint;si pling; imi este teama sa nu ma paraseasca Bunul Dumenzue; stiu,ca durerea este de la el,pentru intarirea mea in credinta;Daca ma culc si ma scol cu dureri,inseamna ca satana nu ma poate atinge;Sper sa nu rideti si voi,ca atitia altii; Maica Domnului s ne aiba in paza Ei,pe toti;
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 18.10.2009, 07:37:16
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getasart Vezi mesajul
Cele mai mari probleme ale mele,provin din cauza pacatelor mele,facute din tinerete ,si pina acum;Bolile,durerile sufletesti,necazurile familiale,toate,sunt primite de la Bunul Dumenzeu,sa ma trezeasca la realitate;Pentru acest lucru,ii multumesc din inima lui Dumnezeu; Vreti sa stiti ceva?;daca trece o zi si nu am dureri,ma inspaimint;si pling; imi este teama sa nu ma paraseasca Bunul Dumenzue; stiu,ca durerea este de la el,pentru intarirea mea in credinta;Daca ma culc si ma scol cu dureri,inseamna ca satana nu ma poate atinge;Sper sa nu rideti si voi,ca atitia altii; Maica Domnului s ne aiba in paza Ei,pe toti;
Doamne ajuta!
Se poate invata si prin iubire,nu musai suferinta.
Dumnezeu sa iti ajute sa te vindeci si sa iti arate calea!
Reply With Quote
Vechi 18.10.2009, 11:24:43
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getasart Vezi mesajul
Doamne ajuta!
Geta, eu nu rad de cele ce spui... in privinta durerilor si la mine sunt aproape continue, insa iti spun sincer: nu ma bucur ptr ca le am.
Am inteles ca imi este data cu un scop, pe care inca nu l-am descifrat, am invatat sa traiesc cu durerea, deja face parte din viata mea... dar sincer, mi-as dori sa nu o mai am!!!

Si inca ceva.. daca te culci si te scoli in dureri crezi ca satana nu te poate atinge!!!!!!!!!!Poate imi explici si mie de ce crezi asta? Eu nu sunt de aceiasi parere.

Last edited by MarinaAlca; 18.10.2009 at 11:26:52.
Reply With Quote
Vechi 18.10.2009, 11:50:37
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit necazuri?

necazuri sunt multe, si multe din ele sunt provocate de lume si de cei din jurul meu....
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este scopul vietii? amatyyy Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 53 23.05.2013 20:57:02
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice Adriana Cluj Calugarul 3 12.03.2012 18:33:52
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de Ioan_Ciobota Generalitati 42 28.07.2007 01:13:20