Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2010, 22:01:16
zsuleica zsuleica is offline
Member

Data înregistrării: 12.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

rugaciuni pentru convertire exista?
Reply With Quote
Vechi 13.11.2010, 22:28:00
irina82 irina82 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Pentru aflarea jumătății tale ( nu a ta , a mea ) , pentru cel ce își dorește așa ceva , pentru întemeierea unei viitoare familii , a unei viitoare relații . Este o rugă pentru cei singuri ce își doresc un suflet lângă ei .
Frumoasa rugaciune . sper sa gasesc si eu pe cineva care sa merita dragostea mea, dar si eu s-o merit pe a lui. Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Vechi 15.11.2010, 17:20:02
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Dacă ziua de azi îmi va aduce
necaz sau bucurie,
pe toate Doamne
ți le încerdințez Ție.
Facă-se voia Ta,
de-i bună sau rea
îți mulțumesc
pentru orice îmi vei da.
Ține-mă de mână
ca pe un copil mic,
fără Tine Doamne
nu sunt nimic.
Cele rostite,cele ce fac
și cele ce vin peste mine
în acest veac
să le îndur,să le trec,
toate sunt de la Tine.
Ce pot eu să fac?
să mă rog,să iert,
sî nădăjduiesc să iubesc
și să fac puțin bine.
(D.S)
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate ,pace in suflet si multa fericire alaturi de cei dragi . Doamne Ajuta
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote
Vechi 01.04.2011, 19:47:20
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Rugaciune impotriva necazurilor +

Doamne Dumnezeul meu , in numele Fiului Tau Iisus Hristos ma rog cerand ajutorul Tau . Departeaza tot raul din jurul meu . Doamne , eu am multe necazuri , iar daca in spatele necazurilor mele exista un duh necurat , Te rog : scoate-l ! Trimite foc din cer acum si arde Doamne toate farmecele , toate bolile , toate tristetile , insomniile , singuratatea si nervozitatea mea . Daca exista un blestem in viata mea , te rog sa-l desfaci Doamne . Te rog atinge-ma cu puterea Ta si sfinteste trupul meu ca incepand de acum nici un duh rau , farmece , boli , blesteme si alte lucruri rele sa nu aiba voie in viata mea . Doamne , Tu ai zis ca in numele Tau ceea ce noi vom cere vom primi , atunci te rog raspunde acestei rugaciuni si ajuta-ma sa inving toate problemele mele. Iti multumesc in numele Tatalui , al Fiului si al Sfantului Duh , pentru ca stiu ca ma asculti . Amin!+
Vechi 10.04.2011, 13:48:24
Mia Mia Mia Mia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Locație: Transilvania
Implicit Rugaciune de lasare in voia Lui Dumnzeu

"In mainile milostivirii Tale celei mari,o,Dumnezeul meu,incredintez sufletul si trupul meu,simtirile si graiurile mele,sfaturile si gandurile mele,lucrurile si toate cele trbuincioase ale trupului si sufletului meu.Iar Tu,deci,binecuvinteaza-ma,miluieste-ma si ma izbaveste de tot raul,ca petrecand viata fara de pacat,in toate zilele vietii mele,sa ajung la viata cea vesnica cu Sfintii Tai,in Imparatia Ta si cu dansii sa Te slavesc in veci.Amin "
Vechi 14.02.2012, 18:07:12
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Cateva scurte rugaciuni de care avem nevoie in timpurile de acum:

"Doamne."

"Doamne miluieste."

"Lumineaza-mi intunericul!" (Sfantul Grigorie Palama)

"Pomeneste-ma Doamne cand vei veni intru Imparatia Ta." (Rugaciunea talharului de pe cruce)

"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul". (Rugaciunea lui Iisus)
Reply With Quote
Vechi 24.09.2012, 21:52:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Rugăciune pentru casă și bunăstarea familiei

Stăpâne, Doamne, Dumnezeul nostru, care întru cele înalte locuiești și spre cele smerite privești, binecuvântează casa noastră și cu puterea Ta, întărește-ne pe noi, robii Tăi (numele), cei ce locuim în ea.
Bine este, Doamne, ca și casa noastră să ne fie ca o doua biserică, în care noi ne închinăm înaintea sfintelor icoane și ne rugăm Ție. Binecuvântează, Doamne, găspodăria noastră și înmulțește în ea toate bunătățile, ca să uităm de grijile și nevoile pământești și să putem lucra mai cu osâdrie pentru dobândirea vieții cele veșnice și pentru a ajunge în locașurile Tale cele sfinte.
Îndepărtează de la noi toate cursele vrăjmașului celui pierzător de suflete, trimite pe îngerul Tău cel milostiv, ca să ne păzească și să ne ferească de toată răutatea și să ne povățuiască spre lucrarea tuturos faptelor celor bune și spre împlinirea sfintelor porunci.
Că ție ți se cuvine a ne milui și a ne mântui, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
Vechi 24.09.2012, 23:55:56
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Implicit Rugaciune de multumire pentru insanatosire

De binefacerile Tale ca un rob nevrednic invrednicindu-ma, multumire Iti aduc Tie, Dumnezeule al indurarilor si a toata milostivirea, ca nu ai trecut cu vederea cererile mele, ci mi-ai aratat iubirea Ta de oameni.

Grele au fost incercarile prin care am trecut, si teama m-a cuprins ca nu voi sti sa le stau impotriva. Stiam ca neputinta mea este mare, dar m-ai facut sa simt ca mai mare este dragostea Ta fata de tot omul care Te cheama in ajutor.

Preadulce Iisuse, asa cum ai implinit cererile mele, asa intareste-ma sa plinesc si eu poruncile Tale cele sfinte. Precum nu ai sovait a tamadui trupul meu, asa nu sovai a curati si sufletul meu de toata intinaciunea. Caci ce folos voi avea daca trupul va avea sanatate, dar sufletul va fi cuprins de boala? Sau ce folos voi avea daca pana la sfarsitul vietii pamantesti trupul meu nu va cunoaste boala, daca dupa Inviere va fi prada durerilor?

O, sa nu-mi pun nadejdea in sanatatea trupului, ca sa nu fiu rusinat. Caci cine se lauda cu sanatatea poate fi smerit de Dumnezeu prin amara suferinta. Iar mie sa nu-mi fie a ma lauda decat in numele Tau, Doamne, Dumnezeul meu.

Indraznesc sa Te rog, Preabunule Doamne, ca ori de cate ori furtuna incercarilor se va abate asupra sufletului meu, sa ma ajuti asa cum m-ai ajutat si de data aceasta. Pentru ca in afara de Tine nu pot afla izbavire.

Multumindu-Ti iara si iara pentru facerile Tale de bine, pentru cele aratate si cele ascunse, Te rog ocroteste cu harul Tau pe tot poporul binecredincios, pe toti cei ce iubesc Biserica Ta si defaimeaza invataturile pierzatoare de suflet, ca sa Te laudam si sa Te slavim in vecii vecilor. Amin
Reply With Quote
Vechi 24.09.2012, 23:56:53
Ekaterina's Avatar
Senior Member

Implicit Rugaciunea bolnavului pentru cei ce-l ingrijesc

Doamne, Dumnezeule al milei si al indurarilor, trimite harul Tau cel sfintitor peste doctorii care ma ingrijesc si peste ajutoarele lor, acoperindu-i cu harul Tau ca un bun si iubitor de oameni.
Calauzeste-i Tu, Doamne, in tot ceea ce vor sa faca spre binele meu. Sa nu sufar cum a suferit femeia care avea curgere de sange de doisprezece ani, fara a primi ajutor de la doctori, ci sa primesc vindecarea de bolile mele. Sa nu se adauge durere peste durerile mele, din nepriceperea lor sau din lucrarea celui rau, ci sa dobandesc sanatatea mult dorita. Nu in mainile lor este viata mea, Iubitorule de oameni, ci in mai*nile Tale.

Ma aflu, Doamne, ca cel cazut intre talhari, din pricina suferintei care ma apasa. Ras*plateste, Dumnezeule, tot binele pe care mi-l fac doctorii, daruindu-le intelepciune, sanatate trupeasca si sufleteasca si tot lucrul bun pe care ei il cer de la Tine.

Rasplateste, Dumnezeul nostru, toata dragostea pe care mi-o arata fratii mei in Hristos care ma cerceteaza, inmultind binecuvantarile Tale in casele lor. Sa fie pentru ei boala mea prilej de a lucra cele bune, ca sa se vadeasca astfel in inimile lor iubirea pe care ai cerut-o celor ce Te urmeaza.

Nu este porunca mai mare decat porunca de a Te iubi pe Tine si de a-i iubi pe semenii nostri. Intareste-ma, Dumnezeule preaslavite, ca vazand iubirea pe care mi-o arata sa ma rog ca nici unul din ei sa nu cada in cursele vrajmasului, ci sa mearga cu toti pe calea mantuirii.

Doamne, Dumnezeule al parintilor nostri, daca norii deznadejdii si ai singuratatii se vor abate asupra sufletului meu, atunci trimite-mi Tu frati care sa ma cerceteze si sa mangaie sufletul meu. Ca vazand grija lor pentru mine, pacatosul, sa Iti multumesc Tie, Celui Care prin pronia Ta cea dumnezeiasca porti de grija robilor Tai, si sa Te laud si sa Te slavesc in vecii vecilor. Amin.
Reply With Quote
Vechi 24.09.2012, 23:58:08
Ekaterina's Avatar
Senior Member

Implicit Rugaciunea bolnavului inainte de operatie

Doamne, Dumnezeul meu, marturisesc inaintea fetei Tale neputintele si slabiciunile mele cele multe. Frica mare m-a cuprins inaintea acestei incercari, in loc sa ma cuprinda increderea in pronia Ta si in grija pe care o porti oamenilor.

Daca nu m-ar fi acoperit harul Tau, furtuna deznadejdii m-ar fi doborat la pamant. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care il au alesii Tai inaintea incercarilor vietii, dar tot ce pot sa fac este sa cad cu frangere de inima inaintea Ta si sa Te rog sa nu ma lasi fara ajutor. Tu, Doamne, Cela Ce esti doctor ceresc, tamaduieste-ma prin mana doctorului pamantesc, ca sa Te laud in toate zilele vietii mele. Amin.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
avem mare nevoie de ajutor!! alinageo Umanitare 5 29.02.2012 17:13:18
Va rog, avem nevoie de rugaciunile voastre! Anna Vasilica Pocainta 2 24.11.2010 21:24:37
Va rog din suflet pomeniti-l in rugaciune si pe iulian are mare nevoie de rugaciuni ustrodica Rugaciuni 1 07.04.2010 12:31:32
De ce avem nevoie grabnică acum? venypad Despre Biserica Ortodoxa in general 0 04.03.2009 00:10:11
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51