![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Interesant D-zeu e cel care lasa o "femeie" (un termen mai potrivit ar fi un monstru) sa faca un copil si sa-l arunce pe unde-i vine la indemana, iar pe alta femeie care ar avea grija de copilul sau o lasa sa sufere. Prefer sa ajung in iad decat sa stau langa un asemenea "divin". (nu, nu am admis existenta iadului si a raiului, m-am exprimat ipotetic) Citat:
Unele porunci poate aveau sens intr-o lume care nu intelegea nici pe departe procesele biologice dar acum situatia s-a schimbat dramatic. Va trebuie un upgrade! Crezi ca pe mine (si foarte multi altii) necunoasterea religiei m-a facut ateu? |
|
|||
|
|||
![]()
@cristiboss: Poate n-ai inteles tu la ce ma refeream.
Ma refeream la ceea ce spunea Traditie: noi in biserica n-avem voie nimic, ca femeile n-au voie, se spune sa facem copii, ca asta este treaba noastra, dar nici asta nu putem. Si atunci ce sa facem duhovniceste noi? Macar alea care au copii, au ceva, isi fac menirea. Dar menirea noastra care este? In biserica n-avem voie sa facem aia si aia si aia, ca e pentru barbati. Macar asta ne mai ajuta (si un serviciu). Macar sa fim pe langa Dumnezeu si pe langa biserica. Inainte erau diaconitele...daca nu se maritau, sau erau vaduce, sau n-aveau copii. Ce vrea atunci Dumnezeu de la noi? Care este menirea noastra? Last edited by sophia; 09.10.2009 at 23:01:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma limitez doar la parafrazarea uneia din replicile "clasice" din repertoriul crestinilor in debate-urile cu ateii. "Si daca te inseli si D-zeu NU exista?" Ce-ai facut atunci? ai impiedicat multe femei sa devina mame pentru e idee falsa. Asta daca ne limitam doar la subiectul topicului. Pe bune, daca te inseli? Cine iti da dreptul sa decizi pentru aceste femei? Cine iti da dreptul sa decizi pentru toate femeile din Romania? Si pentru toti barbatii care vor sa devina tati intr-o familie sanatoasa? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aveti mare grija si puneti in balanta fiecare dorinta,ca nu cumva implinindu-se,sa va para rau ca s-a implinit pe o cale gresita,iar mai apoi sa va fie regretul greu de purtat. Cat despre cristiboss,degeaba il certati.Omul a spus clar ca desi ii pare rau de dumneavoastra,nu poate accepta o idee doar de dragul de a fi aplaudat pe forum.Mi se pare absolut normal. Toate cele bune!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A-i spune cuiva "ai grija si pune in balanta/analizeaza situatia cu atentie" inseamna "a decide"? Iti vad scopul lupule,acela e a te alia si infiltra printre noi,tinand ba cu unul,ba cu altul.Caninii-ti sunt vizibili de la o posta.
|
|||
|
|||
![]()
"Aveti mare grija si puneti in balanta fiecare dorinta,ca nu cumva implinindu-se,sa va para rau ca s-a implinit pe o cale gresita,iar mai apoi sa va fie regretul greu de purtat."
De aceea am renunat la dorinta si am renuntat de mult sa ma rog pentru asta. Dar durerea a ramas in suflet si casa goala.Nu pot sa ascund asta. Macar alte femei poate ar avea alte sanse. Macar pentru ele. Sa spuneti Doamne fereste sa ramana lumea asta fara copii (curand). Si sa va ajute Dumnezeu sa nu aveti parte voi sau copii, rudele voastre de o asa experienta. Si totusi - altora le da atatea (fara sa ceara)! Si totusi - ce menire avem noi? Daca stii mai bine, spune, ajuta-ma sa aflu si sa-mi gasesc linistea (eu si altele ca mine). Dar spuneti oameni buni ceva concret, nu vorbe in vant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ai coerență în "gândire", în absolut nimic !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? | teodoraianys | Morala Crestina | 98 | 12.10.2013 23:40:42 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Inseminarea artificiala | Dia20_diana | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 04.06.2008 01:05:15 |
Casatorii interzise | petra | Nunta | 3 | 13.02.2008 15:36:47 |
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? | veronica_dorina | Religia Islamica | 51 | 22.11.2007 22:27:36 |
|