![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voluntariatul nu e o solutie, parerea mea este ca statul ar trebui sa intervina. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar contraceptia este tot un mod de a ucide, e ca un fel de injectie din aia letala care se practica pe la americani. Ia zi-mi care e diferenta intre a ucide un copil prin eliminare la prima menstruatie ( caci asta fac anticonceptionalele) dupa nidare si a ucide un om cu injectia letala? Este exact acelasi lucru doar ca in stadii diferite ale vietii... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am mai spus ca nici pentru tine nu este acelasi lucru, dovada reactia diferita fata de cele doua tipuri de crime. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema este ca metodele pilulelor zilnice, prezervativul si celelalte impiedica in mod voit mecanismul natural al conceptiei in scopul placerii si asta nu poate fi voia Lui Dumnezeu. De asta e pacat sa iei anticonceptionale, nu pentru ca trimiti suflete inexistente in Iad... Fiecare face dupa constiinta lui si dupa sfatul duhovnicului. Oricum, sa nu uitam: pentru orice placere pacatoasa va urma suferinta si durerea, aici sau in vesnicie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Reactia este poate diferita, dar e normal zic eu sa fie asa, pentru ca avortul este o problema de constiinta, de folosirea libertatii primite de la Domnul, plus ca el se face pe bani, pe ascuns pe cand crimele sunt relatate la toate stitile de la ora 5 :), cate avorturi sunt prezentate de PRO Tv, de ex? Si de aici, reactia este de infierare in al doile caz si de acceptare mutuala in primul caz. Daca vrei parerea mea: eu nu sunt de acord cu niciuna din crime, nici cu anticonceptionele nici cu prezervativ. Dar este doar parerea mea pe care nu o pot impune celorlalti, fiecare face ce vrea cu libertatea lui, stiind ca la sfarsit toti vom da seama. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Asta spun si eu. Ca fiecare e liber sa faca cum doreste. Trebuie sa afle ca avortul nu e bun pentru sanatate, ca de la o anumita etapa acest lucru e interzis de lege, ca exista cai chiar gratuite care pot evita acest lucru, si, eventual ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vorbeam despre cei care spun ca avort=crima si, prin extrapolare anticonceptionale=crima |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-a mai spus ca a avut multe polemici pe tema asta cu multi preoti... Oricum, e bine sa fim sceptici si sa ne informam din mai multe surse credibile. Mi-a placut vorba Parintelui Paisie de la Sihla: sa nu crezi tot ce auzi, sa nu spui tot ce stii, sa nu faci tot ce poti...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu zic ca prietenul tau n-are dreptate, el trebuie sa stie mai bine, eu n-am competente in asa ceva. Insa e mai bine, zic eu, sa folosim calea naturala, oricum femeia devine un robotel daca foloseste anticonceptionalele, asta cred ca li se spune :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Oprirea de la impartasanie | grgsc_mrs | Generalitati | 22 | 14.09.2010 12:56:32 |
|