Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2009, 23:10:15
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit mister?

Buna ziua.
In speranta ca nu am deschis un topic cu subiectul deja discutat, sa incep discutia.

Incercand sa imi explic diferite fenomene, prin ratiune, din cunostintele pe care le am, unele sfideaza logica.
Unul dintre acestea se refera la modul in care se inmulteste omul; mai exact, la o anumita intamplare. Pentru a ramane o femeie insarcinata, e nevoie de anumita varsta, perioada, sanatate si de material genetic de la o alta persoana. Ceea ce ma intreb este modul in care a ajuns materialul genetic in Maria, pentru ca metoda clasica e exclusa. Deasemenea, ma intreb daca materialul genetic a fost creat prin "modelarea" atomilor, poate din corpul
acesteia, care sunt particule materiale, intr-o structura care reflecta informatia divina, pentru ca varianta de a fi de la glande e exclusa, asta implicand efectiv o parte materiala a divinitatii. Desigur, alaturi de partea materiala, energia grosiera, e si componenta "bio", energie mai subtila.
Intrebarea 1 : cum a ramas Maria insarcinata?

Sa presupunem ca omul cunoaste destule genetica, incat sa poate sa insamanteze un animal, cumva cu materialul sau genetic.
Intrebarea 2 : Cat de moral si practic ar fi acest gest al omului?

O zi buna.
Reply With Quote