![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-un fel ii invidiez pe cei care au reusit sa-L vada pe Dumnezeu. Cu siguranta cred ca trebuie sa fie un sentiment tare frumos care duce la o liniste interioara extraordinara. Probabil datorita acestei linisti, nici nu se sperie de acest sfarsit mult discutat. Si probabil ca cei care se indoiesc de acest sfarsit, o fac din teama, teama ca s-ar putea sa fie adevarat, si atunci nu le ramane decat sa spere ca sfarsitul de fapt nu va veni. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=4][COLOR=teal]Cititi, va rog cele scrise de tigerAvalo9 asta seara, la acest subiect, ca sa vedeti cum minte, fara a avea dovezi, si ce insinuari face, fara sa ma cunoasca, fara sa stie cine sunt.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Multumesc![/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu L-am vazut inca. Stiu ca exista, sper sa-L vad si eu, sper sa am si eu parte de bucuriile ce mi le-ar oferi. O sa incerc sa-I fac voia. Deci scrierile sunt ale oamenilor dar sunt scrise cu ajutorul Duhului Sfant? Hm. Am incercat de multeeeee ori sa citesc Biblia, dar mi se pare asa greoaie ca limbaj, n-ai idee. Nu inteleg nimic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect,asta este una din cauzele in care multi evita sa vorbeasca despre sfarsit,eu cand aud de sfarsit nu ma gandesc la bombe atomice si ca voi muri in chin si ca se va sfarsi cu mine,suferinta si iar suferinta,ma gandesc la intalnirea cu Dumnezeu,la viata de apoi,daca esti crestin ,credincios cand auzi de sfarsit nu iti pare rau sau te intristezi ci esti bucuros fiindca il vezi pe Dumnezeu.Adevarat este ca si eu ma mai intristez cateodata ca nu o sa mai vad pe cei dragi,asta este singura suferinta,nu trebuie sa iti fie de moarte,poate unui ateu ai este frica de moarte fiindca el crede ca nu se va intampla nimic dupa . Din cate am auzit nimeni nu l-a vazut pe Dumnezeu ci l-au vazut pe Iisus Hristos cu toate ca este insusi Dumnezeu ,numai cei morti o sa il vada pe Dumnezeu la judecata.Sunt atatia oameni care spun ca am semne ,ca visez pe Iisus ,ca m-am intalnit cu Iisus dar eu nu cred ,cred ca sunt vise si gandiri de la diavol,rare sunt semne adevarate .Si in Apocalipsa spune ca ,inainte de sfarsit va veni Antihristul si se va da drept Hristos dar noi sa ne pastram credinta si sa nu ne supunem lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Loryb, incepe nu Noul Testament; e mai usor de citit si de inteles.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
*Scuze ca mai mananc cate o litera, pe ici pe colo, dar intelegi tu, ca doar esti romanca d'anoastra.)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Silverstar poti sa stai,nu te alunga nimeni,ti-am recomandat doar pentru ca ceea ce crezi tu este diferit de noi ,este adevarat ca toti oamenii au dreptul sa creada ce vrea,corect,dar daca ar veni unul printre ortodocsi si ar zice ca el crede ca Dumnezeu este o energie supranaturala nu in chip de om,altul daca ar crede altceva,altul altceva si tot asa,aici este un forum de crestini-ortodocsi nu altceva ,ateii poate au un forum,protestantii poate au un forum si tot asa.Poate am gresit si eu aducandu-ti vorbe urate si pentru asta imi cer scuze dar parerea mea personala,fiecare om are dreptul sa creada ceva despre alt om ,si voi puteti sa ma considerati nebun,este parerea voastra ,o respect,deci parerea mea este ca un om care nu crede ce scrie in Biblie ,care crede ca noi nu trebuie sa credem tot si sa ne supunem nu este crestin-ortodox.Sunt trist de faptul ca toti suntem crestini ortodocsi prin botez doar ca pastram doar eticheta.....Eu te sfatuiesc (nu te oblig) sa citesti Sfanta Scriptura si sa te apropii mai mult de Dumnezeu,fiindca tu poate crezi ,dar cine crezi tu ca este Dumnezeu nu este corect. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo de asta,imi poti recomanda si mie ,o sursa pe internet ,sau un sfat,orice,despre cum sa citesc Biblia,adica cu ce sa incep ,ce este mai important ,de ce ,cum ,care,unde ,intelegi tu.Multumesc mult,multa sanatate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
121212-sfarsitul lumii | vsovivivi | Generalitati | 379 | 16.01.2013 13:43:48 |
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 15 | 20.04.2011 15:51:44 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|