![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
in schimb raul ce s-ar putea intampla cu planeta noastra prin 2012 ar fi sa piara, sa moara singura pentru ca noi o poluam pe zi ce trece si ii irosim resursele intr-un mod accelerat, va fi vai de viitoarele generatii, macar noi am avut un parc unde sa ne mai jucam, astazi majoritatea au devenit parcari sau sedii de birouri ??? pacat, pacat ca nu avem ce mostenire sa lasam copiilor nostri si daca suferim din cauza asta este pentru ca ne-o facem cu mainile noastre:(
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Domle ce e cu 2012 asta?
Iar vine Antihristu? Domnu Antihristu asta e cam neserios. Ca tot zice unii ca vine si uite ca pana acum nu a venit deloc. O sa il pedepseasca Dumnezeu ca face oamenii sa astepte degeaba! Parerea mea! |
|
|||
|
|||
![]()
nu vine nici un Antihrist:D
|
|
|||
|
|||
![]()
eu nu cred ca sfarsitul lumii va veni atat de repede.Unii zic ca secolul 21 ori va fi unul religios,ori nu va fi deloc.daca sfarsitul este aproape,inseamna ca nu are cum sa fie unul religios.Desi,oamenii se intorc la Dumnezeu in urma catastrofelor naturale.
|
|
|||
|
|||
![]()
fii sigur ca pana in 2200 vine Sfarsitul lumii... tehnologia se modernizeaza,in Biblie spune ca va veni cand tehnologia va fi moderna ,foarte moderna,cand omul va fi capabil sa distruga mii de vieti prin catastrofe atomice etc
|
|
|||
|
|||
![]()
:)sau sa zicem ca nu va veni sfarsitul din Biblie,tot va fi ptr.ca lumei ai este sete de razboi,rachetele,bombele atomice,israel etc..focarele astea de razboi..exista tari care pot sa distruga un continent intreg ..deci...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul care nu ajuta la nimic | Delalucaci | Postul | 28 | 10.11.2014 08:56:28 |
Ce credeti ca se intampla cand fiara ce de lumina ce se vede moare? | Man Teo | Generalitati | 42 | 05.12.2011 14:45:36 |
Tribul mistic din Siberia care nu se vede din satelit | ovidiu bucur bucur | Intrebari utilizatori | 11 | 29.05.2011 18:27:28 |
Ce frumos vede Sfantul Pavel credinta! | amatyyy | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 30.06.2009 23:38:41 |
Cum vede un cuplu lucrurile "duhovniceste" ? | nicolae.lucian | Nunta | 6 | 22.12.2007 16:40:13 |
|