|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

IlIegh: "De fapt nu e chiar religie. E o metoda de imbunatatire. Nu neaga si nu intra in conflict cu nici o religie sau credinta."  Asta sa o crezi tu. Daca il citesti pe Lobsang Rampa, vei vedea ca au de gand, nici mai mult, nici mai putin, decat sa-si faca in Europa noul lor "leagan". Aceasta "metoda de imbunatatire" duce o lupta acerba impotriva crestinismului, si implicit a crestinilor. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Aseara a fost o conferinta sustinuta de Teofil Paraian. In seara asta mai urmeaza una la ora 19:00, la Facultatea de Medicina din Timisoara. Printre altele, a fost atinsa si problema pacatului. Teofil face diferenta intre pacat si greseala: pacatul fiind calcarea voii lui Dumnezeu in mod constient si deliberat, iar greseala fiind calcarea voii divine din nestiinta, neintentionat. Astfel, un om care s-a nascut din nou, un om duhovnicesc, inviat si lepadat de omul cel vechi nu mai pacatuieste, conform 1 Ioan 3, 9: "Oricine este născut din Dumnezeu nu săvârșește păcat, pentru că sămânța lui Dumnezeu rămâne în acesta; și nu poate să păcătuiască, fiindcă este născut din Dumnezeu." Mi se pare interesant de stiut, mai ales ca pentru mine cel putin e o informatie noua. 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Re Citat: 
 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Despre pacat... | amatyyy | Generalitati | 0 | 10.05.2009 14:19:25 |