![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ne raportam la ce vrea o anumita persoana, nu vom fi niciodata ideale. Poate nu e bine sa confundam casnicia cu un job. Ei nu ne-au luat de neveste (in primul rand) pentru a indeplini anumite indatoriri, asa cum nici noi, (ar fi bine), nu i-am luat pe ei ca sa ne intretina. (paradoxul ar fi ca femeile intretinute, "atarnatoarele", culmea, au mai putine indatoriri ca noi, femeile cinstite). Revenind, poate ca suntem indreptatite sa spunem ca de fapt nu am venit intr-o casnicie doar ca sa impartim chiria si indatoririle, si poate nu e cinstit ca unul din soti sa zica "eu aduc mai multi bani, eu am mai multe drepturi"; cand m-ai luat, m-ai luat ca ti-am placut, si ai vrut sa ma ai alaturi, la bine si la rau. Daca ma iubesti nu ar trebui sa-ti fiu o povara, asa cum nici tu n-ar trebui sa-mi fii mie, chiar daca nu esti "ideal", asa cum nici eu nu sunt sotia ideala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
mersi prietene. Doamne ajutta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa,si care ar fi problema dvs. in cazul asta? Gelozie cumva?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar perfectiunea casatoriei nu este data de cat de multe visuri ni se implinesc pe parcursul ei, ci de cat de mult ne impartasim de harul lui Hristos, de cat de mult conlucram cu el in sanul familiei noastre. O familie cu har, razbate prin iubire si jertfelnicie toate incercarile vietii. Pacat ca noi uitam insa de acest dar de mult pret primit in Taina Casatoriei. Agonisim bunuri materiale, diferite placeri, dar saracim de multe ori in acest har mantuitor. Vorbim adesea de casatoria perfecta, dar tot noi suntem cei care lovim cu toporul la radacina ei. Cine sa ne mai inteleaga.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ducand gluma mai departe, singura mea problema ar fi sa nu-i dea din greseala adresa mea, ca nici la mine nu mai e de actualitate!...
@stefan florin Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Merci de încurajare.. eh, mă mai consolez și eu cu ideea că BO acceptă și a doua căsătorie, și că speranța moare ultima !
Last edited by mirela.t; 27.01.2012 at 20:22:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
("prietene, sunt luat deja.") |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sotul vs familia de origine | irinelu | Nunta | 68 | 30.08.2013 23:52:59 |
Conducatorul ideal... | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 226 | 13.12.2012 10:48:28 |
sotul cel neideal | VLCMirela | Nunta | 138 | 12.05.2012 12:10:57 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|