![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concluzia este ca trebuie scos cuvintul "neutralitate" din podul prafuit cu carti de drept international. Si da, o lume in care si Est si Vest ar fi in genunchi si sleite de catastrife incontrolabile de catre om, ar fi o lume in care nu m-as mai simti sodomizat ideologic de Europa, amenintat militar de Rusia si sufocat economic de China (cu invazia de chinezarii counterfeit, adica). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fără să ader la ideologia neo-marxistă a unora de la Bruxelles, mă bucur că trăiesc într-o țară în care am drepturi și în care mă simt liber să fac sau să spun ce vreau; mă simt limitat nu atât de legi, cât de corupție. Ea e cea care ne barează tuturor drumurile și care ne face să trăim mai prost decât s-ar cuveni. Din păcate, n-am vreme să comentez mai mult. Dacă vrei, însă, părerea unuia mai avizat ca mine, citește despre consecințele Brexit-ului aici.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 24.06.2016 at 17:53:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Coruptia este o forma de control.
Gandeste-te putin, ce s-ar intampla cu miliardele de euro daca n-ar dispare in buzunarele diversilor indivizi? S-ar intoarce la cei de la care au fost luati banii astia, s-ar traduce printr-o crestere a nivelului de trai, indepedenta economica, care treptat, s-ar transforma in indepdenta politica. Ca sa parazitezi un organism, el trebuie sa fie slabit, lipsit de vlaga, trebuie sa fie intr-o stare constnata de hemoragie financiara in timp ce e hranit cu lingurita.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, vai, exact Putin, de fapt deja profetise cineva pe aici sau pe un blog ca exact Putin o sa iasa vinovat. Rusofilii de englezi, cum au putu ei sa zica "nu" la asa realizare mareata ![]() Sugestie: schimba-ti lectura, autorii, etc.
|
|||
|
|||
![]()
Ce-l face pe individul respectiv mult mai avizat decat tine ? Sau decat altii ? Ca l-au primit unii sa scrie pe un site ? :)
Sau ce te face sa crezi ca aia care scriu acolo au vreun interes sa-ti spuna vreun lucru adevarat si nu au un interes sa impuna vreo agenda a patronatului...oricare o fi ala, ca am auzit ca ala marele broker care i-a tepuit pe altii nu le mai da bani astora de la Hotnews. :) Daca nu ar fi existat coruptie, nu ar fi existat nici Hotnews. Si tare mi-e teama ca lucrul asta e adevarat si astazi. Last edited by iuliu46; 24.06.2016 at 18:30:39. |
|
||||
|
||||
![]()
@Alin: Păi vezi tu, tocmai aici e diferența: între a parazita un organism până la a-l omorî și a nu mai avea ce suge de la el, și a-l hrăni ca să se dezvolte și să-ți aducă și ție mai mult profit.
Eu văd situația cam așa: Dacă ai o vacă de lapte și ești un stăpân înțelept, îi asiguri pășune bună, o îngrijești, o cureți de căpușe, o duci la doctor, iar laptele nu i-l iei pe tot, ci îi lași și pentru vițel, că și el îți va aduce profit. În felul ăsta, afacerea e bună pentru toată lumea. Însă dacă ești lacom, leneș și fără minte, lași vaca de izbeliște, să pască pe unde o putea, n-o țesali, n-o îngrijești, o mai și bați, laptele i-l iei pe tot, așa încât vițelul o să moară subnutrit și vaca, la rândul ei, după ce căpușele îi vor fi supt tot sângele.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi se pare anormal să-i respingi pe cei de la hotnews sau de la România liberă, citând în același timp jurnaliști al căror partizanat este evident, cum sunt mercenarii lui Voiculescu și nu numai. La ăștia, nu doar că dorința de manipulare este evidentă, dar ea mai este asezonată adesea și cu o respingătoare ură sau o și mai respingătoare iubire prefăcută. P.S. Mă așteptam să combateți conținutul articolului, nu numele saitului.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 24.06.2016 at 18:55:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai in primul rand ca eu nu am citat pe nimeni, si nu cred ca ziaristii lui Voiculescu sau ai cui vrei tu sunt diferiti, eu l-am auzit pe Radu Tudor de cel putin 100 de ori cum isi incorda muschii in directia Rusiei. Din acest punct de vedere ar putea la fel de bine sa lucreze si la Hotnews.
In al doilea rand imi reprosezi ca nu atac continutul dupa care faci acelasi lucru cu aia ai lui Voiculescu. Dincolo de faptul ca nu ma deranjeaza, ca nu cred ca unii sunt buni si altii sunt rai, ci cred ca toti promoveaza interesele patronilor care de cele mai multe ori nu au nici o legatura cu interesele Romaniei, ce ai vrea sa comentez din articolul respectiv daca ala are treaba cu Putin ? :) O merge la astia mai slabi de inger sa-i sperii ca-i unul rau acolo care pandeste sa ne atace, dar pe mine ma lasa rece. Eu vreau ca Romania sa fie condusa de romani si in folosul romanilor, nu vreau sa fie condusa nici de la ambasada, nici de la Bruxelles. Si din pacate astazi romanii nu mai au nici un cuvant de spus, sunt doar butoanele pe care apasa altii. Si in timpul asta suntem speriati ca vor altii sa ne ocupe. Pai deja suntem luati, cine sa ne mai ocupe ? :) |
|
||||
|
||||
![]()
Păi eu venisem cu un conținut, nu tu; deci mi se părea firesc să fie comentat. Nu era vorba doar de Putin acolo care, apropo, nu trebuie să ne convingă cineva că e ăla rău, pentru că singur a făcut declarații belicoase la adresa noastră, deranjat fiind că vrem să-i limităm puterea de a ne bombarda.
Și m-am referit la jurnaliștii dependenți după ce mi-ați spus, fără argumente, că ăștia citați de mine nu sunt buni. Nu m-ar deranja deloc să aflu dacă mai avem jurnaliști independenți, care își fac treaba de dragul adevărului. Eu am încercat să disting până acum și, deocamdată, ăsta e rezultatul la care am ajuns. Dar dacă veniți cu argumente, pot accepta că greșesc.
|
|||
|
|||
![]()
Cum crezi ca ar fi reactionat Obama daca tara noastra era prin preajma SUA si rusii isi construiau acolo o baza care sa-i apere de posibilele atacuri ale columbienilor si peruanilor ? (Ca oficial nici scutul pe care l-au construit americanii aici nu-i apara de rusi ci de iranieni. Iar meritul nostru e ca le-am dat terenul gratis, nu-s nici macar sigur ca pe noi, scutul respectiv ne-ar proteja in vreun fel ). :)
Nu era normal ca Putin sa reactioneze la modul asta declarativ ? A existat vreo intentie agresiva la adresa noastra din partea Rusiei de trebuie sa ne speriem ? Trebuie sa fii orb ca sa nu intelegi ca nu am avut probleme de securitate nici inainte de intrarea in NATO si nu avem nici dupa intrarea in NATO si declaratiile Rusiei sunt rezultatul politicii agresive a aliatilor nostri. Noi ne extindem spre rusi, si nu rusii spre noi. :) Atentie, eu nu zic ca nu am facut bine ca am intrat in NATO. Sau ca ar trebui sa iesim din UE. Pentru Romania, ar fi o catastrofa sa se intample asta si din punct de vedere politic si din punct de vedere al integritatii teritoriale si asa mai departe. Dar asta nu ma impiedica sa nu realizez ca si NATO si UE sunt doua organizatii extrem de nocive care nu au nici o legatura nici cu democratia si nici cu ce credeam noi ca sunt valorile occidentale si ca nu imi doresc ca ele sa dispara. Si imi mai doresc ca Romania sa-si recapete incet, incet demnitatea pentru ca in timp sa poata ajunge macar la fel cum este astazi Ungaria. O tara demna condusa de unguri in folosul ungurilor. Nu o tara in genunchi, condusa de procurori in folosul tuturor lichelelor straine care si-au mai gasit un loc de praduit. |
|