![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare acă nu ai înțeles. Când am afrimat anticoncepționale m-am referit la pilule care se iau oral.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu, noi trebuie sa vorbim mult si prost. Puterea exemplului e cea mai importanta. Atunci cand vii sa spui cu toata sinceritatea, da uite eu am respectat toate poruncile, m-am inmultit pana n-am mai avut loc in casa si sunt fericit si implinit. Atunci da, o sa cred si eu treaba asta. Si poate multi ne vom indrepta la calea cea mai buna. Concluzia: Toti vorbim mult si prost (inclusiv eu). Incercam sa argumentam o idee, un crez personal. Dar adevarul este ca nimeni nu face nimic concret. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu doresc să vorbesc despre mine și viața mea personală. Consider că aici dicutăm despre învățatura ortodoxă și nu despre ce face fiecare. Oricum nu consider relevantă această întrebare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Consider ca anticonceptionalele prejudiciaza sistemul reproductiv al femeiii. Actionand la nivelul creierului pentru a face comanda de a nu mai ovula, chiar si dupa renuntarea la ele, raman anumite sechele. Multe femei raman gravide dupa folosirea pilulelor in 6 luni sau mai mult de atat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemenea, draga bizantina , in caz ca nu ati observat, doreste sa afle pozitia bisericii in privinta dorintei oamenilor de a avea mai putin copii deoarece doresc sa le poata oferi conditii mai bune. |
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca nu vorbim despre viata noastra personala. Aici vorbim doar ca sa vorbim. Cum am zis si mai sus, stam si spunem predici din carti, dar niciunul de aici nu se incadreaza la a sustine cu adevarat aceasta cauza. Eu si Unnom suntem necastoriti. Domnul Ovidiu B., nu vrea sa ne relateze. Domnul Priceputu nu are copii, poate este de asemenea necasatorit. Bizantina e nemaritata. Credeam ca gasesc un exemplu care sa-mi rupa convingerile.
Nu gasesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Există...dar ei nu vorbesc...vorbesc prin fapte. A sta pe net să te lauzi câți copii ai, nu e ste altceva decât slavă deșartă.
|
|
|||
|
|||
![]()
In fine, vorbim mult dar facem putine. Eu raman cu convingerile mele, dumneavoastra la fel. Sper sa ne reauzim peste 10 ani si sa vedem care dintre noi a facut copii cati i-a dat Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu mi-am permis să vorbesc pentru că am cunoscut astfel de exemple. Vii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai normal ca exista. Nu v-am zis ca 3 luni am stat prin sate sa caut familii cu multi copii si gaseam la tot pasul? Nu conteaza ca stateau intr-o mizerie, toti in 2 camere si n-aveau ce manca. Macar ei respecta poruncile si stiu ce e aia viata grea. Noi doar stam si vorbim din carti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tehnici, strategii si metode interesante de rugaciune in lipsa metaniilor | Sebastiana | Rugaciuni | 3 | 28.10.2013 19:09:09 |
Despre avort-metodele contraceptive o solutie? | urzicuta | Generalitati | 61 | 02.06.2009 23:26:49 |
|