![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Aka papa il excomunicase de-a binelea si Luther nu mai era calugar in in 1525 cand maicuta Khaterina l-a somat sa se incurce cu ea in modul cel mai legal cu putinta: casatoria. (recomand aceasta metoda tuturor domnisoarelor care au de-a face cu niste printisori mai tontalai si mutalăi care nu se mai hotarasc odata sa le ceara in casatorie) Apoi Luther a curvit cumva cu propria nevasta si au facut sase copii. Faptul ca au mai infiat inca patru nu se pune pentru ca, in cazul acestora din urma, nu a fost implicata curvia lor, personala. Cum ar veni, curvia lui Luther era la fel ca a noastra, a tuturor celor casatoriti care „ne-am incurcat” cu nevestele noastre. Si avem poate si niscaiva copii. S-ar putea ca in cazul lui Luther verdictul sa fie: Not Guilty! Nu a incalcat nici un juramant. Dimpotriva a fost un model de sanatate si virtute. Credeti voi ca degeaba vrea actualul vicar pamantesc al lui Dumnezeu sa-l reabiliteze pe fostul calugaraș? Last edited by un_nepocait; 29.08.2011 at 12:26:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe urmă, noi nu am depus jurământ de castitate perpetuă și nu am îmbrăcat haina sfântă a traiului în sărăcie, feciorie și ascultare. În sfârșit, nevestele noastre nu sunt călugărițe. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Salue ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru marturie mincinoasa (curvia lui Luther, incalcarea juramantului, incurcarea cu o femeie, etc) si divagatii inutile. Voi propune Congregatiei pentru Doctrina Credintei sa ia in discutie cazul dvs. Nu prea dam noi multe parale pe ce zice vicarul (mult prea) lumesc al Domnului. Fr. Benedict s-a facut ca lucreaza ceva dar daca s-o fi razgandit intre timp, treaba lui. Si asa nu era decat politica lumeasca, Luther rade din Rai de astfel de initiative. |
|
||||
|
||||
![]()
Luther rade din Rai de astfel de initiative.[/quote]
ce gluma buna! |
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea sa nu fie totusi o gluma , ca tot pe acest forum odata citisem ca un parinte ar fi scris ca vom fi mirati de ce "fete" vom zari in Rai, si ce alte "fete" vor lipsi ! Numai bine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cel care ia din Biblie doar ceea ce ii convine iar restul pentru el sunt EPISTOLE DE PAIE si CARTI BUNE DE ARUNCAT IN RAUL ELBA da-mi voie sa ma indoiesc ca Luther se afla in Rai.Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Nici o pb prietene, nici o pb ca nu e pan'la urma treaba mea sau a ta! Insa pregatit sa fii caci DUPA s-ar putea sa ai surprize....Desi nici macar emisiunea aia "surprize, surprize" mie unuia nu mi-a placut deloc! Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamanile cu harti dinaintea posturilor | cristina2012 | Postul | 52 | 24.06.2016 18:22:01 |
gandurile de dinaintea Impartasaniei | ana ana | Impartasania (Taina Euharistiei) | 34 | 21.12.2011 08:55:38 |
Important: pocainta in ultimele ore dinaintea mortii | Florin-Ionut | Pocainta | 2 | 09.05.2011 10:37:54 |
RUSINEA DE DINAINTEA SPOVEDANIEI. CUM SA O IN- | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 18.07.2010 00:26:11 |
Rusinea de dinaintea spovedaniei | marianamara72 | Intrebari utilizatori | 7 | 21.06.2010 23:08:21 |
|