Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2007, 08:07:16
altcineva altcineva is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.08.2007
Implicit

adica daca sunt fata si mai ales urata nu mai stai de vb cu mine...????
Reply With Quote
Vechi 12.09.2007, 11:04:19
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

am vrut sa spun daca esti barbat nu prea am chef sa lungim discutia.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2007, 20:31:54
Junior Member

Implicit

urzicuta draga, era vorba despre predicile parintelui visarion, nu despre alta carte, scrisa de nu stiu cine , daca intradevar exista. as dori daca se poate sa jucam cinstit.
manca-te-ar raiul.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2007, 21:13:00
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

dac-ti place parintele Cleopa esti pe un drum bun..deci nu numai par.Visarion ..de preotii nostri asculti cumva?
Reply With Quote
Vechi 12.09.2007, 22:17:06
Junior Member

Implicit

bineinteles, ascult si de parintele de la biserica unde merg. citesc foarte mult din scrierile parintelui cleopa, arsenie boca, arsenie papacioc, parintele teofan paraianu, imi place si petre tutea, ti-l recomand chiar daca ai ocazia, si pe pr. rafail noica. tu ce citesti?
Reply With Quote
Vechi 13.09.2007, 00:22:38
zandreea zandreea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.09.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mithrandir
mama mea face parte din "grupul"visarionistilor si nu stiu cum sa o fac sa creada ca ceea ce face este rau. cum pot sa o ajut?
nu poti.punct
trebuie sa se convinga ea de greseala pe care o face.altfel doar ii intaresti credinta..devine in mintea ei un martir persecutat pentru ceea ce crede...si din situatia aia nu o mai scoti in veci ;)
Reply With Quote
Vechi 13.09.2007, 12:26:45
catalin_seminar2000 catalin_seminar2000 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.09.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de altcineva
apropo, chiar sunt curios, cine a scornit-o si pe asta cum ca pr. Visarion ar sti cand vine sfarsitul lumii? asta chiar e nebunie curata!!!!!
Deci vreau sa intelegi ca nu a scornit-o nimeni... sunt doar afirmatii din unele articole scrise de niste credinciosi care faceau parte din aceasta grupare si care din aceasta cauza au si parasit grupul.Acum eu nu stiu daca este adevarat dar am citit f multe articole privitoare la aceasta chestie
Reply With Quote
Vechi 13.09.2007, 21:53:09
Junior Member

Implicit

eu il cunosc pe parintele visarion de 13 ani dar mai mare nebunie ca aceasta chiar nu am auzit. si credeti-ma ca am avut multe ocazii sa-l vad si personal. dar treaba cu sfarsitul lumii este chiar nebunia nebuniilor.imi pare foarte rau de cei care improasca cu noroi imaginea dansului. daca parintele i-a deranjat cu ceva ,inseamna ca s-au simtit cu musca pe caciula. si sa tineti minte inca un lucru. nu exista nici o legatura cu oastea domnului, cu vladimirestii sau cu nu stiu ce sf. ilie. astea sunt scorneli.sunt persoane care l-au cunoscut pe parintele si apoi au plecat la manastire si pot sa afirm cu certitudine ca in scurta vreme au fost tunse in monahism, si atunci poate sa-mi spuna cineva cum s-a intamplat lucru asta? daca ar fi fost vreo ratacire nu cred ca i-ar fi primit in manastire.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2007, 17:39:55
ier_ioanpv ier_ioanpv is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Implicit

Este foarte interesant ce se poate citi aici. Eu cunosc foarte bine acesta miscare si pot spune ca sunt lucruri bune si rele. PS Galaction cunoaste aceasta manifestare in sinul bisericii si am avut o discutie cu sfintia sa pe aceasta tema. Problema fundamentala a aparut o data cu imposibilitatea p Visarion de a mai vorbi si conduce crestinii. Acum trebuie sa fim realisti si sa ne gandim ca si p Visarion a avut scapari si greseli dar in schimb a adus mii de tineri in biserica.
Spre exemplu acum am fost socat de faptul ca o persoana Georgeta Opit sau Geta cum i se mai spune indeamna pe toti crestinii parintelui Visarion sa nu mearga la medicul de familie sa-si faca analizele "ca le ia ADN-ul". Saracii!!!
Informatio cica o detine de la unul Costel "cel Mare" care lucreaza pe la IML.
Totul este apocaliptic in prezentare. Femeia asta a innebunit multi crestini. Iar ei saracii vin pe la manastiri sa intrebe. Eu sincer n-am nimic cu ei. Am un nepot care-i student la teologie anul 3 si l-a cunoscut pe Dumnezeu prin P. Visarion si mi-a explicat tot ce se petrece in sanul lor. Trebuie sa-i ajutam caci cei mai multi isi doresc sincer mantuirea si nu sunt eretici. Citesc foarte mult si au evlavie deosebita la P. Cleopa, Arsenie Papacioc (desi toti cunosc opinia parintelui fata de "visarionisti"). Cei mai multi dintre ei au duhovnici foarte buni la Frasinei spre exemplu, la Lainici, la Crasna, la Patrunsa, la Barnova cand parintele era in functie, etc. Au probleme reale dar repet - trebuiesc ajutati si nu tratati ca eretici.
Sunt printre ei unii care si-au asumat un rol de conducatori si gresesc foarte mult. Exista si un lider P Gherasim foat Gheorghita care-i un om de isprava dar nu face fata problemelor. Dintre cei vechi sunt niste femei care fac cele mai multe probleme "Nuti" , Getuta, Geta, Clementa, Niculina, Oprica, Reghina si multe altele. Asa-i cand pui femeia cocos.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2007, 20:59:19
Junior Member

Implicit

foarte bine a subliniat userul ier_ioan pv, problemele cu care se confrunta visarionistii. cei mari formati pe vremea vechiului regim, o data cu revolutia au cam fost depasiti de multitudinea de caractere care l-au cautat pe dumnezeu, dar ma repet din nou si repet si ce a spus userui citat.... nu parintele visarion este vinovat, ci ucenicii care nu au avut puterea si nici priceperea sa lucreze cu suflete noi.... Mai cercetati si cunoasteti adevarul......
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist mithrandir Secte si culte 135 29.05.2010 10:48:25
Ma poate ajuta cineva? irodion Generalitati 5 05.05.2010 12:46:46
poate ma ajuta cineva cu o informatie lenus Muzica Bisericeasca 2 02.10.2008 17:14:09
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist mithrandir Secte si culte 0 28.01.2007 18:44:16