Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2011, 21:21:32
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul

Imaginea asta nu e românească, pentru că nu e scrisă în limba română.
(Ironie la adresa lipsei diacriticelor)
Reply With Quote
Vechi 06.01.2011, 10:52:59
cristian67
Guest

Implicit fac parte din BISERICA ORTODOXA ROMANA

Reply With Quote
Vechi 06.01.2011, 16:44:36
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit Biserica este superba

Insa drapelul din colt nu are ce cauta linga altar.
Afara cu el! Locul stagului este pe strada, altfel aduce a legionarism!(cineva cu intentii clare vrea sa amestece borcanele)

Credinciosii nu vin sa se roage la steag!

Politica in biserica si nationalismul provoaca numai sila si scirba!

Drapelul este frumos si respectat insa sa stea unde ii este locul: la guvern, pe cimpuri de lupta in unitati militare!

Last edited by andreicozia; 06.01.2011 at 16:59:07.
Reply With Quote
Vechi 06.01.2011, 17:13:19
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Aceea e biserica Sf. Andrei dintr-un oraș din Ardeal?
Reply With Quote
Vechi 06.01.2011, 19:34:25
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

[quote=andreicozia;319930]Insa drapelul din colt nu are ce cauta linga altar.
Afara cu el! Locul stagului este pe strada, altfel aduce a legionarism!(cineva cu intentii clare vrea sa amestece borcanele)

Drapelul este frumos si respectat insa sa stea unde ii este locul: la guvern, pe cimpuri de lupta in unitati militare![/quote
In toate bisericile din Ardeal si Banat pe care le-am vizitat este steagul tricolor al tarii noastre.Si in bisericile din lemn tricolorul romanesc este chiar pictat .Si ardelenii stiu de ce , domnule Andrei!
Vechi 06.01.2011, 19:58:44
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laraG Vezi mesajul
In toate bisericile din Ardeal si Banat pe care le-am vizitat este steagul tricolor al tarii noastre.Si in bisericile din lemn tricolorul romanesc este chiar pictat .Si ardelenii stiu de ce , domnule Andrei!
Exact, ardelenii știu de ce vorbesc de patriotism ceva mai mult decât o fac ceilalți. În 1990, după evenimetele de la Târgu Mureș (pentru cei care și-aduc aminte), am cunoscut un profesor român de limba română expulzat în pumni (da, ați citit bine) din Miercurea Ciuc. Astăzi predă la un liceu din Ardeal. Și când am spus expluzat în pumni să vă imaginați că a suferit câteva luni cu vânătăi, fracturi și mirosul sângelui în gură. Și asta ca exemplu, ar fi multe, unele din auzite, altele - știute chiar de la cei implicați direct.

Dar, voi, cei din sudul și estul României, înțelegeți mai puțin, e și firesc ,nu trăiți zi de zi cu șovinii și iredentiștii. Aceștia sunt ungurii. Să nu vă imaginați cumva că au vreun Dumnezeu sau dacă au, nu e cel al iubirii.

A propos, voi știți că acești stimabili au început să sărbătorească Dictatul de la Viena pe 30 august, ziua când o parte a Transilvaniei a fost smulsă României? Și uitați-vă la clica portocalie - verde de astăzi, uitați-vă la legea educației!

O fi nevrozat Vadim Tudor, dar știe de ce, informațiile sale sunt REALE. Că tac majoritatea ardelenilor, tac de teamă, fiindcă statul român nu mai este capabil să garanteze granițele actuale ale României și unii, dintre ardeleni, își pun problema, "ce se va întâmpla cu mine, dacă mâine voi merge la capitală la Budapesta"? (Și eu, personal, chiar îmi pun problema, tare aproape de graniță locuiesc.)
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 06.01.2011 at 20:01:13.
Reply With Quote
Vechi 06.01.2011, 20:04:06
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

Draga Calin,in cunostinta de cauza m-am exprimat , fiica mea a fost profesoara la Tulghes in dec.89.
Vechi 06.01.2011, 20:36:15
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
,,Imi cer iertare, ati putea sa-mi raspundeti:
Daca Dumnezeu este unul, e rau ca omenirea sa se uneasca intru una sub Domnul Dumnezeu?"
Parintele Tadei:
,,Asa ceva nu-i pacat, CACI DOMNUL DE ACEEA A SI VENIT, SA NE UNEASCA...

[Iar unirea dorita de Dumnezeu, dupa chipul Sfintei Treimi, este una ,,in DUH SI ADEVAR", nu o unire politica, dupa socoteala omeneasca.(n.red)]
Sa-ti iubesti tara nu este pacat si nici nu te impiedica sa fi un bun crestin.Alta treaba este extrema.
Reply With Quote
Vechi 06.01.2011, 20:39:45
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Insa drapelul din colt nu are ce cauta linga altar.

Drapelul este frumos si respectat insa sa stea unde ii este locul: la guvern, pe cimpuri de lupta in unitati militare!
Fara suparare,daca tot spui ca locul steagului este afara,ai avea ceva impotriva sa-l pun in fata casei tale?
Reply With Quote
Vechi 06.01.2011, 20:50:01
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Aceea e biserica Sf. Andrei dintr-un oraș din Ardeal?
Repet întrebarea.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preoti fara har? costel Preotia (Hirotonia) 82 03.08.2012 16:19:07
fara ulei MANUELA Postul 27 03.08.2011 13:31:13
O lume fara Dumnezeu si fara suflet alicette Intrebari utilizatori 1 01.04.2011 23:38:40
12 fara 5.... eodor nastasa Generalitati 8 13.07.2010 15:02:37
fara casa, dar nu fara credinta! mirelat Stiri, actualitati, anunturi 5 07.08.2008 21:07:42