![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cata critica si rautate... Am postata ceva si s-a inteles... altceva! Va inteleg si pe voi,fanii lui,cand spuneti ca trebuie sa ne rugam si pt. el,ca si el e om,e la greu etc. etc. Deacord,insa nu am spus ca e gresit ceea ce afirmati. NU ASTA ERA IDEEA! Atat ati inteles? Asta e tot ce fratiile voastre ati priceput? E TRIST!
Da,trebuie sa ma rog si pt. el,dar de ce sa nu ma rog mai mult pt. altii care si merita mai mult? Am dat un search la "Bartolomeu Anania" si nu am vazut niciun topic in care sa fie atatea mesaje cu rugaciuni pentru sfintia sa ca a ajuns in spital... Poate ca sunt topicuri,insa la "search" nu apar. Insa daca voi cauta dupa "Huidu" imediat apar rezultatele. Asta e trist! S-au dat destule exemple bune pe acest topic,multi frati au spus destul de bine ca daca as fi fost eu sau voi in situatia asta pt. noi nu se mai ruga nimeni. Sau pentru cati a rugati voi dintre sarmani,amarati si prigoniti de va mai ramane timp sa-i luati atat de mult apararea lui Huidu? Credeti ca pentru Dumnezeu conteaza ca e o persoana publica si ca emisiunea lui este apreciata de cei care n-au ce face si stau cu ochii in TV? Ia intrebati un preot despre aceasta emisiune,sa vedeti ce raspunsuri primiti. Ca daca o zic eu sau alt frate... ni se ia in nume de rau. Deh,doar nu sunt si eu persoana publica,nu am dreptul la replica,la a-mi expune opiniile,la a fi demn de crezare si multe altele. Pana la urma fitzele se platesc! Ce-i trebuia lui sa schieze in Austria? Daca eu imi rupeam un picior pe o partie din tara nu ma pomenea nici naiba! Halal... Deci cine are urechi de auzit sa auda! Dumnezeu sa-l ajute si pe Huidu si sa-i dea minte luminata si intelepciune! Celebritatea nu e o virtute! Doamne-ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce mare lucru facut? fitze?! inseamna ca nu cunoti termenul. fitzele trebuie sa ai in fata cui sa le arati. cine il cunoaste pe el in Austria? daca voia fitze se ducea in Poiana. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca era asa modest nu mai spunea unde a fost. Ma rog. Ne agitam prea mult pe un subiect neinteresant (sau care nu prezinta un interes iesit din comun).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in ziua de azi, esti cu fitze daca mergi in Poiana Brasov, nu in Austria, unde e muuult mai ieftin!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Pai ce sa inteleg ? Ca preotul care a murit de curand impreuna cu fiul sau care era tot preot (nu retin numele, dar e un post aici pe forum),in accident de masina, AVEA FITZE? Mai mari ca Huidu nu???Pentru ca Serban a scapat!Si vorba lui Gainusa, "are capul tare, isi va reveni!"
Deci haideti sa fim oameni si sa il lasam pe Dumnezeu sa judece...Noi sa ne rugam pentru toti care au nevoie de o rugaciune de la noi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da Ana, ma rog pentru Huidu!Si uite ca da si roade...:-) Isi revine frumos! |
|
||||
|
||||
![]()
Normal,judeca Dumnezeu,nu trebuie sa punem noi atat accent pe un astfel de subiect. Plus ca suntem pe un forum ortodox,e absurd sa-i dam deoparte pe preoti si sfinti si sa discutam despre oameni ca Huidu. Avem si noi necajitii nostrii,nu culmineaza necazul la carcotas. Sper ca ati inteles mesajul meu
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ne-am rugat pentru mama lui Rodica50 si pentru toti care au cerut ajutorul, si nu ii cunoastem,de ce sa nu ne rugam si pentru Huidu? Am mai intrebat asta astazi...De ce aveti impresia ca dam la o parte preoti si sfinti???/Nu are legatura...din contra, facem fapte demne de ei...NE RUGAM pentru cineva in nevoie.. Si zarva aici o fac cei care au ceva impotriva lui Huidu..in rest ar fi liniste...Tocmai voi duceti subiectul la rang de senzatie tare... Last edited by Melissa; 30.12.2010 at 23:28:31. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sora crestina,nu am spus nici eu sa nu ne rugam pt. el,doar ca acordam prea mare importanta acestui subiect,cand mai sunt si altele... Iertare.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romanian Global News _ Agentia de Presa a Romanilor de Pretutindeni | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 15.06.2010 22:04:51 |
Ritm alert | florinbrasov0 | Generalitati | 20 | 17.12.2009 10:51:42 |
|