![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Ati dori o lege care sa interzica publicitatatea pentru vrajitorie, magie in Romania? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 92,50% |
Nu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 7,50% |
Votători: 40. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intelege ca numarul oamenilor care citesc anunturile din ziar pentru ca sa inchirieze o casa, dau din gresala peste un anunt vrajitoresc, se hotarasc sa apeleze la serviciile oculte si sunt apoi lasati fara bani este foarte mic. Anunturile alea nu sunt citite de nevinovati, sunt citite de oameni deja predispusi sa apeleze la vrajitoare. Oameni care sunt demult cazuti in plasa. Cauza trebuie cautata in alta parte, nu in ziare. In al doilea rand, mereu am simtit ca naivii care arunca cu bani pe vrajitoare isi merita soarta. Prostia se plateste in viata. Astia pana nu se frig nu se invata minte, oricate ar face statul pentru ei. Asa ca inainte sa raspundeti la sondajul asta alegand ceea ce la prima vedere vi se pare "normal", mai ganditi-va. Judecati inainte sa repeziti, rumegati informatia nitel si manipularea populista devine evidenta.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 09.10.2010 at 11:55:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Legile care restrâng desfășurarea unei activități s-au dovedit de multe ori a fi ineficiente. Și cu atât mai mult legile referitoare la vrăjitorii, magii albe, negre sau cenușii...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Legile privitoare la publicitatea tigarilor au efect. De asemena are efect si legiferarea fumatului in spatiile publice.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Tu numesti medicina naturista demonstrata stiintific, leacurile babesti preparate de vraci?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar este benefic pentru nefumatori. Acum poti sa intri linistit intr-un restaurant, pentru ca nu te va mai chinui fumul de tigara. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Monstrii,Vrajitori | vidoveczandrei | Vrajitoria | 23 | 01.11.2010 08:17:47 |
Biserica “Sfantul Nicolae” din Bari daruita crestinilor ortodocsi rusi | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 07.02.2009 14:27:01 |
"Taria noastra e subminata de vrajitori" | vichy | Vrajitoria | 2 | 26.07.2008 22:26:11 |
|