Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Ati dori o lege care sa interzica publicitatatea pentru vrajitorie, magie in Romania?
Da 37 92,50%
Nu 3 7,50%
Votători: 40. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2010, 11:52:32
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Bineiteles ca interzicerea publicitatii nu interzice libertatea practicilor ci doar le ingradeste.
Multi oameni au vietile distruse datorita vrajitorilor si a celor ce practica magia, invocand demonii.
Si tu chiar crezi ca interzicerea micii publicitatii in ziare va avea un rezultat concret? Le gonesti din ziare, apar la televizor sau pe internet.

Intelege ca numarul oamenilor care citesc anunturile din ziar pentru ca sa inchirieze o casa, dau din gresala peste un anunt vrajitoresc, se hotarasc sa apeleze la serviciile oculte si sunt apoi lasati fara bani este foarte mic. Anunturile alea nu sunt citite de nevinovati, sunt citite de oameni deja predispusi sa apeleze la vrajitoare. Oameni care sunt demult cazuti in plasa. Cauza trebuie cautata in alta parte, nu in ziare.

In al doilea rand, mereu am simtit ca naivii care arunca cu bani pe vrajitoare isi merita soarta. Prostia se plateste in viata. Astia pana nu se frig nu se invata minte, oricate ar face statul pentru ei.

Asa ca inainte sa raspundeti la sondajul asta alegand ceea ce la prima vedere vi se pare "normal", mai ganditi-va. Judecati inainte sa repeziti, rumegati informatia nitel si manipularea populista devine evidenta.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.

Last edited by horatiu.miron; 09.10.2010 at 11:55:53.
Reply With Quote
Vechi 09.10.2010, 14:42:18
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Legile care restrâng desfășurarea unei activități s-au dovedit de multe ori a fi ineficiente. Și cu atât mai mult legile referitoare la vrăjitorii, magii albe, negre sau cenușii...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 09.10.2010, 14:53:43
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Legile care restrâng desfășurarea unei activități s-au dovedit de multe ori a fi ineficiente. Și cu atât mai mult legile referitoare la vrăjitorii, magii albe, negre sau cenușii...
Legile privitoare la publicitatea tigarilor au efect. De asemena are efect si legiferarea fumatului in spatiile publice.
Reply With Quote
Vechi 09.10.2010, 15:03:25
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
Legile privitoare la publicitatea tigarilor au efect. De asemena are efect si legiferarea fumatului in spatiile publice.
Din păcate, îmi pare rău că trebuie să te contrazic. E drept că publicitatea țigărilor este interzisă și relativ respectată în mass-media. Dar a îngrădit cu ceva fumatul sau a micșorat cu ceva numărul fumătorilor? Știi la fel de bine ca mine că pe culoarele Parlamentului se "dohănește" la greu.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2010, 11:59:29
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Medicina naturista este o realitate demonstrata stiintific care nu are nimic de a face cu magia.
Tu numesti medicina naturista demonstrata stiintific, leacurile babesti preparate de vraci?
Reply With Quote
Vechi 11.10.2010, 12:04:52
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Din păcate, îmi pare rău că trebuie să te contrazic. E drept că publicitatea țigărilor este interzisă și relativ respectată în mass-media. Dar a îngrădit cu ceva fumatul sau a micșorat cu ceva numărul fumătorilor? Știi la fel de bine ca mine că pe culoarele Parlamentului se "dohănește" la greu.
Nu stiu daca a avut vreun impact asupra fumatorilor.
Dar este benefic pentru nefumatori.
Acum poti sa intri linistit intr-un restaurant, pentru ca nu te va mai chinui fumul de tigara.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Monstrii,Vrajitori vidoveczandrei Vrajitoria 23 01.11.2010 08:17:47
Biserica “Sfantul Nicolae” din Bari daruita crestinilor ortodocsi rusi Anca-Miha Stiri, actualitati, anunturi 2 07.02.2009 14:27:01
"Taria noastra e subminata de vrajitori" vichy Vrajitoria 2 26.07.2008 22:26:11