![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda... Nu se putea să nu se ajungă și la o asemenea măsură arbitrară. Prea erau deranjante postările (lipsite de injurii și vorbe grele, în ciuda atacurilor și instigărilor la care a fost supus) penticostaluluimântuibil. Cred că principala vină a neoprotestanților pe acest forum este că refuză să rămână cantonați în ghetto-ul "Secte și culte" și să poarte cu umilință petecul de pânză galbenă cu inscripția "sectant".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Stai linistit ca au fost banati si ortodocsi. Regulile sunt valabile pentru toata lumea! Si apoi trebuie sa va asumati raspunderea ca va aflati pe un forum ortodox si va place sau nu respectati-l! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de ce cineva care este numit sectant trebuie sa se simta umilit?nu inteleg.este crezul sau,il explica iar daca umilinta persista atunci nu-l iubeste indeajuns pe iisus hristos. totusi aci este forum crestin ortodox.la general spun:nu-ti place,nu intri
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru că acesta este motivul apelativului: să se simtă umilit. Că se simte sau nu umilit, se va vedea din atitudinea lui ulterioară... la urma urmei umilința este o virtute creștină. Nu însă și umilirea cuiva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Imagineaza-ti ca mergi in Canada, de exemplu, sau Anglia, sau SUA, acolo unde BO este doar o mica denominatie pe langa o mare Biserica majoritara. Si un...baptist, sa zicem, te ia prieteneste de umar si iti zice: "Bine ai venit, draga sectarule. Aici noi facem regulile pentru ca suntem multi; nu-ti place, uite usa". :) Acum intelegi?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
da,intre umilinta si umilire este o mare diferenta.cel ce umileste pe cineva este plin de dragostea lui hristos,este crestin ?io,cred ca acea persoana este sub auspiciile celui rau.un crestin ortodox adevarat nu umileste pe nimeni,ci ajuta dupa puterile sale pe oricine ii cere ajutorul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
doriana,sunt doua tipuri de comportament al unui vizitator:unul in biserica ortodoxa,la propriu,si alta pe acest forum,iar daca esti civilizat nimeni nu te alunga.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar si pe forum s-a zis ca ne-ortodocsii nu ar trebui sa fie in Biserica la Sf Liturghie atunci cand se striga...nu mai stiu ce, am uitat...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Mesaj pentru userul "moment31" | sophia | Generalitati | 0 | 12.11.2009 19:06:03 |
|