Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2010, 17:03:44
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Mda... Nu se putea să nu se ajungă și la o asemenea măsură arbitrară. Prea erau deranjante postările (lipsite de injurii și vorbe grele, în ciuda atacurilor și instigărilor la care a fost supus) penticostaluluimântuibil. Cred că principala vină a neoprotestanților pe acest forum este că refuză să rămână cantonați în ghetto-ul "Secte și culte" și să poarte cu umilință petecul de pânză galbenă cu inscripția "sectant".
Vechi 23.09.2010, 17:12:23
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
Regulile sunt postate aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3

Voi incerca sa le scot mai bine in evidenta.
Este vina mea pentru faptul ca, grabit fiind, am fost si superficial. Imi cer iertare!

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta, ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa".
Iti multumesc pentru detalii si fie ca Domnul sa-ti rasplateasca spre mantuire lucrarea ce o faci prin acest spatiu in Internet. Personal nu contest, in nici un caz, dreptul fratiei tale de a hotara cum crezi de cuviinta (si o faci bine!). Am indraznit cu cererea acesta, aici in "vazul lumii" doar fiindca sunt cateva persoane ce parca vaneaza situatiile ce urmaresc dezechilibrarea macar, daca nu desfiintarea, oricarei actiuni normale. Iarta-ma de am gresit, te rog! Domnul nostru Iisus Hristos, pentru rugaciunile Maicii Sale si ale tuturor sfintilor ce sunt pomeniti, spre zidire duhovniceasca, in discutiile noastre sa te intareasca spre tot lucrul bun! Amin!
Vechi 23.09.2010, 18:01:54
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de joseph_ben_iacob Vezi mesajul
E problema de discriminare care e cat se poate de evidenta.Daca un user ortodox are o problema cu un non-ortodox invoca ca a fost jignit, legea nescrisa a acestui forum este ca doar non ortodocsii jignesc, restul nu. De aceea rata mare(un fel de a spune mare) a non ortodocsilor care sunt banati.
Atat timp cat s-au permis postari neoprotestante, nu vad unde este discriminarea Daca nu vi se permitea activarea unui cont atunci da, se putea vorbi de discriminare...
Stai linistit ca au fost banati si ortodocsi. Regulile sunt valabile pentru toata lumea! Si apoi trebuie sa va asumati raspunderea ca va aflati pe un forum ortodox si va place sau nu respectati-l!
Vechi 23.09.2010, 19:10:40
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,tricesimusquintus

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Mda... Nu se putea să nu se ajungă și la o asemenea măsură arbitrară. Prea erau deranjante postările (lipsite de injurii și vorbe grele, în ciuda atacurilor și instigărilor la care a fost supus) penticostaluluimântuibil. Cred că principala vină a neoprotestanților pe acest forum este că refuză să rămână cantonați în ghetto-ul "Secte și culte" și să poarte cu umilință petecul de pânză galbenă cu inscripția "sectant".
daca intri in casa unui om si-l jignesti,cum reactioneaza acel om?io zic ca pana la urma te alunga din casa lui.
de ce cineva care este numit sectant trebuie sa se simta umilit?nu inteleg.este crezul sau,il explica iar daca umilinta persista atunci nu-l iubeste indeajuns pe iisus hristos.
totusi aci este forum crestin ortodox.la general spun:nu-ti place,nu intri
Vechi 23.09.2010, 20:12:07
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Atat timp cat s-au permis postari neoprotestante, nu vad unde este discriminarea Daca nu vi se permitea activarea unui cont atunci da, se putea vorbi de discriminare...
Stai linistit ca au fost banati si ortodocsi. Regulile sunt valabile pentru toata lumea! Si apoi trebuie sa va asumati raspunderea ca va aflati pe un forum ortodox si va place sau nu respectati-l!
E adevarat ca au fost banati si ortodocsi dar dupa mult mai multe abateri. A existat inorog la un moment dat pe forum. Trecuse de 200 de mesaje in care nu facea altceva decat sa jigneasca ateii intr-un mod cat se poate de explicit. In schimb, au existat atei banati dupa cateva mesaje fara sa fi jignit pe nimeni. Trebuie sa-ti mai explic unde e discriminarea? Regulile nu sunt nicidecum valabile pentru toata lumea. Nu vad cum crestinii care injura respecta forumul ortodox pe care discutam.
Vechi 23.09.2010, 22:02:09
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
de ce cineva care este numit sectant trebuie sa se simta umilit?
Pentru că acesta este motivul apelativului: să se simtă umilit. Că se simte sau nu umilit, se va vedea din atitudinea lui ulterioară... la urma urmei umilința este o virtute creștină. Nu însă și umilirea cuiva.
Vechi 23.09.2010, 22:09:18
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
de ce cineva care este numit sectant trebuie sa se simta umilit?
Imagineaza-ti ca mergi in Canada, de exemplu, sau Anglia, sau SUA, acolo unde BO este doar o mica denominatie pe langa o mare Biserica majoritara. Si un...baptist, sa zicem, te ia prieteneste de umar si iti zice: "Bine ai venit, draga sectarule. Aici noi facem regulile pentru ca suntem multi; nu-ti place, uite usa". :) Acum intelegi?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 23.09.2010, 22:10:31
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Implicit salut,tricesimusquintus

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Pentru că acesta este motivul apelativului: să se simtă umilit. Că se simte sau nu umilit, se va vedea din atitudinea lui ulterioară... la urma urmei umilința este o virtute creștină. Nu însă și umilirea cuiva.
da,intre umilinta si umilire este o mare diferenta.cel ce umileste pe cineva este plin de dragostea lui hristos,este crestin ?io,cred ca acea persoana este sub auspiciile celui rau.un crestin ortodox adevarat nu umileste pe nimeni,ci ajuta dupa puterile sale pe oricine ii cere ajutorul.
Vechi 23.09.2010, 22:18:58
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Implicit salut,doriana

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Imagineaza-ti ca mergi in Canada, de exemplu, sau Anglia, sau SUA, acolo unde BO este doar o mica denominatie pe langa o mare Biserica majoritara. Si un...baptist, sa zicem, te ia prieteneste de umar si iti zice: "Bine ai venit, draga sectarule. Aici noi facem regulile pentru ca suntem multi; nu-ti place, uite usa". :) Acum intelegi?
inteleg,dar daca intri intr-o biserica ortodoxa te da cineva afara?
doriana,sunt doua tipuri de comportament al unui vizitator:unul in biserica ortodoxa,la propriu,si alta pe acest forum,iar daca esti civilizat nimeni nu te alunga.
Vechi 23.09.2010, 22:26:04
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
inteleg,dar daca intri intr-o biserica ortodoxa te da cineva afara?
doriana,sunt doua tipuri de comportament al unui vizitator:unul in biserica ortodoxa,la propriu,si alta pe acest forum,iar daca esti civilizat nimeni nu te alunga.
Am intrat, m-am rugat si nu m-a dat nimeni afara. Dar nu am apucat inca sa spun ca nu sunt ortodoxa. Ce zici , sa incerc? :)
Chiar si pe forum s-a zis ca ne-ortodocsii nu ar trebui sa fie in Biserica la Sf Liturghie atunci cand se striga...nu mai stiu ce, am uitat...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Mesaj pentru userul "moment31" sophia Generalitati 0 12.11.2009 19:06:03