![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu va mai legati voi de preoti daca nu stiti cum sunt platiti. Va place voua doar sa denigrati. Dar cand va face cineva sectanti, eretici, sariti de doi metri in sus, ca vai ce jigniti va simtiti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel putin pe mine, nu ma intereseaza ce salariu are un preot.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe dvs. cine v-a invatat sa aruncati cu acuzatii nefondate. Sunt sigur ca nu Mantuitorul. Daca aveti vre-o problema cu adventistii, este treaba dvs. Dar va dau o solutie: "facetii praf" cu ceea ce ne invata Domnul Iisus Hristos, adica "dreptatea, mila si credinciosia". Daca aplicati aceste metode, succesul este garantat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si iti repet nu este normal ca preotii sa primeasca salriu de la stat si nici sa fie finantata BO sau oricare alta ,de stat . Dati Cezarului ce-i al Cezarului ,si ce e a lui Dumnezeu ,lui Dumnezeu. E o porunca pe care o stii bine. Si cuvintele tale devin noroi cind ii numesti pe alti frati crestini,sectanti. Eu o sa-ti spun crestinule ,ce faci? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Sa nu te simti doar tu afectat". Foarte frumos. Ideea este sa-i afectati pe cat mai multi. Treaba asta cu manjitul (si nici macar nu spuneti adevarul), o invatati la institutul teologic? Am inteles ca va pregatiti sa deveniti preot. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Frate va deranjeaza adevarul sau cum? Sau cand voi ne improscati cu noroi ar trebui sa va multumim? Pe forumurile voastre aruncati cu noroi in stanga si in dreapta. Voi ce fel de cresini sunteti? vasinec in locul tau nu as mai vorbi. ca asa ai o placere sa arunci cu noroi in ortodoxie. dar nu te uiti la neregulile din secta ta. Nu mai nega tu ca pastorii nu iau bani de la adventisti. Ba traiesc chiar foarte bine din banii vostri, din acea zeciuiala. Si stai linistit ca informatia vine de la sursa sigura. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am vrut sa arunc cu noroi in ortodoxie. Am vrut doar sa sparg un mit care sta in calea mantuirii. Credinta intr-o organizatie religioasa, fie ea ortodoxa fie adventista,etc, ciunteste din credinta in Mantuitorul. Daca ai o credinta impartita, drumul tau s-ar putea sa nu duca spre mantuire. Si ortodocsii si adventistii si altii, ar trebui sa-L cautam pe Iisus Hristos, nu sa ne pierdem timpul laudandu-ne. Din prea multa lauda adusa bisericii ortodoxe (mai laudata decat Dumnezeu), au venit atentionarile mele (pe care dvs. le numiti aruncare cu noroi). Singurul care merita lauda si cinstea este Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Despre inmormantare la baptisti | cdiasimi | Secte si culte | 3 | 28.12.2008 19:24:00 |
|