Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.10.2009, 13:56:00
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
...........Bine.
bine ...in concluzie pot avea opinie sau face o constatare ...asta e bine ....
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Vechi 23.10.2009, 23:22:40
Iustin45 Iustin45 is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Citat:
Eu sper că nu există dintre aceștia pe acest topic, ar fi într-adevăr destul de rușinos. Mă întreb ce s-ar întâmpla dacă ar intra pe aici un simplu pastor sau chiar un teolog adventist...
Daca ai face ce ne spun Sf Apostoli, de mult nu ai mai fi pe acest forum:

Iar de întrebările nebunești și de înșirări de neamuri și de certuri și de sfădirile pentru lege, ferește-te, căci sunt nefolositoare și deșarte.
De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te,
Știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit. (Tit 3,9-11)

Tu ai venit aici mai mult pentru a face prozelitism cu oile slabe ale ortodoxiei , tu fiind desigur lupul in piele de oaie. Numai ca nu ai avut succes. Ma intreb cand te mai rogi si pentru cine?
Vechi 24.10.2009, 00:49:43
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin45 Vezi mesajul
Tu ai venit aici mai mult pentru a face prozelitism cu oile slabe ale ortodoxiei , tu fiind desigur lupul in piele de oaie. Numai ca nu ai avut succes.
Sunteți plin de certitudini, aveți grijă la cădere. Mai bine v-ați asigura că sunteți în staulul adevărat...
Vechi 24.10.2009, 11:52:10
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Sunteți plin de certitudini, aveți grijă la cădere. Mai bine v-ați asigura că sunteți în staulul adevărat...
Nu uita ca esti pe un forum ortodox, la noi acasa.Ori nu vi la cineva acasa sa arunci cu noroi in el.Macar din punct de vedere al bunelor maniere sa te porti cu o doza de minim respect.Nu te-a chemat nimeni aici si nu te tine nimeni aici cu forta.Daca nu-ti place aici i-ati talpasita.
Vechi 24.10.2009, 14:07:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
nu vi la cineva acasa sa arunci cu noroi in el.Macar din punct de vedere al bunelor maniere sa te porti cu o doza de minim respect.
Ce ipocrit suna fraza asta... Tu parcă erai banat pentru limbaj necreștinesc...
Vechi 24.10.2009, 20:28:11
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Adica tu vi la noi acasa,arunci cu noroi si comentezi ca un nesimtit si te astepti sa stam cu mainile in san?Daca veneai in mod civilizat si te comportai civilizat si respectuos nu aveam nimic cu tine.Cred ca tu esti cel care nu isi are locul aici si are frustrari asupra religiei ortodoxe pe care si le manifesta intr-un mod tiganesc.Cred ca ar trebui sa o iei si tu pe urmele lui condor, avand in vedere ca tu ai fost "mai rau" ca el.Esti undeva unde nu iti este locul, adica pe un forum crestin,cu atat mai mult unul ortodox.Mai bine ai iesi de aici decat sa te comporti ca un magar.
Vechi 24.10.2009, 21:01:21
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Adica tu vi la noi acasa,arunci cu noroi si comentezi ca un nesimtit si te astepti sa stam cu mainile in san?Daca veneai in mod civilizat si te comportai civilizat si respectuos nu aveam nimic cu tine.Cred ca tu esti cel care nu isi are locul aici si are frustrari asupra religiei ortodoxe pe care si le manifesta intr-un mod tiganesc.Cred ca ar trebui sa o iei si tu pe urmele lui condor, avand in vedere ca tu ai fost "mai rau" ca el.Esti undeva unde nu iti este locul, adica pe un forum crestin,cu atat mai mult unul ortodox.Mai bine ai iesi de aici decat sa te comporti ca un magar.
Nu am de gând să răspund obrăzniciiilor tale. Dacă tu consideri că aceasta este o atitudine creștină, m-am lămurit. Domnul cu tine, mergi în pace!
Vechi 24.10.2009, 21:31:06
Member

Implicit

Citat:
Sunt 1000% sigur ca sunt in staulul potrivit. Eu nu am numai Biblia de partea mea ci si Sfanta Traditie pe care voi nu o recunoasteti desi voi insiva aveti o traditie si o multime de carti de talcuiri ale bibliei. Eu cred ca tu ai indoieli, iar daca pana acum nu ai nici una, Dumnezeu sa te lumineze ca degeaba ne pierdem timpul cu tine.
Vechi 25.10.2009, 07:53:31
Banned

Implicit

Citat:
Sunt 1000% sigur ca sunt in staulul potrivit.
Aveți grijă, ați dat un răspuns emoțional nu rațional. Nu uitați însă:

12. "Unele căi par drepte în ochii omului, dar sfârșitul lor sunt căile morții." (Pildele 14)

Citat:
Eu nu am numai Biblia de partea mea ci si Sfanta Traditie pe care voi nu o recunoasteti
Am avea-o și noi de nu ar veni în conflict în unele chestiuni cu prima sursă. Dacă Biblia (Cuvântul lui Dumnezeu) este Adevăr 100%, Sfânta Tradiție are scăpări (unele le recunoașteți si dvs). Eu nu-mi pot fundamenta credința pe o sursă incertă, nu-mi pot zidi casa spirituală pe nisipul mișcător al filosofiei și tradiției omenești. Mă mulțumesc cu Stânca Veacurilor - Hristos.
Vechi 25.10.2009, 19:25:59
Member

Implicit

Citat:
Aveți grijă, ați dat un răspuns emoțional nu rațional. Nu uitați însă:

12. "Unele căi par drepte în ochii omului, dar sfârșitul lor sunt căile morții." (Pildele 14)

Am avea-o și noi de nu ar veni în conflict în unele chestiuni cu prima sursă. Dacă Biblia (Cuvântul lui Dumnezeu) este Adevăr 100%, Sfânta Tradiție are scăpări (unele le recunoașteți si dvs). Eu nu-mi pot fundamenta credința pe o sursă incertă, nu-mi pot zidi casa spirituală pe nisipul mișcător al filosofiei și tradiției omenești. Mă mulțumesc cu Stânca Veacurilor - Hristos.
In Sfanta Traditie nu intra toate cartile si parerile (teologumene) Sfintilor, ci doar invatatura care a fost crezuta, marturisita de catre toti crestinii din toate timpurile si toate locurile si certificata de Biserica (stalpul si temelia adevarului care a nascut Biblia si Sfanta Traditie) in cele 7 Sinoade Ecumenice care au conceput mai multe canoane incepand cu sinodul apostolic din anul 50 in care s-au luat cateva hotarari. Voi insiva, adventistii si celelalte secte aveti asemenea sinoade numite congres in care luati tot felul de hotarari valabile pentru toti ai vostri.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 13:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 14:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 22:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 21:32:25