![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=3]Da, in aceasta privinta ai dreptate, dar multe din greselile si viziunile dnei White au influientat invatatura si doctrina voastra actuala. Exemple:
[/SIZE]
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum am mai spus, este problema dvs. daca vreti sa o denigrati pe acea femeie. De fapt, adventistii sunt tinta. Va dau o sugestie cum puteti face ca nici un ortodox sa nu se mai boteze la adventisti sau la protestanti, in general(ca asta este marea dvs. teama). Lasati la o parte ritualurile, propovaduiti cu putere Evanghelia (mantuirea capatata prin jertfa Domnului), invataturile pline de dragosteale lui Hristos si invatatii pe oameni sa-L urmeze pe Mantuitorul in felul lor de vietuire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
20. Invatandu-le sa pazeasca toate cate v-am poruncit voua, si iata Eu cu voi sunt in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin.(Matei 29,20) La voi nimic nu e important, toate sunt doar simboluri, doar voi si Iisus in cuvintele caruia nu credeti, orice ati spune.[/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine ai verifica ce a spus in cartile ei,asa cum ai facut si cu Calea catre Hristos. Altii din biserica au obiceiul de a o ridica prea sus decit ea a pretins.Dar acest lucru nu inseamna ca toti adventistii fac asa. Daca nu traiesti printre adventisti ,nu ai de unde sa stii lucrurile astea. Vorbesti in necunostinta de cauza si mai ales de lucruri de acu peste 100 ani .Adventismul intre timp s-a schimbat profund. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
hai sa va intreb si eu daca tot va intereseaza lucruri colaterale.
Ce e asta ? Patriarhia Română a cerut Ministerului Finanțelor elaborarea unui proiect de lege pentru majorarea salariilor preoților cu 20%, astfel încât acestea să fie măcar egale cu cele ale profesorilor preuniversitari, a declarat pentru NewsIn purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, părintele Constantin Stoica. [...] [COLOR=#0000ff]http://www.adevarul.ro/articole/preotii-cer-salarii-cel-putin-egale-cu-cele-ale-profesorilor-preuniversitari.html[/COLOR] vi se pare normal ca sa platim toti romanii salarii la preoti din bugetul statului ? Nu cumva Scriptura spune ca preotii trebuie sa traiasca din ce dau ceilalti credinciosi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
CIne ti-a povestiti tie ca adventistii primesc bani pentru cultul lor. BAZS nu primeste bani de la stat pentru existenta cultului,ci doar din zecimea paltita de credinciosi . Se pot accepta doar finantari pt asociatii non profit care se ocupa cu ajutorarea celor in suferinta. E o diferenta ,nu?! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incearca sa te documentezi inainte sa vorbesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Clericii ,indiferent de cult trebuie platiti de cultul fiecaruia . Statul nu trebuie sa plateasca salarii la preoti si pastori si nici sa construiasca biserici.Poate cel mult sa accepte o deducere la impozit enoriasilor. Normal ca cei 2% ii da fiecare unde vrea ,ca e ateu sau credincios . Dar eu vorbesc de stat .De ce sa plateasca statul salarii pt BO. Sintem stat teocratic sau democratic? BASZ se sustine din cei 10% care ii da fiecare luna de luna,sau cit ii lasa pe fiecare inima(pt ca nu te controleaza nimeni cit ai dat). De asta la adventisti nu se plateste nimic pentru botez,nunta ,inmormintare si alte acte de cult. De aceea nu ai nevoie sa faci negot cu luminari ,icoane,si alte obiecte ca sa sustii biserica. In ce moment s-a suparat Mintuitorul cind a ajuns la Templu? Doar atunci a intilnit negustorii si vamesii ,care jupuiau credinciosii care veneau la inchinare. Levitii din ce erau platiti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta ca sa nu aducem in discutie zeciuiala pe care o dau avedentistii (ia sa te uiti prin america ce vile si ce masini de zeci de mii de dolari au pastorii...asta mi-a spus-o un prieten de acolo, nu am vazut la televizor) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Despre inmormantare la baptisti | cdiasimi | Secte si culte | 3 | 28.12.2008 19:24:00 |
|