Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.10.2009, 11:35:24
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

tricesimusseptimus ce s-ar intampla ?! ar incerca SA INDOCTRINEZE bla bla bla .... zambesc cand vad cat va ofticati...nu puteti sa corupeti si asta va innebuneste ...iar de tanti egw am mai zis ,mie personal mi se pare ca a fost o femeie acrita de viata ,neimplinita ,frustrata ,mincinoasa etc
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Vechi 21.10.2009, 12:16:01
condor
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
tricesimusseptimus ce s-ar intampla ?! ar incerca SA INDOCTRINEZE bla bla bla .... zambesc cand vad cat va ofticati...nu puteti sa corupeti si asta va innebuneste ...iar de tanti egw am mai zis ,mie personal mi se pare ca a fost o femeie acrita de viata ,neimplinita ,frustrata ,mincinoasa etc
Cititi macar o lucrare a Ellenei White. Poate va veti schimba si dvs. optica fata de viata si fata de oameni. Scrierile Ellenei White sunt datatoare de speranta. Nu sunt scrierile unui om acrit de viata, neimplinit, frustrat, mincinos, etc.

In schimb, daca cineva ar incerca sa va faca o caracterizare, dupa postarile dvs., nu prea ar avea lucruri bune de spus. Postarile dvs. abunda de smiorcaieli, acuzatii, nedevaruri, sovaieli, schimbari de atitudine, etc. Despre dvs. ce parere aveti? Nu credeti ca ar fi cazul sa faceti o schimbare?
Vechi 21.10.2009, 12:28:20
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Cititi macar o lucrare a Ellenei White. Poate va veti schimba si dvs. optica fata de viata si fata de oameni. Scrierile Ellenei White sunt datatoare de speranta. Nu sunt scrierile unui om acrit de viata, neimplinit, frustrat, mincinos, etc.

In schimb, daca cineva ar incerca sa va faca o caracterizare, dupa postarile dvs., nu prea ar avea lucruri bune de spus. Postarile dvs. abunda de smiorcaieli, acuzatii, nedevaruri, sovaieli, schimbari de atitudine, etc. Despre dvs. ce parere aveti? Nu credeti ca ar fi cazul sa faceti o schimbare?
ce cred eu despre mine interesant ...nu ma cred detinatoare adevarului ...nu urasc oamenii care sunt altfel decat mine ,si nici nu incerc sa ii schimb ,dupa cum cred eu mai bine ...si da sunt o smiorcaita ,caci sunt fetitza lui tati,si fetitza sotului meu ...eu nu acuz ,spun o parere...nu imi schimb atitudinea :o sa mor ortodoxa ,si o sa apar ortodoxia cat o sa traiesc ... eu niciodata nu am zis si nici o sa spun ca sunt fara de pacat ,ca am doar calitati ...in schimb tu ce poti spune despre tine ?? si despre cei ca tine ??? eu am avut nenorocul de a da peste adventisti fanatici si rai ,asta nu inseamna ca sunt toti la fel ,in schimb tu ,pe ortodoxi ii vezi pe toti la fel !
si multumesc pentru caracterizare ..de aici reiese ca tu esti un foarte bun crestin,nu ? ehh oricum tu te vezi cel mai bun dintre cei mai buni ...insa Doamne imi stie sufletul ...asta conteaza ....
si stii de ce cred ca esti asa inversunat pe mine ? caci ortodoxismul a castigat ,cel putin in cazul sotului meu ,care provine din fam adv !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Vechi 21.10.2009, 12:55:51
condor
Guest

Implicit

Citat:
..nu urasc oamenii care sunt altfel decat mine
Atunci, de unde vin postarile acelea acuzatoare si pline de neadevaruri? Din bunatate?

Citat:
,si o sa apar ortodoxia cat o sa traiesc ...
Cu ce o s-o aparati? Nu credeti ca ar fi mai bine sa va abtineti? Puteti face mai mult rau ortodoxiei.

Citat:
si multumesc pentru caracterizare ..de aici reiese ca tu esti un foarte bun crestin,nu ?
Mie imi foloseste cand mi se spune un adevar despre mine, chiar daca este dureros. Uneori se intampla sa ma supar, la inceput. Dar, apoi reflectez la ceea ce mi s-a spus. Si, daca este adevarat ce s-a spus despre mine, caut solutii sa ma schimb.

Scuzati stilul meu mai necioplit.

Citat:
si stii de ce cred ca esti asa inversunat pe mine ? caci ortodoxismul a castigat ,cel putin in cazul sotului meu ,care provine din fam adv !
Da. Am inteles ca sotul dvs. va fi un ortodox care nu se va inchina la Maica Domnului. Poate nu se va inchina nici la sfinti, nici la icoane si nu-si va face nici semnul crucii (la fel cum nici Sfintii Apostoli nu au facut-o). Si, cine stie, poate va pazi si cele 10 Porunci asa cum le-a scris Dumnezeu pe piatra (inclusiv porunca a patra- referitoare la ziua a saptea ca zi de odihna inchinata Domnului).
Vechi 22.10.2009, 11:11:13
Senior Member

Implicit

Citat:
Atunci, de unde vin postarile acelea acuzatoare si pline de neadevaruri? Din bunatate?

Cu ce o s-o aparati? Nu credeti ca ar fi mai bine sa va abtineti? Puteti face mai mult rau ortodoxiei.

Mie imi foloseste cand mi se spune un adevar despre mine, chiar daca este dureros. Uneori se intampla sa ma supar, la inceput. Dar, apoi reflectez la ceea ce mi s-a spus. Si, daca este adevarat ce s-a spus despre mine, caut solutii sa ma schimb.

Scuzati stilul meu mai necioplit.

Da. Am inteles ca sotul dvs. va fi un ortodox care nu se va inchina la Maica Domnului. Poate nu se va inchina nici la sfinti, nici la icoane si nu-si va face nici semnul crucii (la fel cum nici Sfintii Apostoli nu au facut-o). Si, cine stie, poate va pazi si cele 10 Porunci asa cum le-a scris Dumnezeu pe piatra (inclusiv porunca a patra- referitoare la ziua a saptea ca zi de odihna inchinata Domnului).
ti-am mai raspuns: este ceea ce am vazut cu ochii mei ,poate daca mi-ar fi spus altcineva ...

rugandu-ma ,o apar ! caci eu nu stiu biblia ca pe o poezie (a stii bibilia ca pe o poezie nu teaduce mai aproape de D-zeu ,ci ceea ce faci in viata de zi cu zi !)

nu ma cunosti personal ,iti poti face o parere despre mine ,doar dupa ceea ce scriu aici .cine ma cunoaste personal imi stie sufletul ...nu sunt nici cea mai buna femeie(Maica Domnului nu poate fii egalata ,si in opinia mea ea este cea mai buna !) ,dar nici un demon nu sunt ...asa ca parerea ta despre mine nu conteaza pentru mine ...

aici te inseli ,sotul meu a facut semnul crucii ,caci asa a simtit ! duhovnicul nostru o sa ii explice tot ce vrea sa stie ,ca sa poata sa tina asa cum e dat credinta noastra ! la biserica a stat in genunchi si a spus crezul (desi se mai incurca )... in fiecare dimineata inainte sa plece la firma citeste crezul ...iar culmea sambata este 24 ,24 fiind si data lui de nastere luna viitoare ...deci cu o luna inainte de ziua lui se va boteza ...e raspunsul lui Doamne la rugacinile mele si ale lui ...nu o sa imi strici aceasta bucurie ,minune oricat ai incerca ...
www.bajotierra.ro
Vechi 22.10.2009, 11:57:59
condor
Guest

Implicit

Citat:
.iar culmea sambata este 24 ,24 fiind si data lui de nastere luna viitoare ...deci cu o luna inainte de ziua lui se va boteza ...e raspunsul lui Doamne la rugacinile mele si ale lui ...nu o sa imi strici aceasta bucurie ,minune oricat ai incerca ...
Transmiteti-i salutarile mele, sotului dvs. Si eu sunt nascut tot pe 24 (dar cu o luna mai tarziua decat sotul dvs. - in decembrie).

Eu nu vreau sa va stric nici o bucurie. Rugati-va in continuare ca sotul dvs. sa faca un legamamant din toata inima, cu Dumnezeu.

Sa va ajute Dumnezeu sa aveti, impreuna, o viata dupa voia Sa (indiferent de confesiunea religioasa din care faceti parte).
Vechi 22.10.2009, 12:42:34
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Iar judecați, și nu e bine... Partea amuzantă este că judecați prin prisma propriei reacții la ce se scrie pe forum :)
Vechi 22.10.2009, 12:44:32
Senior Member

Implicit

Citat:
Transmiteti-i salutarile mele, sotului dvs. Si eu sunt nascut tot pe 24 (dar cu o luna mai tarziua decat sotul dvs. - in decembrie).

Eu nu vreau sa va stric nici o bucurie. Rugati-va in continuare ca sotul dvs. sa faca un legamamant din toata inima, cu Dumnezeu.

Sa va ajute Dumnezeu sa aveti, impreuna, o viata dupa voia Sa (indiferent de confesiunea religioasa din care faceti parte).
:) multumesc
www.bajotierra.ro
Vechi 22.10.2009, 12:45:18
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Iar judecați, și nu e bine... Partea amuzantă este că judecați prin prisma propriei reacții la ce se scrie pe forum :)
nu judec ,este o CONSTATARE ,OPNIE cum vrei tu sa ii zici :)
www.bajotierra.ro
Vechi 22.10.2009, 13:29:49
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
nu judec ,este o CONSTATARE ,OPNIE cum vrei tu sa ii zici :)
...........Bine.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 13:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 14:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 22:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 21:32:25