Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2012, 13:07:35
Ciprian Mustiata Ciprian Mustiata is offline
Banned

Data înregistrării: 22.11.2012
Locație: Madrid, Spania
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Domnule Psycho, astept scuze pentru aceasta postare de mai-sus.
Daca nu recunosti ca ai gresit, esti un nemernic!!
Imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva.

Le aveti! Va simtiti mai linistit?

Din pacate nu pot sa nu remarc ca am gresit in ideea ca am scris ca si protestant asta. Daca as fi scris ca si ortodox, as fi devenit ceva mai putin decat "Psycho"?

Legat de pozitia dumneavoastra: "daca nu recunosc ca am gresit, sunt un nemernic". In fapt aceasta fraza este o falsa dilema, si poate fi formulata sub o multime de feluri chiar asupra dumneavoastra (ca intrebari: "de cand v-ati oprit sa va invinetiti copii in bataie?" - ce indiferent de raspuns, nu vor arata decat ca sunteti o persoana de caracter indoielnic).

Ce pot sa zic, recititi cu atentie ce am scris si nu scoateti din context! Daca nu v-ati clarificat ce am scris, sau vreti sa aratati ca am jignit Ortodoxia, duceti-va in discoteci si numarati protestantii (daca acest argument va supara!). Daca nu va este clar despre ce am scris, am clarificat 2 posturi mai sus!

Legat in dreptul dvs: de ce nu atacati pozitia fratelui Urs cand o da in bara?
Vechi 29.12.2012, 13:10:45
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata Vezi mesajul
Ce pot sa zic, recititi cu atentie ce am scris si nu scoateti din context! Daca nu v-ati clarificat ce am scris, sau vreti sa aratati ca am jignit Ortodoxia, duceti-va in discoteci si numarati protestantii (daca acest argument va supara!). Daca nu va este clar despre ce am scris, am clarificat 2 posturi mai sus!
Postarea de mai-sus este o alta afirmatie tendentioasa la adresa ortodocsilor: te rog sa iti ceri scuze si pentru aceasta afirmatie.
Daca nu recunosti ca ai gresit din nou facand aceasta afirmatie tendentioasa, esti un nemernic!
Fi mai atent cu afirmatiile calomniatoare si abtine-te!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Vechi 29.12.2012, 13:24:45
Banned

Implicit

Citat:
Postarea de mai-sus este o alta afirmatie tendentioasa la adresa ortodocsilor: te rog sa iti ceri scuze si pentru aceasta afirmatie.
Daca nu recunosti ca ai gresit din nou facand aceasta afirmatie tendentioasa, esti un nemernic!
Fi mai atent cu afirmatiile calomniatoare si abtine-te!
Dumneavoastra ati spus despre mine: Psycho, nemernic, dulaul mustiata, si eu va calomniez? Sau calomnia a fost ca nu ati citit tot ce am scris? Sau este calomnios sa zic ca in Romania discotecile sunt pline de ortodocsi si nu gasiti protestanti in ele?

Daca vreti sa ma clarificati, va multumesc.

Iar daca considerati ca ati zis ceva gresit si nu v-at masurat cuvintele asupra mea, puteti fi crestin bun, si sa va cereti si dvs scuze! Ar fi un bun exemplu, trebuie sa recunosc!
Vechi 29.12.2012, 13:40:51
Senior Member

Implicit

Citat:
Domnule Iluminatu, este clar ca ce am zis legat de discoteci este ca morala protestanta, oricat de criticata este, are cu siguranta rezultate bune (chiar si dpdv ortodox).
Domnule Ciprian, in discoteci se asculta muzica facuta de... neoprotestanti. Chiar asa de orb poti sa fi?

Imi aduc aminte cum madonna inainte de fiecare concert spunea o rugaciune - mai degraba o invocare - ca sa o ajute sa se dezbrace pe scena.
Cei care au inventat discotecile cu siguranta NU AU FOST ORTODOCSII, CI PROTESTANTII SI NEOPROTESTANTII!!!

Mai vrei exemple? Poate esti curios sa afli ca sclavia in Bizant a fost abrogata cu mult timp inainte ca Spania sa cucereasca americile de unde au adus sclavi in Europa.

Mai vrei sa continuam discutia in spiritul tau neosatanist sau te calmezi?
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Vechi 29.12.2012, 13:42:17
Senior Member

Implicit

Citat:
v-at
Semidoctule, asa se scrie corect romaneste? Cum mai ai rusinea sa mai scrii pe forumuri? Nu vezi ca te faci de rusine??
Vechi 29.12.2012, 13:50:11
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Domnule Ciprian, in discoteci se asculta muzica facuta de... neoprotestanti. Chiar asa de orb poti sa fi?
Iar cei care dansează pe ea sunt ortodocși.

Citat:
Mai vrei exemple? Poate esti curios sa afli ca sclavia in Bizant a fost abrogata cu mult timp inainte ca Spania sa cucereasca americile de unde au adus sclavi in Europa.
În România ortodoxă sclavia a fost abrogată abia acum 150 de ani. Cu precizarea că cei mai mulți dintre sclavi aparțineau mănăstirilor.

Mai vreți exemple sau vă calmați ?
Vechi 29.12.2012, 13:54:31
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Iar cei care dansează pe ea sunt ortodocși.
Cred ca veti ramane stupefiat cati protestanti isi bataie fundurile prin discoteci.

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
În România ortodoxă sclavia a fost abrogată abia acum 150 de ani. Cu precizarea că cei mai mulți dintre sclavi aparțineau mănăstirilor.
Dovediti ce afirmati, altfel sunteti un biet impostor!
Vechi 29.12.2012, 13:55:06
Banned

Implicit

Citat:

Imi aduc aminte cum madonna inainte de fiecare concert spunea o rugaciune - mai degraba o invocare - ca sa o ajute sa se dezbrace pe scena.
Cei care au inventat discotecile cu siguranta NU AU FOST ORTODOCSII, CI PROTESTANTII SI NEOPROTESTANTII!!!
Daca spuneti ca Jeremy Camp se canta in discoteci (desi nu stiu) probabil ca aveti dreptate. Dar discotecile din cate stiu au o origine "traditionala" catolica. Deoarece au aparut in lumea a doua tari catolice (Germania si Franta):
Citat:
The term "discothèque" was coined in Europe to describe clubs where there was no live music played (a.k.a. disk-only events). In Occupied France, jazz and bebop music plus the jitterbug were banned by the Nazis as decadent American influences, so members of the Resistance met at hidden underground dance clubs called discotheques (fr. record collection) where they danced to American swing music, which a DJ played on a single turntable when a jukebox was not available.[citation needed] These "discotheques" were also patronized by anti-Vichy youth called 'zazou' who much like the kids in the USA during the 1940s were wearing zoot suits.[citation needed] There were also underground discotheques in Nazi Germany patronized by anti-Nazi youth called the swing kids.
Indiferent de influenta, va rog sa mai citit odata contextul discotecilor ce l-am zis initial:
Citat:
(...)
Insa indiferent de bani si de faptul ca exista "uscaturi", faptul de a se da ajutoare, si a se da prin biserica, mi se pare de bun simt (indiferent de pozitia dumneavoastra teologica). Mi se pare mult mai bine ca biserica sa ajute orfanul si vaduva, decat aceasta supa sa fie oferita numai de institutii laice.

Chiar daca cineva va ajunge in urma acestor ajutoare baptist, evanghelist, sau ce o fi, cel putin nu o sa bea, nu o sa umple discotecile, o sa isi trateze sotia cu respect, si o sa traiasca forma lui sub care a inteles crestinatatea si credinta in Hristos. Dumnezeu o sa ierte necunoasterea acelei persoane.

Pe de alta parte, persoanele fara educatie, puse la furat, si traiesc fara Dumnezeu, chiar in pozitia in care ei ar face sau nu parte din biserica adevarata, nu ii va mantui. Asta este estenta mesajului lui Hristos, in ambele "interpretari" (protestante sau ortodoxe)
Dvs continuati:
Citat:

Mai vrei sa continuam discutia in spiritul tau neosatanist sau te calmezi?
Deci vreti sa spuneti ca ortodocsii au abrogat sclavia inaintea catolicilor spanioli? Daca va referiti la critica anterioara asupra sclaviei, cred ca inca o data ma scoateti din context. Argumentul original era ca sclavia a schimbat pozitia originala a BO. Este irelevant daca a facut-o cu 500 de ani inainte sau dupa BC. Dar a facut-o dupa ultimul consiliu ecumenic. Iar ideea ca exista sclavie in secolul XIX, si BOR accepta asta poate fi referentiata istoric. Indiferent de pozitia BO ca sclavia in masa nu exista.

Pe de alta parte, sclavia eu unul o vad o rusine ce a suferit-o nu numai BO sau BC, ci si B Baptista, B Evanghelista, si toate celelalte!

Lasand calomnia la o parte (ca as fi "neosatanist") - si totodata dumneavoastra va plangeti ca si victima a calomniei - de ce nu puteti vedea roadele ce poate chiar le au alte persoane indiferent de pozitia dumneavoastra? Oamenii buni pot fi doar ortodocsi pentru dumneavostra?
Vechi 29.12.2012, 13:56:14
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Poate esti curios sa afli ca sclavia in Bizant a fost abrogata cu mult timp inainte ca Spania sa cucereasca americile de unde au adus sclavi in Europa.
Din păcate, în Bizanțul de după Bizanț, avem asta:
Attached Images
File Type: jpg Sclavi_Tiganesti.jpg (17,1 KB, 8 views)
Vechi 29.12.2012, 13:59:16
Senior Member

Implicit

Citat:
Lasand calomnia la o parte (ca as fi "neosatanist") - si totodata dumneavoastra va plangeti ca si victima a calomniei - de ce nu puteti vedea roadele ce poate chiar le au alte persoane indiferent de pozitia dumneavoastra? Oamenii buni pot fi doar ortodocsi pentru dumneavostra?
Tu esti intreg la minte sau nu?
Nu tu ai inceput prin a afirma tendentios ca numai la neo sotiile sunt respectate si discotecile sunt pline de ortodocsi?
Tu nu mai stii ce scrii?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vesnicia iadului costi21 Din Noul Testament 14 26.02.2013 17:01:34
focul sacru? Stanca Alte Religii 59 16.12.2012 00:29:10
Despre vesnicia chinurilor iadului topcat Generalitati 358 29.11.2012 23:42:39
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune cristiboss56 Rugaciuni 55 09.07.2010 23:16:59
O descriere a iadului islamic... scrabble Religia Islamica 31 08.01.2010 20:58:01