![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ce am avut de scris am scris si nu pentru tine. Nu exista nici un argument in biblie care sa lege un crestin de sarbatorirea sambetei .Doar o poveste cu "sambete ceremoniale " si alte tampenii inventate de cineva in USA in secolul 19. Cineva care nu are nici o baza in biblie ca sa intemeieze o noua biserica.Si atunci se foloseste de vechiul truc cu "duhul " care vine la comanda si ii da harul. Stati departe oameni de chestiile astea. Tie 99 iti doresc sanatate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O voce din mulțime, la fel ca și tine. Citat:
Citat:
Mulțumesc, asemenea! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce e de rau ? Adica daca nu tin sambata e de rau ? Iar ma ameninti ? Nu-ti zisai ca eu stiu ca am dezlegare de la Apostol ce tot incerci sa ma sperii ? :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cel ce are poruncile Mele și le păzește, acela este care Mă iubește; iar cel ce Mă iubește pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu și-l voi iubi și Eu și Mă voi arăta lui." (Ioan 14,21) Citat:
Unica dispensă este neștiința: "Dar Dumnezeu, trecând cu vederea veacurile neștiinței, vestește acum oamenilor ca toți de pretutindeni să se pocăiască," (Fapte 17,30) Crezi că te afli în această ipostază? |
|
|||
|
|||
![]()
Aproape 100 ce tot ai cu mine ? Tu nu vezi ca in afara de a ameninta lumea tu nu mai stii nimic ?
Ai ales sa te alaturi unei aventuri infiintata de una care a vazut ea pe dracu-n patru si toti ceilalti sant dusmanii Domnului ? Care Domn ? Pai ce tu ai un Domn ? Tu ai o Doamna .Tu faci parte din Biserica Doamnei nu din Biserica lui Hristos. Cartea o folosesti numai ca pretext sa sperii oamenii si sa-i aduci in Biserica Doamnei. Pentru mine Biserica ta nu inseamna nimic.E doar o mare minciuna si sper sa vada toti ca in afara de a speria lumea nu stiti altceva.In afara de a-i face pe altii slujitorii lui Satan pentru ca nu o slujesc pe Dpamna nu stiti altceva. Sa fii sanatos tu si fratii tai si spor la rugaciune.Sant sigur ca santeti pe drumul cel bun care nu duce nicaieri. Scuze daca vre-un cuvant nu e corect scris dar am probleme mari cu computerul. Si tu 99 lasama-n pace si nu ma mai ameninta ca nu ma sperii.Mai ai de invatat ca uite, "martorii" sperie oamenii si mai bine ca tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie ca oamenii sa vina la Cristos de teama unui "Iad" care presupune chin in flacari deoarece: 1 Ioan 4:18 În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvârșită izgonește frica; pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Amice, nu eu îi fac, ci ei singuri se fac. Eu aș vrea ca toți să fie slujitorii Domnului, dar nu-i pot obliga. Cât despre "doamna", se pare că și tu ai aceeași obsesie... nu am recomandat-o nici pe ea, nici scrierile ei... să fii sănătos!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce a spus Ellen White despre starea omului in moarte?
|
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar trebuie uneori sa mai renuntam la teorie si sa mai simtim si cu inima Sa aruncam o privire in jur la cei pe care ii consideram gresiti si sa observam ca si ei sint bnecuvintati si ca noi nu sintem mai sfinti facatori de miracole mai mult decit ei ci poate dimpotriva.
Ortocsii fiind f. numerosi e loc destul si pentru cei mici plini de greutati duhovnicesti cit si de cei putini si sporiti in sfintenia lor pe cind la advensisti si ale culte incomparabil mai micute se observa o oarecare medie intre cele doua capete lucru despre care nu putem spune ca este nici bun nici rau ci ca doar asa este el ca asa este lasat de Domnul cel putin deocamdata. Noi nu avem dreptul sa cerem sa fie acum altfel ci doar Dumnezeu atunci cind va considera de cuviinta. Trebuie sa incetam sa ne preamarim pe noi fie ca sintem unul sau altul . Desigur ca fiecare si-ar dori ca lucrurile sa stea altfel. Si eu mi-as dori ca lucrurile sa stea altfel dar in acelsi timp imi dau seama ca cel putin deocamdata este imposibil , lucrurile au o anume viteza de evolutie care nu poate fi accelerata la simpla dorinta. Eu - as zice impartial- mi-as dori ca advenstisii onesti dar si ortocsii responsabili sa isi aduca in egela masura aminte versetul in care Iisus admonesteaza preotul care a scos draci in Numele lui Iisus dar pe care El il respinge caci dintr-un anume punct de vedere lucreaza faradelegae. Adventistii sa se gindeasca ca si ei ar trebui sa poata scoata draci in numele lui Iisus ca si preotii ortodocsi fiecare dupa puterea si harul sau. Iar daca nu pot scoate atunci sa isi dea seama ca le lipseste acea dimensiune esoterica-harica in energii. Iar mai departe sa analizeze posibilele cauze si sa caute solutii pentru a capata aceasta dimensiune harica insa acest lucru nu se va intimpla curind chiar daca eu il doresc iar daca se va intimpla va fi tot cu ajutorul interventiei divine. Ortodocsii sa se gindeasca cum poate ajunge un preot care plin de har pentru exorcizari deci bazat pe o anume moralitate lipsita de patimi ar putea lucra faradelegea. O faradelege despre care poate el nu este constient vazuta poate ca un lucru justificat si fara greutate dar peste care Dumnezeu nu poate trece. O faradelege care nu il impiedica sa primeasca harul vindecarii .Una care poate este canonica insa in afara Adevarului. Una pasuita din anumite motive dar care poate mai tirziu sa zicem in ziua Judecatii nu va mai fi pasuita daca nu se renunta de buna voie la ea. Desi imi dau seama ca si ea asa gresita aceasta fradelege are si ea rostul ei in economia evenimentelor viitoare caci va contrubui la separarea apelor. |
|
||||
|
||||
![]()
numai tampenii! Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|