![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat. Ati asternut o talcuire foarte frumoasa. De ce trebuia sa o umbriti cu acea adaugire? Citat:
Citat:
Dar, vom intra in Canaanul Ceresc in acea zi (acea alta zi) cand va reveni EL sa ne ia. "Caci insusi Domnul , cu un strigat, cu glasul unui arhanghel cu trambiata lui Dumnezeu Se va pogara din cer ... vom fi rapiti toti impreuna cu cu ei (cei inviati din morti), in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul." (1 Tesaloniceni 4:16,17). Asta este ziua (acea alta zi) de care se vorbeste in Evrei. In acea zi vom intra in Canaanul ceresc, condusi de Iisus (Ioshua) si vom avea odihna. Pana atunci, ramane odihna de sabat , ca o arvuna, pentru poporul lui Dumnezeu.(Evrei 4:9) In plus, ziua a saptea nu are nici o legatura cu mantuirea. Are legatura cu creatia lumii si cu Creatorul. Chiar se repeta, in Evrei, ca "Dumnezeu S-a odihnit in ziua a saptea de lucrarile lui", cand inca nu intrase pacatul in lume si nu era nevoie de mantuire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, ati avut 2 exemple de profetii deja implinite. Plus, inca una, de care v-ati legat incercand sa demonstrati ca nu s-a implinit (lucru care nu avea cum sa va iasa). Mai vreti si altele? V-am invitat, spre exemplu, sa vedeti interpretarile adventiste la profetiile din Daniel si Apocalipsa. Cand vorbim de profetii adventiste, vorbim mai mult de interpretarea profetiilor facute in Scriptura. Si, cred ca adventistii sunt cei mai avansati in interpretarea profetiilor, avand in vedere faptul ca cerceteaza Scriptura ca un tot, nu rupand bucatele. |
|
|||
|
|||
![]()
Ba se spune: ramane. Vezi originalul grecesc si toate zecile de traducerile pe care le poti accesa. Doar in traducerea ta falsificata se foloseste un termen care schimba (alta).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi am o intrebare pentru dumneavoastra . Cercetati scriptura ca un tot (scriptura alcatuita de o biserica care dupa parerea dumneavoastra a schimbat adevarul). Scriptura poate relata fapte lipsite de logica fapte care nu ne ajuta deloc ba mai mult da dreptate actelor de paganism? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
9. Ramane, dar, o odihna ca cea de Sabat (nu scrie o odihna de sabat si scrie ca cea de sabat a se vedea diferenta)pentru poporul lui Dumnezeu. Apoi biblia catolica:nu ar mai fi vorbit de o alta zi.Prin urmare ziua de sambata a poporului lui Dumnezeu ramane pe viitor! Deci iara minti cand imi spui ca ti-am dat doar un exemplu! Last edited by bairstow; 21.12.2011 at 14:23:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Am spus ca eu nu imi asum nici un risc, din punctul acesta de vedere, pentru ca eu sunt convins ca am dreptate si dvs gresiti. Si acum intrebati daca sunt dispus sa imi asum un risc pe care nu il consider real?
|
|||
|
|||
![]()
Se respinge. Nu vreau sa-ti raspund si cred ca am sa sar peste postarile tale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi rupi din fraze treci peste ce traduceri arat sau alte lucruri etc etc. Eu ce sa inteleg? Tu de cateva postari arati ca eu ma bazez pe o singura traducere cand eu am aratat ca acest lucru nu e adevarat! Last edited by bairstow; 21.12.2011 at 14:33:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|