![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu se spovedeste in aceeasi biserica unde slujeste parintele care ii impartaseste, nu.
Sau poate nu se spovedesc deloc..
|
||||
|
||||
![]() cate iti trebuie? doar una ! |
|
|||
|
|||
![]()
Sa stii ca ne-a atras atentia in privinta asta, dar se referea mai ales la oameni mai in varsta, pe care sustinea dlui, chiar daca se spovedesc, de multe ori o fac "la foc automat" si nici nu isi permite sa ii intrebe prea multe detalii. Dar pe tineri nu prea cred eu ca-i lasa sa scape asa usor...
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu sunt si ei niste mini-adulti, n-au drepturi, orgolii, etc.?
|
|||
|
|||
![]()
Pai le-a atras atentia tuturor ca fac un mare pacat daca omit sa marturiseasca lucruri importante si se impartasesc cu nevredncie. Dar acum ma gandesc ca nu poate forta pe nimeni sa spuna lucruri pe care cu stiinta sau cu nestiinta le ascunde, mai ales sub masca smereniei. Nu e treaba noastra, dar parca mai repede iti da de banuit un tanar/tanara atragator/oare ca ar fi putut pacatui, decat o babuta smerita... dar de, sa nu cadem in capcana discriminarii....Pana la urma nu e nimeni vinovat de pacatele celorlalti. Presupun ca toti preotii isi fac datoria si spun enoriasilor ce e de spus... daca unii nu asculta... e pacatul lor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu fac nici o aluzie, fereasca Dumnezeu, nu-l cunosc personal pe Alin, daca e frumos sau urat, ceea ce stiu eu insa, sper ca nu e un secret, e ca are familie. Si nici nu mi se pare un tip antisocial. Mai am o singura curiozitate: tie personal, pana acum, chiar nu ti s-a intamplat niciodata sa fii tu abordat de vreo fata? Ma refer la modul "elegant", nu... vulgar, de o fata 'serioasa" nu vreo panarama pusa pe mistouri sau dornica de o ieseala in oras pe banii tai. Ca pana la urma ... nici tu nu esti vreun tocilar sfrijit de 40 de kg cu tot cu ambalaj....Sau poate tocmai de asta ti-e teama, ca ai putea fi "folosit" pentru distractie ? Nu mai vin fete din oras la manastire, sa calatoriti impreuna, cu masina sau cu microbuzul? Ma rog, nu stiu ce ma mai dau si eu isteata...parca ar fi dupa cum vrem noi. Nu stiu de ce avem impresia ca intotdeana celorlalti le e mai usor... Poate o sa gasesti ceea ce cauti, pana la urma, dar.. poate mai ai de asteptat, si tu, ca si tot restul lumii. Daca obtii ceva prea usor poate nu apreciezi indeajuns. Cum ar fi daca ar fi Craciunul in fiecare zi ???? |
|
||||
|
||||
![]()
Asa, in viata de zi cu zi, am fost abordat de fete. Ideea e ca la multe am facut eu mofturi, recunosc. Si erau fete bune... Asta e. Nu ma plang ca nu am cu cine sa ies la un suc sau ca n-as putea sa-mi fac o prietena serioasa. Ideea e ca nu mai vreau sa ma arunc cu capul inainte, ca am facut eu prostii de genul si apoi nu mi-a mai convenit. Eh, sunt multe de zis.
La manastire insa nu cred ca s-a intamplat sa am vreo tangenta sau vreo legatura cu o fata, nici nu prea sunt dupa cum spuneam. Daca ma urc in autobuz crezi ca mai coboara vreo persoana tanara la biserica?? Nici vorba! Insa de regula merg cu masina personala. Au mai venit fete cu mine, dar simple amice, cu care nu am vreo legatura. |
|
||||
|
||||
![]()
ca sa poti alege bine trebuie sa ai de unde (si sa cunosti cat mai multe fete)
|
|
||||
|
||||
![]()
Lasa-l in pace, la el prima venita = prima servita. Noi, restul, "este" prosti
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|