|
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Conform statutului, va ramane inca a ta si mai mult chiar, ai sa primesti si 2% din ce castiga. Sigur ca esti de acord cu asta, doar n-ai sa fii de acord ca alternativa, sa participi "benevol" la ridicarea canalul Dunare-Bucuresti. Succes la luarile de cuvant din Adunarea Generala. Citat:
Ca mataluta, ca avocat al unui regim politic criminal, n-ai avut decenta sa te retragi de pe forum, sau macar sa te abtii de la acte de propaganda.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 30.05.2017 at 17:24:57. |
|
|||
|
|||
Regim politic criminal poate fi considerat, in Romania, numai cel existent in perioada 1945- 1958/1960!
Pana in anul 1958 Romania (sau mai bine spus teritoriul sau actual) s-a aflat practic sub ocupatie sovietica, iar toate deciziile criminale, de represiune politica, au fost luate sub presiunea si amenintarea URSS. Insa dupa anii 1960-1964, regimul politic din Romania sub nici o forma nu mai poate fi considerat ca unul criminal, ci dupa acei ani au fost si multe realizari, dar evident au fost si greseli si lipsuri! |
|
|||
|
|||
Vrei sa spui ca dupa 1964, dupa Dej, nu s-a mai murit in inchisori?
Si ca sa fiu on-topic. Ma intristeaza stirea asta. Nu cunosc, nu stiu ce sa zic. Aud multe despre multi preoti. Totusi, pastrez gandul, ca oricat de cazut ar fi omul-preot, daca isi pune peste mine mainile dezlegate imi vor fi pacatele in Ceruri. Cum sa blamez pe cineva care are puterea de a deschide portile Raiului? Sfintii nu ni-i ia nimeni. Stiu ca sunt acolo pentru noi, in Biserica lui Hristos. |
|