![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
=>forumul ala ateist e doar o groapa de gunoi in care sunt maxim vreo 9-10 ametiti care poarta dialoguri "inteligente" ... =>ce tare! ai2 vrea sa-i aduc de la vulpile viclene ,o dovada din care sa rezulte ca ele ,vulpile ,recunosc ca sunt viclene...sau de la Hitler sa aduc o recomandare in favoarea evreilor... =>cea mai mare absurditate a zilelor noastre pe internet e ateul "activist " ,saracu habar nu are cum il cheama cu buletinul in mana dar el promoveaza ideile ateiste care nu au nici un suport logic si rational (stiinta =studiul materiei ,stiinta nu poate dovedi existenta unei realitati dincolo de materie) dar ei stiu ca nu exista Dumnezeu ...
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui sa primesti un premiu Nobel in fizica si unul in chimie. E prima data cand vad definitia asta a stiintei .
Last edited by cocacoc; 23.05.2010 at 18:56:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In concluzie, cred ca esti un mincinos.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
inteligenta-artificiala.doi, samuraiu' si brendu' mi-l tabarara pe crestinu' naravas-zburator...carevasazica, si,
se vorbira, se sfatuira, ca la apus de soare, sa mi'l inconjoare, ca sa'l tabarasca, si sa'l terfeleasca, sa mi'l cuminteasca, da crestinu' naravas, mare carcotas, c'o fandare mare, iese din stransoare, si pleaca'n culcare... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dragilor, fratilor...
cu cat scormonesti jarul (sufletul manios) cu atat mai mare se face valvataia (cearta).. Ce-mi va fi mie de voi curati tot forumul daca eu insumi inca Nu m-am curatat? Daca am avea un strop de iubire...doar un strop..acesta ar ineca "setea de razbunare".. dar daca nu-i..off..Dumnezeu cu mila.. Are sotul meu o vorba inteleapta: Auzi nevasta, numai ce iti convine si fa numai ceea ce iti este tie de folos! Cred ca asta e solutia.. decat sa ne certam la nesfarsit mai folositor este sa evitam userii ( topicele) ce ne tulbura. Ce spuneti? Nu ar fi mai "sanatos" sa rugam Adminul sa inchida topicul... iar noi ( in frunte cu mine) am cultiva Rabdarea.. ca indata vine toamna si ni se vor cere "roadele".. Last edited by eduardd; 24.05.2010 at 22:55:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Daca ar fi numai unul....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ii au dreptate Jenicai, caci un forum crestin-ortodox nu ar trebui sa cuprinda discutii si opinii, care se situeaza in afara ortodoxiei.
Si ii dau dreptate si lui Cristian, caci undeva trebuie sa ne scriem unele pareri, ca mine acum: Mi-am cam pierdut rabdarea cu cei, care isi bat joc fatis de credinta noastra. am ajuns sa avem discutii puerile pe forum, desi ortodoxia este atat de bogata si am avea atatea de invatat. Dar nu, noi batem apa in piua despre necuratia femeii... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nici macar vina noastra nu cred ca este ,ci este vina tipului de comunicare :cu degetele ,iar nu cu gura .Daca am fi intr-o adunare adevarata , face to face ,aceste probleme nu ar exista. Cu sufletul tindem catre iubire (caci ce altceva este o comunitate adevarata?) dar nu avem curajul sa ne publicam nici macar pozele ,sau sa ne intalnim de-a dreptul. Stam ascunsi in scorburi ,si 'socializam' . Si de fapt crestinismul este viata si iubire . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|