Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2010, 15:34:58
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow ateii si ratiunea,baba si mitraliera

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Parca spuneai ca ai fost banat pe motive de credinta pe forumul de atei. Ori n-am fost eu atent, ori tu n-ai dat niciun link in cateva saptamani de cand ai facut asemenea afirmatie. Eu am rabdare si inca mai astept sa vad unde scrie ca vreun user de pe acel forum a fost banat pt ca e crestin.

=>forumul ala ateist e doar o groapa de gunoi in care sunt maxim vreo 9-10 ametiti care poarta dialoguri "inteligente" ...
=>ce tare! ai2 vrea sa-i aduc de la vulpile viclene ,o dovada din care sa rezulte ca ele ,vulpile ,recunosc ca sunt viclene...sau de la Hitler sa aduc o recomandare in favoarea evreilor...

=>cea mai mare absurditate a zilelor noastre pe internet e ateul "activist " ,saracu habar nu are cum il cheama cu buletinul in mana dar el promoveaza ideile ateiste care nu au nici un suport logic si rational (stiinta =studiul materiei ,stiinta nu poate dovedi existenta unei realitati dincolo de materie) dar ei stiu ca nu exista Dumnezeu ...
Vechi 23.05.2010, 18:53:39
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Ar trebui sa primesti un premiu Nobel in fizica si unul in chimie. E prima data cand vad definitia asta a stiintei .

Last edited by cocacoc; 23.05.2010 at 18:56:03.
Vechi 24.05.2010, 09:30:39
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
=>forumul ala ateist e doar o groapa de gunoi in care sunt maxim vreo 9-10 ametiti care poarta dialoguri "inteligente" ...
Si eu astept link-ul ala, sa vad cum ai umilit intelectual pe "ametitii" aia. Cum vad ca raspunzi prompt la ce vrei sa raspunzi, si au trecut doua saptamani deja de cand iti tot cerem link-ul, inclin sa cred ca motivul pentru care ai fost banat e cu totul altul.

In concluzie, cred ca esti un mincinos.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Vechi 24.05.2010, 11:20:22
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

inteligenta-artificiala.doi, samuraiu' si brendu' mi-l tabarara pe crestinu' naravas-zburator...carevasazica, si,
se vorbira,
se sfatuira,
ca la apus de soare,
sa mi'l inconjoare,
ca sa'l tabarasca,
si sa'l terfeleasca,
sa mi'l cuminteasca,
da crestinu' naravas,
mare carcotas,
c'o fandare mare,
iese din stransoare,
si pleaca'n culcare...
Vechi 24.05.2010, 21:57:34
eduardd
Guest

Implicit

Dragilor, fratilor...
cu cat scormonesti jarul (sufletul manios) cu atat mai mare se face valvataia (cearta)..
Ce-mi va fi mie de voi curati tot forumul daca eu insumi inca Nu m-am curatat? Daca am avea un strop de iubire...doar un strop..acesta ar ineca "setea de razbunare".. dar daca nu-i..off..Dumnezeu cu mila..

Are sotul meu o vorba inteleapta:
Auzi nevasta, numai ce iti convine si fa numai ceea ce iti este tie de folos!
Cred ca asta e solutia.. decat sa ne certam la nesfarsit mai folositor este sa evitam userii ( topicele) ce ne tulbura.

Ce spuneti? Nu ar fi mai "sanatos" sa rugam Adminul sa inchida topicul... iar noi ( in frunte cu mine) am cultiva Rabdarea.. ca indata vine toamna si ni se vor cere "roadele"..

Last edited by eduardd; 24.05.2010 at 22:55:12.
Vechi 24.05.2010, 22:56:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Jenica ! ! !

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Dragilor, fratilor...
cu cat scormonesti jarul (sufletul manios) cu atat mai mare se face valvataia (cearta)..
Ce-mi va fi mie de voi curati tot forumul daca eu insumi inca Nu m-am curatat? Daca am avea un strop de iubire...doar un strop..acesta ar ineca "setea de razbunare".. dar daca nu-i..off..Dumnezeu cu mila..

Are sotul meu o vorba inteleapta:
Auzi nevasta, numai ce iti convine si fa numai ceea ce iti este tie de folos!
Mai bine am ruga Adminul sa inchida topicul... iar noi ( in frunte cu mine) am cultiva Rabdarea.. ca indata vine toamna si ni se vor cere "roadele"..

In rest... bucurie!
Ce cauți tu aici ? ? ? Când ți-am văzut id-ul nu-mi venea să cred că ai intrat la "deparazitare" ! ! ! Nu, Jenica , este bine că se întâmplă astfel, pentru că altfel ar refula multe de aici pe tot forumul ! Răbdarea ? Păi , n-avem de cerem închiderea unui topic. Adminul știe ce face , și de data asta face foarte bine ! Închiderea unui topic este ultima măsură și este de nedorit. Tu însăți în urmă cu ceva timp propuneai un topic "de ceartă, de dat cu capul. . ."pentru ca astfel energiile nefolositoare să se consume pe un topic , nu pe tot forumul. Iată, propunerea ta a prins aripi ! Avem Pocăința, Rugăciunea, Noul Testament, Nunta, etc , topice minunate, de folos ! Nu deranjează pe nimeni un topic de dat cu capul , precum bine propuneai în urmă cu opt -nouă luni . Tot înainte , dar cu Dumnezeu !
Vechi 24.05.2010, 23:01:56
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu deranjează pe nimeni un topic de dat cu capul ,
Daca ar fi numai unul....
Vechi 24.05.2010, 23:06:25
Miha-anca
Guest

Implicit

Ii au dreptate Jenicai, caci un forum crestin-ortodox nu ar trebui sa cuprinda discutii si opinii, care se situeaza in afara ortodoxiei.
Si ii dau dreptate si lui Cristian, caci undeva trebuie sa ne scriem unele pareri, ca mine acum:
Mi-am cam pierdut rabdarea cu cei, care isi bat joc fatis de credinta noastra. am ajuns sa avem discutii puerile pe forum, desi ortodoxia este atat de bogata si am avea atatea de invatat. Dar nu, noi batem apa in piua despre necuratia femeii...
Vechi 24.05.2010, 23:18:46
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ii au dreptate Jenicai, caci un forum crestin-ortodox nu ar trebui sa cuprinda discutii si opinii, care se situeaza in afara ortodoxiei.
Si ii dau dreptate si lui Cristian, caci undeva trebuie sa ne scriem unele pareri, ca mine acum:
Mi-am cam pierdut rabdarea cu cei, care isi bat joc fatis de credinta noastra. am ajuns sa avem discutii puerile pe forum, desi ortodoxia este atat de bogata si am avea atatea de invatat. Dar nu, noi batem apa in piua despre necuratia femeii...
Nu este deloc vina ateilor sau a sectarilor ca noi nu stim ce sa vorbim.
Si nici macar vina noastra nu cred ca este ,ci este vina tipului de comunicare :cu degetele ,iar nu cu gura .Daca am fi intr-o adunare adevarata , face to face ,aceste probleme nu ar exista. Cu sufletul tindem catre iubire (caci ce altceva este o comunitate adevarata?) dar nu avem curajul sa ne publicam nici macar pozele ,sau sa ne intalnim de-a dreptul.
Stam ascunsi in scorburi ,si 'socializam' .
Si de fapt crestinismul este viata si iubire .
Vechi 24.05.2010, 23:52:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Nu este deloc vina ateilor sau a sectarilor ca noi nu stim ce sa vorbim.
Si nici macar vina noastra nu cred ca este ,ci este vina tipului de comunicare :cu degetele ,iar nu cu gura .Daca am fi intr-o adunare adevarata , face to face ,aceste probleme nu ar exista. Cu sufletul tindem catre iubire (caci ce altceva este o comunitate adevarata?) dar nu avem curajul sa ne publicam nici macar pozele ,sau sa ne intalnim de-a dreptul.
Stam ascunsi in scorburi ,si 'socializam' .
Si de fapt crestinismul este viata si iubire .
Viață și iubire ! ! ! Frumos și atât , dar nu forum . . . , căci iată și un mic , mare dezavantaj al comunicării virtuale, prin tastatură și uneori prin emoțioane. Spuneai că n-ai prieteni , te rog să-i cauți mai întâi în viața reală, apoi poți continua cu ei și-n viața virtuală, căci, invers decepțile sunt mari și așteptările îndelungate. Iubește viața, iubește și vei fi iubit , Iustine ! Pe Anca o înțeleg perfect, căci are un "defect", nu vine niciodată cu lecțile neânvățate, trudește, citește. . .și răsplata care-i ? Miștocăreală, batjocură și hulă , ca drept răspuns ! Zaharia a pus punctul pe I azi la Generalități printr o postare pertinentă și de bun simț, la topicul dedicat citatelor de pe forum ! Tipic românesc, tipic lumesc , or nu asta dorim de la o comunitate Ortodoxă , căci lesne ne putem confunda cu orice fel de comunitate , devenim ridicoli , pueril de ridicoli. Da, Anca, necurăția, sexul, Sf. Impărtășanie, Spovedania și nu numai sunt de neânțeles pentru unii nu din rea voință , ci prin faptul că a lor credință diferă mult de a noastră. Partea proastă este că aceștia se declară în scris ortodocși , dar sunt cu sufletul și mintea la alte religii , și de aici apare "marea neânțelegere", ce toacă timpul și nervii multora de aici , precum Anca, Zaharia . . . Sunt frați d'ai noștrii ce intră mult mai rar, aruncă o vorbă mare, o definiție, o pildă proprie sau copiată, și pleacă. Nici astfel nu-i în regulă, căci un forum se bazează pe dialog, discuții , argumente și mult bun simț. Nu vi arunci o frază și fugi , uitând că ai în jurul tău în clipa respectivă , poate, și 300 de privitori , suflete virtuale, dar SUFLETE !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28