![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și aceasta este încrederea pe care o avem către El, că, dacă cerem ceva după voința Lui, El ne ascultă." Stiu ca e voia Lui sa nu fim amagiti si sa biruim in lupta credintei. De aceea m-am rugat sa ma invete sa deosebesc vocea Lui de vocea duhurilor inselatoare. Nu prea am vedenii, doar ca atunci cand un prooroc vorbeste recunosc vocea lui Dumnezeu, asa cum ai recunoaste tu vocea tatalui tau. Pe ce te bazezi, de fapt? Pe faptul ca il cunosti si stii ca e tatal tau, si orice ar fi nu poate altul sa se dea drept tatal tau ca nu i-ar merge. Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Comportament scandalos", nu. Asta e deja un om dezaxat, nu prooroc. Numai omul care sta langa Dumnezeu poate sa auda vocea lui Dumnezeu si sa ne spuna si noua ce a zis. Citat:
"Copii, este ceasul de pe urmă, și precum ați auzit că vine antihrist, iar acum mulți antihriști s-au arătat; de aici cunoaștem noi că este ceasul de pe urmă. Dintre noi au ieșit, dar nu erau de-ai noștri, " Iar cand suntem vizitati de astfel de amagitori se pot intampla unele lucruri: ori se ridica pastorul si-l da pe fatza ca mincinos, ori alt prooroc, ori tac toti si nu-l cred. Posibil si sa amageasca pe unii . Dar nu pe cei seriosi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
David nu a proorocit cat timp traia in pacat, ci inainte sau dupa ce s-a pocait . Asta apropo de dezgroparea talantului.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Desi avem foarte multe imnuri crestine deosebite ca melodie si versuri, genul de muzica "usoara, ieftina" a inceput sa patrunda si in biserica din care fac parte. Ascult cu placere muzica bizantina ortodoxa. O consider o muzica sacra. Citat:
Citesc Sfanta Scriptura de mai multe ori pentru ca este un izvor nesecat de cunoastere. Rugaciunile nu le repet. Poate subiectul rugaciunilor mele se repeta (cer de mai multe ori acelasi lucru de la Dumnezeu, aduc multumiri repetate, etc.). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De acuze, cred ca sunt vinovat (nu stiu cat au fost de constructive). Cat despre invective, am fost numai la primire. |
|
||||
|
||||
![]()
Probabil te gandesti doar la pacatul din cauza acelei femei,dai el a proorocit si cat timp avea 10 neveste si de acest pacat n-am citit sa se fi cait vreodata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur, nu era fara pacat, insa statea langa Dumnezeu si , atat cat stia, se ferea de pacat. Pana cand a facut unul mare si cu buna stiinta. Si asta e foarte grav.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Probabil te referi la porunca data de Dumnezeu in Deuteronom 17:
"Atunci să-ți pui rege peste tine pe acela pe care-l va alege Domnul Dumnezeul tău: dintre frații tăi să-ți pui rege peste tine;......Să nu-și înmulțească femeile, ca să nu se răzvrătească inima lui, " . Ei, David nu a avut multe. :)) Fiul sau, Solomon, a avut 300 neveste si 700 tiitoare, ceea ce a avut un efect dezastruos pentru el si tara. Nevestele straine l-au invatat sa se inchine la idoli, le-a facut si altare si tara s-a spurcat, iar imparatia s-a destramat in timpul fiului sau.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|