![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca e prea grea propunerea, vin cu una mai ușoară :
![]() “Sfințenia părinților contribuie la mântuirea copiilor. Într-un singur fel putem face să nu avem probleme cu copiii noștri, și anume prin sfințenie! Deveniți toți sfinți și nu veți mai avea nici o problemă cu copiii voștri... Acest lucru îl veți izbândi lesne în momentul în care va veni Harul cel dumnezeiesc. Dar cum vine Harul cel dumnezeiesc? Vine când ne smerim și ne rugăm. Iar rugăciunea trebuie să fie simplă și curată, căci dacă ne rugam cu credință și răbdare, nu se poate să nu primim răspuns.” |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni nu incearca sa il ghiceasca pe al meu? Va mai dau un indiciu: autorul este rus.
|
||||
|
||||
![]()
Da, părintele Constantin Coman. Bravo, Fani !
|
|
|||
|
|||
![]()
Paranteza:
Mi-a placut mult gandul asta: vine impotriva ideii raspandite ca daca nu esti sfant, sau nu esti calugar, sau nu esti o persoana recunoscuta pentru sfintenia vietii, nu ar trebui a indraznesti sa exprimi vreo parera teologica sau in general o parere legata de vreun aspect teologico-cutural-uman. Caci, in ortodoxie, duhovnicesc si teologic nu sunt domenii diferite, de fapt, iar o parere in acest domeniu se poate baza si pe o anumita traire, fie ea cat de mica si firava.. Parerea mea este ca este si asta o marturisire: ca Dumnezeu lucreaza si in mintea oricarui crestin, daca ii dam voie. Si indraznesc sa spun ca nu se supara daca mai dam si cu batul in balta la marturisire. Inchid paranteza. Eu am dat deja citat ;-) Hai, nu indrazneste nimeni? Va mai ajut cu ceva: Este un scriitor rus.
|
|||
|
|||
![]()
Pare stilul lui Cehov dar nu sunt sigur.
|
|||
|
|||
![]()
Nu, dar te apropii (ca epoca).
Din cate am auzit Cehov nu credea in Dumnezeu. Dar imi dau seama ca de fapt nu reiese asa de clar din citatul asta ca ar crede..
|
||||
|
||||
![]()
Cumva Lev Tolstoi?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sigur e Tolstoievsky.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Njet.. njema Tolstojevski.
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recunoasteti persoana | VladCat | Generalitati | 745 | 20.10.2016 17:32:52 |
Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 20:33:38 |
Ce intelegeti prin citatul acesta | Marcel_Ionut | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 03.11.2012 16:24:26 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|