![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
Citat:
![]() Last edited by AndruscaCIM; 27.11.2009 at 18:35:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil vei mai vedea iesind "sectarul" la suprafata, caci sunt destule in BO cu care nu sunt de acord. Dar asta nu inseamna ca ma consider mai buna ca ei.
Apropo, a spune ca biserica mea e singura corecta e apucatura sectara. Omul realist stie ca numai Dumnezeu cunoaste inima omului si numai Dumnezeu imparte locurile in rai. Pe vremea Domnului Isus era un om care scotea draci in Numele lui Isus, dar nu venea dupa apostoli [deci nu era ortodox, sac !]. Ucenicii l-au respins si l-au oprit, dar Domnul a spus: "Nu-l opriti, caci cine nu e impotriva noastra este pentru noi" . iar vorbesti urat. Nu cred ca ortodocsii sunt asa. Cunosc destui ortodocsi frumosi la suflet; chiar si sfintiile-sale preotii de pe forum vorbesc foarte frumos. ia si tu exemplu, ca n-o fi foc. Last edited by Doriana; 27.11.2009 at 18:45:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu inseamna ca ar fi de preferat sa fii departe de Apostoli.Normal ca trebuie sa stai in Biserica Lui,chiar daca ,fiind in afara ei,poti fi om bun si credincios.
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect. Insa daca toti ar merge dupa apostoli, prin Ierusalim, de exemplu, cine s-ar mai ocupa de cei din Samaria sau Betania? Dumnezeu da fiecaruia ceva de lucru intr-un anumit loc si mediu, pentru a sluji semenilor sai.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca-ti zice cineva ca nu vei ajunge in Rai , cel putin eu nu zic asta, zic doar asha ca singura religie adevarata si Biserica adevarata e Biserica Ortodoxa.Stai linistita ca in Rai multe locuri sunt , nu vor sta cei buni la un loc cu cei rai. |
|
|||
|
|||
![]()
M-ai mai linistit. Dar totusi vrei sa spui ca in rai vor fi si buni si rai??
|
|
|||
|
|||
![]()
Probabil te referi la cinul bisericesc în Biserica Ortodoxă, așa o fi. În Biserica Creștină slujbașii sunt: prezbiteri, diaconi, etc., preoții nu se regăsesc în această "schemă". În sinagogă erau și preoți, însă nu e cazul să fac nici o comparație. Hristos a desființat sistemul preoțesc, devenind El Însuși singurul Mijlocitor și Preot, așa încât creștinii nu se mai conduc după vechile rânduieli.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adventiștii nu au o versiune proprie a Bibliei în limba română. Majoritatea folosesc versiunea preotului (călugărului) ortodox Dumitru Cornilescu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Fetelor, e cam mare paruiala intre noi...
...ce-ati zice, e oare cu putinta sa ne vedem cu totii intr-o buna zi in Rai?...ca, pana la urma, eu asta-mi doresc, voi nu? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|