Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2016, 22:40:34
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Aceste cazuri sunt in sufletul fiecaruia. Nu stiati? Priviti cu mai mult atentie inlauntru.
Cu mai multa suspiciune de sine. Scrutati pana la extrem, pana la absurd. Pana in panzele albe. Unde veti descoperi, cu groaza inca mai mare decat la privitul acestor "cazuri", ca panzele albe sunt de fapt negre. Negre rau, negre de tot.
Abia dupa aceea veti vedea in alte culori si "rautatea" lui Alin si neajunsurile ortodocsilor si tot raul din lume.

P.S. Va repet ce va scriam acum vreun an: cautati cu orice pret ca mai intai sa va linistiti. Sper ca de data asta n-o sa va mai infuriati pentru ca v-o spun si veti face ceva in sensul asta.
Daca veti continua la fel, sa ma iertati dar eu nu va mai scriu nimic. Pentru ca ne necajim amandoi, reciproc, si cred ca nu vrem asta niciunul.
Toate cele bune,
Doamne ajuta!
Char nu stiu la ce va referiti ca imi scriati acum un an. Inteleg tot mai putin ce scrieti din cauza ca sunteti evaziv, nu scrieti clar. Ce vad eu aici, este ca ii tineti partea lui Alin din cauza ca toti sunteti prieteni si in plus este si barbat, eu sunt femeie si v-am stricat petrecerea unde nu trebuiau sa fie intrusi. Nu stiam ca acest forum este unul privat de prieteni barbati, un fel de club privat. Trebuie sa il faceti in regim inchis daca sa il vreti.
Rautatea acestui domn este vizibila este un mitocan, nu imi retrag cuvintele. Nu stiu cine sunteti si nu stiu sa mai fi vorbit cu d-voastra acum un an, cred ca ma confundati.

Last edited by aubergine; 01.03.2016 at 22:44:04.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:42:45
Ion Pop Ion Pop is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Locație: Tinuturile Rinului, Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Bataia era de la sine inteleasa e vremea lui Ceasca.
Da, statul nu fura copii. copii trebuiau sa faca scoala pentru a construii fabrici si uzine.

Acum copii nu mai trebuie sa construiasca nici o fabrica. Totul se produce in China.

pentru noi n-a mai ramas sa ne fugarim unul pe alul.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:43:27
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
... doar ruperea de parinti duce la tulburari psihice majore.
Nu, nu intotdeauna. Uneori iesirea din mediul traumatizant e absolut necesara. Nu suna conform bunului nostru simt si totusi e cat se poate de adevarat. Veti afla asta daca veti studia temeinic problema asta. Ganditi-va doar, repet ideea asta: cum poate creste sanatos un om daca mediul lui de acasa, cuibul lui de siguranta si ocrotire, e bantuit de dracii cultivati in sanul familiei?
Cat priveste tulburarile majore (psihozele) - alte categorii nozografice au nenumarate alte cauze si mecanisme -, ele sunt de obicei roadele familiilor, pe o generatie, doua, trei... Schizofrenia e produsa, de pilda, prin participarea a cel putin 3 generatii de oameni bolnavi, in fel si chip. E cunoscut deja foarte bine, inutil sa mai protestam doar de dragul ciorovaielii.

Va recomand o carte celebra, ca sa vedeti cum e cu familiile astea, uneori: "Mumia de la masa din sufragerie". E despre doliu si multa nebunie familiala. Daca nici asta nu va convinge, inseamna ca sunteti un familist convins. Ca mine, dealtfel!...:)

Treaba cu familia omeneasca e complicata si nuantata, domnule Pop.
Tocmai din acest motiv ii spuneam colegei Aubergine sa nu fie prea transanta in afirmatii.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:45:21
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
Nu ma interesaza, dar unde este?
Tastati pe google ,,mormant....." (completati in loc de puncte numele solicitat).Veti gasi toate detaliile.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:46:06
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
Char nu stiu la ce va referiti ca imi scriati acum un an. Inteleg tot mai putin ce scrieti din cauza ca sunteti evaziv, nu scrieti clar. Ce vad eu aici, este ca ii tineti partea lui Alin din cauza ca toti sunteti prieteni si in plus este si barbat, eu sunt femeie si v-am stricat petrecerea unde nu trebuiau sa fie intrusi. Nu stiam ca acest forum este unul privat de prieteni barbati, un fel de club privat. Trebuie sa il faceti in regim inchis daca sa il vreti.
Rautatea acestui domn este vizibila este un mitocan, nu imi retrag cuvintele. Nu stiu cine sunteti si nu stiu sa mai fi vorbit cu d-voastra acum un an, cred ca ma confundati.
Poate ma insala memoria, accept asta.
Dar faptul ca nu stiti cine sunt ma face sa renunt la prietenia dvs. virtuala. Nu fac liste de friends doar de amorul artei. Imi pare rau!
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:56:10
Banned

Implicit

Citat:
Poate ma insala memoria, accept asta.
Dar faptul ca nu stiti cine sunt ma face sa renunt la prietenia dvs. virtuala. Nu fac liste de friends doar de amorul artei. Imi pare rau!
M-ati bagat in ceata total. Cine sunteti? Sunt obligata sa stiu, nu inteleg. Daca imi spuneti poate imi aduc minte, dupa nickul d-voastra nu imi dau seama.

Last edited by aubergine; 01.03.2016 at 23:06:48.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 23:05:39
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
M-ati bagat in ceata total. Cine sunteti?
O parte din intalnirea lumii cu Lumina Lumii, ca orice alt crestin. Deocamdata pusa sub obroc prin propriile pacate, din nenorocire.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 23:08:42
Banned

Implicit

Citat:
O parte din intalnirea lumii cu Lumina Lumii, ca orice alt crestin. Deocamdata pusa sub obroc prin propriile pacate, din nenorocire.
Frumos ati spus.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 23:12:07
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
Frumos ati spus.
Bun. Promiteti ca va apucati, cu fermitate, de linistire?...:)
Haideti, promiteti-mi asta ca sa fiu si eu un pic mai ... linistit....:)
O meritati din plin, nu de alta.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 23:12:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Imi place ca sunteti sincer, ati dezvaluit exact cum s-au intamplat lucrurile in acest caz si e si frumos ce ati scris.
Foarte frumos, dar n-ai priceput mare lucru.