![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rautatea acestui domn este vizibila este un mitocan, nu imi retrag cuvintele. Nu stiu cine sunteti si nu stiu sa mai fi vorbit cu d-voastra acum un an, cred ca ma confundati. Last edited by aubergine; 01.03.2016 at 22:44:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, statul nu fura copii. copii trebuiau sa faca scoala pentru a construii fabrici si uzine.
Acum copii nu mai trebuie sa construiasca nici o fabrica. Totul se produce in China. pentru noi n-a mai ramas sa ne fugarim unul pe alul. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu intotdeauna. Uneori iesirea din mediul traumatizant e absolut necesara. Nu suna conform bunului nostru simt si totusi e cat se poate de adevarat. Veti afla asta daca veti studia temeinic problema asta. Ganditi-va doar, repet ideea asta: cum poate creste sanatos un om daca mediul lui de acasa, cuibul lui de siguranta si ocrotire, e bantuit de dracii cultivati in sanul familiei?
Cat priveste tulburarile majore (psihozele) - alte categorii nozografice au nenumarate alte cauze si mecanisme -, ele sunt de obicei roadele familiilor, pe o generatie, doua, trei... Schizofrenia e produsa, de pilda, prin participarea a cel putin 3 generatii de oameni bolnavi, in fel si chip. E cunoscut deja foarte bine, inutil sa mai protestam doar de dragul ciorovaielii. Va recomand o carte celebra, ca sa vedeti cum e cu familiile astea, uneori: "Mumia de la masa din sufragerie". E despre doliu si multa nebunie familiala. Daca nici asta nu va convinge, inseamna ca sunteti un familist convins. Ca mine, dealtfel!...:) Treaba cu familia omeneasca e complicata si nuantata, domnule Pop. Tocmai din acest motiv ii spuneam colegei Aubergine sa nu fie prea transanta in afirmatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Tastati pe google ,,mormant....." (completati in loc de puncte numele solicitat).Veti gasi toate detaliile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar faptul ca nu stiti cine sunt ma face sa renunt la prietenia dvs. virtuala. Nu fac liste de friends doar de amorul artei. Imi pare rau! |
|
|||
|
|||
![]()
M-ati bagat in ceata total. Cine sunteti? Sunt obligata sa stiu, nu inteleg. Daca imi spuneti poate imi aduc minte, dupa nickul d-voastra nu imi dau seama.
Last edited by aubergine; 01.03.2016 at 23:06:48. |
|
|||
|
|||
![]()
O parte din intalnirea lumii cu Lumina Lumii, ca orice alt crestin. Deocamdata pusa sub obroc prin propriile pacate, din nenorocire.
|
|
|||
|
|||
![]()
Frumos ati spus.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun. Promiteti ca va apucati, cu fermitate, de linistire?...:)
Haideti, promiteti-mi asta ca sa fiu si eu un pic mai ... linistit....:) O meritati din plin, nu de alta. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte frumos, dar n-ai priceput mare lucru.