![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: nu sunt interesat de secta adventista , am intrebat doar de curiozitate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nominal si sub semnatura? Sau in plic inchis si in cosulet? Cosuletul unde ajunge? Apropo, pastorii sunt agajati fulltime? Care e salariul unui pastor? |
|
|||
|
|||
![]()
Un pastor are arondat un district, care pe lângă comunitatea locală mai cuprinde și grupele din satele învecinate. Acestea într-adevăr pot avea doar 10-50 de membri, ori chiar 200-400, depinde de sat (sunt și comune care au 2-3 biserici adventiste).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, pastorii sunt angajați full time cu contract de muncă ca în orice instituție (Conferința fiind angajatorul). |
|
||||
|
||||
![]()
...dar nu primesc...
Întrebare: cum verificați dacă cineva vrea să vă tragă-n piept și beneficiază de serviciul divin (moamăă ce pompos sună!) moacă? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
La solicitarea oricărui plătitor de zecime, casierul comunității are obligația să-i elibereze chitanță.
Citat:
P.S. Serviciu divin este termenul folosit în toate bisericile protestante și neoprotestante. Noi nu avem liturghii. |
|
||||
|
||||
![]()
Nimeni nu-i perfect, cu atât mai puțin voi.
În rest, mulțumesc pentru lămuriri. Interesante rătăciri.
|
|||
|
|||
![]()
Cu plăcere. Totuși nu înțeleg ce ar fi "rătăcire"? Faptul că există o evidență strictă a banilor dați Bisericii, ori faptul că slujba religioasă e predicată și nu lălăită.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pace ție! Răspunsul e "da".
|
|||
|
|||
![]()
Ei bine, uite și din această cauză pleacă oamenii din Bisericile istorice...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|