![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
@Yasmina, nu am nimic cu tine, si nicidecum nu am zis sa nu mai intru pe forum. Pesemne ca ai inteles gresit. Da, tu ai argumentele tale si mentalitatea mea, asemenea parintilor mei si a altora, e tipic... Din pacate nu prea puteti intelege. Sau.. poate ca am vazut eu prea multe in scurta mea viata. Din pacate da. Si nu mi-e rusine sa recunosc ca m-am invartit cam in tot felul de cercuri de persoane posibile. Asta este.
Citat:
Si nu mai spune ca sunt tineri si tineri. Majoritatea sunt vai de ei. Fa un sondaj, ia aleatoriu scoli/licee si sali de clasa si studiaza-le. Cea mai mare parte sunt sub linia de plutire. Nu stiu unde vedeti voi totul roz, ca nu este deloc asa. Repet, poate sunt eu legat la ochi, asa ca nu pot decat sa va invidiez! |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat, Raoul. Asta am tot incercat si eu sa relatez. Realitatea nu e idealul la care ne gandim noi. Pentru a deveni mai buni, trebuie sa gasim si alte argumente logice pe langa Biblie. De ce? Pentru ca daca pe langa credinta, ai si niste principii personale, morale si etice, ai toata convingerea ca ceea ce faci este bine.
O convingere luata ca atare din Biblie, nu va razbate in realitatea dura peste o convingere personala. NU VREAU SA SPUN CA BIBLIA NU CONTEAZA, A NU SE INTERPRETA GRESIT!!! Tot ce vreau sa spun este ca nu e indicat sa devenim niste buni crestini doar pentru ca "asa trebuie" sau pentru a nu arde in focul iadului. Trebuie sa alegem asta cu toata fiinta noastra si sa credem din tot sufletul. Nu pentru ca am citit, nu pentru ca un preot ne-a spus ca asa e normal, nu pentru ca trebuie sa ne supunem unor reguli. Din punctul meu de vedere, acestia sunt adevaratii crestini. |
|
|||
|
|||
![]()
Este foarte bine asa ca nu sunt la moda fetele cuminti. Fetele cuminti vor continua sa asculte chemarea lui Hristos de a fi diferiti de lume,crestinii adevarati adica sfintii nu au fost si nici nu si-au dorit sa fie la moda. Fetele cuminti sunt precum putinele margaritare de mult pret pe care le cauta baietii intelepti. Pe mine dupa indelungate cautari ma ajutat Bunul Dumnezeu sa gasesc o fata cuminte si nu am cuvinte sa ii multumesc Domnului.
Last edited by aurelian_tas; 15.12.2012 at 00:05:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand, in invatatura Domnului este ceva ce eu nu inteleg, atunci din doua una: fie sunt in fata unui mister al credintei, fie am o dificultate de intelegere. Candva, voi intelege: singura deosebire este ca, in primul caz, va trebui sa astept pana la viata viitoare, pe cand in al doilea s-ar putea sa reusesc inca din viata aceasta, daca ma va lumina Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]()
Andra, sunt mai multe trepte de a avansa in duhovnicie. Prima sa zicem esti frica de iad. Ca vrem sau nu, ca ne place sau nu, multi stiu de ea, si e bine ca macar asta ii determina sa isi mai tempereze comportamentul si atitudinea.
Evident, in viata nu ii prea putem convinge pe cei necredinciosi (practicanti) cu simple citate din Biblie, sansele ar fi poate de 0,5%. Totusi, daca suntem cu adevarat crestini, cititm si ne rugam pentru luminarea mintii, Dumnezeu ne descopera calea si adevarul si vom sti sa facem diferentele si sa nu judecam fiecare situatie (chiar daca ar fi una tipica si preponderenta) numai din punct de vedere lumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Macar tinerii sa se mai aprobe pe ei insisi...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Proces lung, dureros, inca in desfasurare. De asta zic, nu lasa lucrurile la voia intamplarii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Faptul ca ar mai exista totusi ratiune e o speranta de multe ori desarta. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|