![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam asa se intampla mereu...intrebari fara raspuns...Pacat ca era fata faina si mai ales sincera, nu ipocrita !
|
|
|||
|
|||
![]()
Intreaba-"l" pe Soaree. "El" trebuie sa stie cel mai bine de ce a fost banata LapetitMoc.
A bon entendeur, salut! Last edited by LaReine; 16.08.2011 at 18:50:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Heh Soaree...ai castigat, m-ai zapacit atat incat crezusem ca apartii unui univers cunoscut..Acum ca am vb pe mess si ai dat mie web, m-am convins ...esti un tip jos cu palaria ! Ma inclin....Si, ma bucur sa te cunosc !
|
|
||||
|
||||
![]()
Probabil din cauza agresivitatii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Niciodata nu a fost agresiva in mod gratuit..Dar cand a fost atacata in mod repetat mi se pare firesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce sa mai spun? O fiinta si o credincioasa perfecta! Nu a barfit pe nimeni care si-a deschis sufletul ei! Doamne fereste ce blasfemie spun!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sau tu crezi ca noi aici pe forum am venit cu pluta si ne minti tu asa cum vrei? ![]() Tu minti precum respiri si te mai crezi si femeia fatala..Normal ca esti convinsa ca exista reincarnare ...Cu siguranta tu crezi esti Cleopatra ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Reiki nu face?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am "ginit-o" demult ca sunt patita cu oameni din acestia dupa cum bine stii... Doamne, ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
LapetiteMoc a fost, cred, banata, pentru ca incepuse o fatuca sa posteze o multime de intrebari si o banuia de troll.
Repet, doar asta cred eu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|