![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI Vasi!
LA MULTI ANI Anastasia! Multa sanatate si numai bucurii! |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc, Anca.
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Doamne ajuta +
|
||||
|
||||
![]()
Si eu, si eu vreau sa-ti urez : " LA MUUUUUULTI ANI !"
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc si tie si sa-ti dea Domnul Dumnezeu multa lumina in drumul tau.
Vasi ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() La ceas tarziu in noapte, un drag LA MULTI ANI!!! ptr o doamna atat de draga noua... draga Vasi, te rog sa primesti acest modest si delicat aranjament floral...ma bucur ca ai scapat de "ghetuta" buclucasa, si acum asteptam sa vedem rezultatul caloriilor "arse" la gym ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si ptr Anastasia 2008 cu mare intarziere, La MULTI SI BUNI ANI!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc, Marina, pentru florile superbe si pentru urari.
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
||||
|
||||
![]()
Sănătate, bucurii alături de cei dragi ție, împlinirea tuturor dorințelor și năzunțelor tale , spor duhovnicesc și nu în ultimul rând, viață lungă pe acest forum minunat.
Să fi binecuvântată ! +
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|