Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2016, 22:24:28
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=AlinB;615654]
Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Eu recunosc, ii consideram sectari in trecut, in momentele mele de fanatism ortodox, de care m-am dezbarat intre timp, dar mi-am dat seama in prezent ca totusi sunt si ei crestini si trebuie tratati ca atare."

Neee..
Ignoranta n-a trecut, fanatismul la fel. Si-a schimbat doar orientarea.

Bazat pe studii aprofundate de youtube?

Si ce se intampla cu adevarat pana la urma?
"Bataie crunta" sau "Cateva palme la fund", te-ai hotarat?
Sau macar sa faci diferenta intre ele?

Sa zicem ca niste "prieteni" ai tai, dau in oras vorba ca te culci cu barbati pentru bani.
Ce ai sa spui? Nu iese fum fara foc, nu?
Bazat pe carti care promoveaza educatia prin bataie.

Eu le cred pe fete cu tot ce spun ele.
Pe parinti nu ii cred ca au dat doar niste palme. Pentru asta nu aveau de ce sa fie luati copiii, pentru o palma. Copiii nu au de ce sa minta, parintii da.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:25:43
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Am vazut. E revoltator, astia suntem, din pacate faptele vorbesc. Multumesc ca mi-ati adus la cunostinta de aceste cazuri, nu stiam.
Aceste cazuri sunt in sufletul fiecaruia. Nu stiati? Priviti cu mai mult atentie inlauntru.
Cu mai multa suspiciune de sine. Scrutati pana la extrem, pana la absurd. Pana in panzele albe. Unde veti descoperi, cu groaza inca mai mare decat la privitul acestor "cazuri", ca panzele albe sunt de fapt negre. Negre rau, negre de tot.
Abia dupa aceea veti vedea in alte culori si "rautatea" lui Alin si neajunsurile ortodocsilor si tot raul din lume.

P.S. Va repet ce va scriam acum vreun an: cautati cu orice pret ca mai intai sa va linistiti. Sper ca de data asta n-o sa va mai infuriati pentru ca v-o spun si veti face ceva in sensul asta.
Daca veti continua la fel, sa ma iertati dar eu nu va mai scriu nimic. Pentru ca ne necajim amandoi, reciproc, si cred ca nu vrem asta niciunul.
Toate cele bune,
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:26:38
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
Plang cu lacrimi cand aud cata nedreptate comit parintii naturali impotriva copiilor lor.

Ce bine ca statul a luat Inchizitia vestica si n-a adus-o si noua.

Acum putem dormi linistiti, pe viitor mai tot romanul fara copii.

Ca doar scrie aici mai sus, copiii sunt tratati cu bestialitate in familie, daca s-a dovedit in 12 000 de cazuri de ce nu si in 120 000 de cazuri si peste 10 ani poate in 1 200 000 de cazuri.

Ciudat pe vremea Impuscatului nu erau mai nici un caz de abuz in familie! Sau daca era unul se povestea si 10 ani despre el.
Pt plansete la adresa acelui asasin nu la masa mea va rog.Cine-l regreta fuga la groapa lui. La un anumit moment avea chiar cruce cu stea rosie pe ea la mormant. Insulta satanica la adresa Crucii da nu s-au scandalizat prea multi.Suntem mai milosi de felul nostru.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 01.03.2016 at 22:29:23.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:27:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Stai linistita nu esti invidiata de nimeni. Poate de plans, mai degraba

Sper insa macar ca faci diferenta intre o critica pe fata si barfa.

Poti sa le aduni cum vrei, dar intr-o viata de ortodox n-ai sa dai nici cat ai fi dat intr-un singur an intr-o adunare unde se practica zeciuiala,

Dupa masura in care cunosti tu Scriptura, deci...
Nu ma refeream ca sunt eu invidiata sau barfita de d-voastra, ati inteles gresit sau cel putin va prefaceti ca ati inteles asa. Ma refeream strict doar la rautatile d-voastra.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:28:07
Ion Pop Ion Pop is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Locație: Tinuturile Rinului, Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Stiti ce programe concrete de ajutor are statul asta roman pt ei? Nu are. Stiti cate sanse de reintegrare primesc? Nu primesc. Multi o termina pe strazi sau prin canale. Nu va imaginati ca vor fi proteste pt ei, contra statului roman.
Imediat se mareste alocatia date de stat pentru copii luati cu forta de la parinti.

Asta urmariti, sau nu?

Pentru un copil aflt la printele natural statul plateste 10 lei.

Pentru un copil luat de la parintele lui statul plateste poate 1000 de lei.

Si apoi si cei din strainatete ajung tot acolo, doar ruperea de parinti duce la tulburari psihice majore. Ajung si ei prin canale sau criminali ca si celebrul criminal norvegian.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:33:08
Banned

Implicit

Citat:
Cine-l regreta fuga la groapa lui. .
Unde este groapa lui?
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:33:49
Banned

Implicit

Citat:
Plang cu lacrimi cand aud cata nedreptate comit parintii naturali impotriva copiilor lor.

Ce bine ca statul a luat Inchizitia vestica si n-a adus-o si noua.

Acum putem dormi linistiti, pe viitor mai tot romanul fara copii.

Ca doar scrie aici mai sus, copiii sunt tratati cu bestialitate in familie, daca s-a dovedit in 12 000 de cazuri de ce nu si in 120 000 de cazuri si peste 10 ani poate in 1 200 000 de cazuri.

Ciudat pe vremea Impuscatului nu erau mai nici un caz de abuz in familie! Sau daca era unul se povestea si 10 ani despre el.
Bataia era de la sine inteleasa e vremea lui Ceasca.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:34:40
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Unde este groapa lui?
Caut-o daca te intereseaza.Ps. cu privire la postarea despre alocatii: nu-mi puneti mie in cap scenariul dvs.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:38:54
Banned

Implicit

[quote=aubergine;615675]
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Bazat pe carti care promoveaza educatia prin bataie.

Eu le cred pe fete cu tot ce spun ele.
Pe parinti nu ii cred ca au dat doar niste palme. Pentru asta nu aveau de ce sa fie luati copiii, pentru o palma. Copiii nu au de ce sa minta, parintii da.
Unde sunt cartile care promoveaza educatia prin bataie? un exemplu?

Fetele au spus dupa ce au fost rapite de la parinti. In ce conditii sunt interogate stie numai bunul Dumnezeu?

Copii nu aveau nevoie sa minta?.... Pentru fete urmeaza o viata de cosmar, din 2 in 2 ani sunt duse in alte case, pentru ca "parintii adoptivi" sa ia si ei un salar. la 18 ani sunt aruncate in strada cu numele schinbat, poate dupa ani de tratamente medicale, distruse, fara scoala, doar cu hainele pe ele.

Vei si amar de sarmanele fete.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 22:39:57
Banned

Implicit

Citat:
Caut-o daca te intereseaza.