![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AlinB;615654]
Citat:
Eu le cred pe fete cu tot ce spun ele. Pe parinti nu ii cred ca au dat doar niste palme. Pentru asta nu aveau de ce sa fie luati copiii, pentru o palma. Copiii nu au de ce sa minta, parintii da. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu mai multa suspiciune de sine. Scrutati pana la extrem, pana la absurd. Pana in panzele albe. Unde veti descoperi, cu groaza inca mai mare decat la privitul acestor "cazuri", ca panzele albe sunt de fapt negre. Negre rau, negre de tot. Abia dupa aceea veti vedea in alte culori si "rautatea" lui Alin si neajunsurile ortodocsilor si tot raul din lume. P.S. Va repet ce va scriam acum vreun an: cautati cu orice pret ca mai intai sa va linistiti. Sper ca de data asta n-o sa va mai infuriati pentru ca v-o spun si veti face ceva in sensul asta. Daca veti continua la fel, sa ma iertati dar eu nu va mai scriu nimic. Pentru ca ne necajim amandoi, reciproc, si cred ca nu vrem asta niciunul. Toate cele bune, Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 01.03.2016 at 22:29:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta urmariti, sau nu? Pentru un copil aflt la printele natural statul plateste 10 lei. Pentru un copil luat de la parintele lui statul plateste poate 1000 de lei. Si apoi si cei din strainatete ajung tot acolo, doar ruperea de parinti duce la tulburari psihice majore. Ajung si ei prin canale sau criminali ca si celebrul criminal norvegian. |
|
|||
|
|||
![]()
Unde este groapa lui?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Caut-o daca te intereseaza.Ps. cu privire la postarea despre alocatii: nu-mi puneti mie in cap scenariul dvs.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=aubergine;615675]
Citat:
Fetele au spus dupa ce au fost rapite de la parinti. In ce conditii sunt interogate stie numai bunul Dumnezeu? Copii nu aveau nevoie sa minta?.... Pentru fete urmeaza o viata de cosmar, din 2 in 2 ani sunt duse in alte case, pentru ca "parintii adoptivi" sa ia si ei un salar. la 18 ani sunt aruncate in strada cu numele schinbat, poate dupa ani de tratamente medicale, distruse, fara scoala, doar cu hainele pe ele. Vei si amar de sarmanele fete. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma interesaza, dar unde este?
|
|