![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristi, sunt șanse mari să nu fii în gașca potrivită.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca asta: DUPĂ 15 ANI DE INVESTITII SI 7 LUNI DE LA INAUGURARE, âUNITATEA MODERNĂ PENTRU ARSI DE LA FLOREASCA NU A FOST ÎNCĂ FOLOSITĂ Corpul de spital fusese gîndit fix pentru âoperații în caz de calamități cu arÈi și accidente colectiveâ. Ioan Lascăr explică de ce nici un pacient nu a ajuns acolo de 7 luni. Nici măcar răniÈii de la âColectivâ http://www.tolo.ro/2015/11/02/dupa-1...-functioneaza/ Pai de ce sa semneze romanul impotriva politcienilor care le fura bani de zeci de spitale in fiecare an? Mai bine sa dam jos cu Biserica, ca doar ea mai sta in calea relativismului moral pe care e musai sa-l promovam. 1600 semnaturi, 1600 romani prosti, inca un experiment social reusit.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.11.2015 at 00:50:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai cearta-te cu prostii ca ei atata inteleg. Daca isi face unul o casa acolo-s banii, daca unul cheltuie de 10 ori bani mai multi pe macheala, tigari si femei si doarme pe cartoane e clar ca nu are bani. Sanatatea are un purcoi de bani dar il fura astia de il rup.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg ceva la voi, intreb de curiozitate. Sa presupunem ca Patriarhul se ducea acolo, de unu singur pe jos, imediat dupa tragedie.Vroia dansul sa fie acolo, ca asa considera ca trebuie sa faca. Un fel de Pavle al romanilor :) Ce putea sa se intimple?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
linsaj
ca ortodocsii au zis ca aia sunt satanisti si meritau sa moara
|
|||
|
|||
![]()
Mi-e greu sa cred dar sa presupunem ca se putea intimpla si asta. Ce spuneti voi este valabil pt orice preot care ar fi mers acolo sau doar pt dansul? Adica, de exemplu, daca ar mai fi trait si ar fi mers acolo Parintele Galeriu, de exemplu,credeti ca ar fi fost aceiasi reactie? Vad ca in aceasta seara a fost un sobor de preoti acolo si nu au patit nimic.
|
|
|||
|
|||
![]()
..........
Last edited by ovidiu b.; 04.11.2015 at 01:06:16. |
|